Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maci seyreden yokki su macta barisa laf ediyorlar, sarpa laf ediyorlar adamlar cikartmiyor rakibi orta sahanin ilerisine
ayhanin kontratagi nasil kestigini gormezler
ridan dilmen bile 2. sari - ve kirmizi diyor
Barış bence şu anda takımın en iyisi arkadaşlar. Evet bunu söylediğime inanamıyorum ama maalesef doğrusu budur.
siyaset karıştı şimdiden lig başlamadan bitmiştir bursasporun 2. şampiyonlugu hayırsız olsun!
Spiker utanmasa barosa kırmızı göstermesi lazım diecekti
Hakan Balta'yı vuralım, öldürelim tamam da önündeki Kewell'ı kaç kez geriye gelirken gördünüz? GErçekler ışığında konuşalım.
Bu ne yaa:42:
yok serdar biz başka maçı izliyoruz herhalde.2 cümle ezberlemişler mustafa barış başka bildikleri birşey yok.. Bu oyunla berabere de bitse bu maç yenilsekte alkışlarayarak gönderirim hepsini o staddan..
Arda ve Hakan Balta biraz takıma ayak uydurabilse skoru da alıcaz..
Bak Gs deyip duruyorsun her mesajında ben uyarmaktan bıktım sen uyuzluk yapmaktan bıkmadın bu forumda kalacaksan GALATASARAY yazacaksın ulan GALATASARAY sok şunu kuş beynine
Ne ara konuştu ya açtım bitmiş gerçi hiç çekilmezdi şimdi o

siyaset karıştı şimdiden lig başlamadan bitmiştir bursasporun 2. şampiyonlugu hayırsız olsun!