STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Rijkaardi kovarlarsa - isimiz yas - ben söyleyim - terim felan kurtaramaz bizi

Arkadaşlar sakin olun, küfürlerinizi saklayın daha bunlar iyi günlerimiz. 9. haftaya saklayın cezalarınızı ogün tarihi rekoru kırdığımızda cezaları alırsınız. YAZIKLAR OLSUN BUGÜNLERİ BİZE YAŞATANLARA

lütfen istifa edin yönetim...

Sözün bittiği yerdeyiz. Yönetim de gurur duysun artık. Gerçi Adnan Polat maçın başından beri karnını tuta tuta patlattığı kahkalar eşliğinde maçı izlediği için mutluluğun ve gururun doruklarında olsa gerek.

Polattttt eserinle gurur duy!!!!!!!!!!!!!!!

Hala 3 tane defansif orta saha oynatan hoca, sahada uyuyan bir takım, yetersiz kaleciler, 10 numara ve kaptan olduğundan habersiz sıradan bir futbolcu, son kullanma tarihi dolmuş bir başkan ve yönetimi hakkında böyle bir maçtan sonra konuşmak, yazmak zaman kaybıdır. Sadece şunu söylerim şahsım adına; ne Adnan Polat'ın, ne Rijkaard'ın, ne futbolcuların ne de herhangibir etkenin beni(bizi) bu kadar üzmeye hakkı yok! Adnan Polat ve yönetimi artı Rijkaard lütfen artık arkanıza bakmadan çekip gidin. Bu benim bir taraftar olarak şahsi dileğim "tamam" "oldu" bilmem ne diye mesaj yazacaklar hiç yazıpta ortamı germesin.

1974-88 arasındaki 14 yıllık Kaos 'da sürükleniyoruz. Demedi demeyin.

O zamanlardan daha kötüsüne gidiyoruz. En azından mücadele ediyorduk, son haftaya kadar canımızı dişimize takıyorduk. Şimdiki gibi çaresiz bir takım görüntüsü çizmiyorduk.

Ahmet Çakar geçen sene şu lafı demişti ya bsg demiştim ama haklı çıkacak gibi
Rijkaard yönetimin başını yiyecek böyle giderse hiç biri ekim ayını göremezler

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | İkinci Yarı

Tam anlamıyla REZALET. Maçı izlerken sinir krizi geçirdim. TEBRİKLER YÖNETİM. TEBRİKLER FUTBOLCULAR. Aldığınız paraları umarım hakkettiğinize inanırsınız.

Utku hasan renkdaş nasıl alan daralttık ama. Nasıl 60'tan sonra herkes koşarak oynadı? Ben sana dedim bursa maçından sonra yorum yap diye. Bu takım futbolda bildiklerini unutturur insana.

Hepimiz üzgünüz ama bu sonuçlar çoook daha iyi. Bu klübe layık insanlar gerekli. Futbolcusundan ,yöneticisine herkes bu takımın büyüklüğünü taşıyabilmeli. YAZIKLAR OLSUN.

Haftaya Gs kim ile oynuyor.

Bu ortasaha dan artık midem bulanıyor Hersene aynı sorun ya ulan onla pazarlık bunla pazarlık pas parayı al Hersene aynı yerden çile çekiyoruz olmayacak yerde hatalar yapıyoruz Ne atak var ne defans başı ortasaha çekiyor ben artık Ayhan barış ve mustafa denen yeteneksiz 3. sınıf futbolcu istemiyorum yeter !!

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | İkinci Yarı

Her mac? Gecen sezon haric (sakatlik yüzünden), ne zaman kötü oynadi?

Ondan önceki sezonda atigi gollere ne oldu?

Peki bu sezon, daha 2-3 maclik performansla, sakatliktan yeni kurtulan KING'e böyle demek ne kadar dogru sence?

Sinirden yüklenecek birileri lazim tabi...

Evet her maç . Her maçta olmayacak yerde çalıma girmesinden bıktım artık .

Söylenecek bir şey yok.

Kahır dolu bir 90 dakika daha gitti ömürden.

Ya sabır..

Şu takımda en az suçlu Rijkaard'dır usta. Şu kadroyu kimin eline versen bundan iyisini yapamaz..Takımın oynıcağı en iyi futbolu oynattı adam..Olucak iş değil ya..Koca Galatasaray takımının düştüğü hallere bak.Adnan'lar sağolsun takımı perişan ettiler..Yine 4-5 sene öncesine döndük..Son dakika transferleri elde patlayan futbolcular..Yazıklar Olsun Bu Takımı bu Hale getirdiniz...

tüm sorunları gözardı edip hakan baltaya yüklenmenin günah keçisi bulmaya çalışmaktan başka açıklaması yok

Geri
Üst Alt