STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Taraftara bak arkadaş.Hepsi liseli yaşında.Yok böyle bişey

Haftayada Es-Es yener bizi.

Sonsuza Dek Sürecek Bizim Aşkımız !..

Oh oh ohe - Adnan Sezigin istifa - oh oh oh adnan sezigin istifa -oh oh oh adnan sezigin istifa -oh oh oh adnan sezigin istifa -oh oh oh adnan sezigin istifa -oh oh oh adnan sezigin istifa

Merak etmeyin Rijkaard'a tepki yok.Tepkiler Adnan Sezgin ve yönetime..

Yahu bırakın, takımın tertipi gayet iyiydi, topa sahiptik, oyunu rakip sahada oynadık çoğunlukla (ilk golü yedikten sonraki 10 dakika hariç). Bireysel saçmalamalar ve hatalar, beceriksizlikler, 20 tane korneri değerlendirememek, şanssızlık, ve son olarak hakem... "Kötü oyun" daha doğrusu "oyunun yeteri kadar iyi olmaması" kaybın sebeplerinde bunlardan sonra gelir. Güvendiğimiz Baros bile 3-4 tane çok net pozisyonu harcadı. Tamamen bireyseldi bugünkü tüm saçmalıklar. Ancak takımda bu kadar çok birey hata yapınca topallayan bir oyun da görünüyor zaman zaman sahada...

Allah'tan misafirim vardı da maça gitmedim. Maç öncesi bazı arkadaşlar taraftar çok iyi falan diyordu da ilk 15 dakka saldır galatasarayyy'dan başka birşey duymadık.

Ofansif ortasahanın ne kadar gerekli olduğunun,bir duvar gibi ön liberonun neler yapabileceğini ders gibi gösteren bir maçtı. Ayhan'ın takımın en iyisi olduğu bir maçtı kısaca.

Bu saatten sonra transfer gelse nolcak. Geçti Borun pazarı beyler. GEÇMİŞ OLSUN.

Adnan Sezgine kızmak hikaye, başkan gitmezse bu sular durulmaz. Ha hiç maç kazanamıyacak halimiz yok ama bu senede tarihimizde bir ilk daha yaşayıp haftayada Es-Es'e kaybederiz

Şeref Tribününde olaylar çıkmış!

Ulan yeter be. Harbi yeter. Bu zamana kadar başkanın yanında oldum hep, destekledim onu. Ama artık yetti. 2-3 kuruş kar yapalım diye takımın bütün dengesini bozdu. Üstüne üstlük trnaferde yok. Anlamıyorum şu kulübü yahu. BJK gidiyor 21 milyon euro'luk adam alıyor(sponsorla). Biz 2 kuruş için nelerden vazgeçiyoruz. Yok mu sponsor bu kulüpte çıksın transfere para versin. :mad:

elano umut verdi.Baros-mustafa cünüp gelmiş.Yediğimiz ilk golde ortasaha kesinlikle suçluydu.2. golde şanssızdık.Olan ufuğa oldu bence bu maçta.Arda silik oynadı sebebi sağda olmasıdır bence.Ortasaha yine ellere şenlik.Ben hala umutluyum bu son cümleme tepki çok olabilir ama bu takıma formda elano ve pino gelir bide transfer olursa geçte olsa lige tutunuruz ben tekrar söylüyorum hala umutluyum... Çünkü bu lig böyle bir lig.bi bakmışın 5. sin bi bakmısın şampiyonsun bu cümleyede katılan cok olur sanırım.Kmsenin görüşü umrumda değil ben hala umutluym...

Geri
Üst Alt