Tahir Dede
Parçalı Üye
- 8 Temmuz 2009
- 4.518
- 0
- 1.306
Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu
herkesin dilindeyiz maalesef.............offffff
herkesin dilindeyiz maalesef.............offffff
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forumda Rijkaardın dokunulmazlığımı var hiç eleştirmeye gelmiyor adamın sanki hiç hatası yok Oyuncu değişiklikleri, tercihleri tam bir skandal ama bu rezillikte en az hata onun Böyle bir kadroyu kime versen bundan daha iyisi olmaz
Neden Hagi gibi agresif yabancı gerekiyor şimdi anladım.
Arda için söylemiyorum bunu, kimse gelip Hagi'ye biraz olsun artistik yapamazdı. UEFA Finalinde Hagi'nin H. Şükür'e attığı o pis bakışta, Hakan Şükür dönüp Hagi'ye bakamamıştı bile.
Şimdi mesela kim Baros'a gider yapabilir? Veya Kewell'a. Ama bariz şekilde Elano'ya yapılıyor kardeşim apaçık ortada.
Forumda Rijkaardın dokunulmazlığımı var hiç eleştirmeye gelmiyor adamın sanki hiç hatası yok Oyuncu değişiklikleri, tercihleri tam bir skandal ama bu rezillikte en az hata onun Böyle bir kadroyu kime versen bundan daha iyisi olmaz
Kanaltürk adnan sezginle konusacak şimdi.
Futbolcular: Kewell, Baros her zamanki gibi iyiydiler.
Hakan Baltaya laf edebilirsiniz ama ondan once illa bir futbolcuya bugunki futbolu laf etmek istiyorsaniz o 1 Barisdir, herzamanki gibi her ayagana gelen topu kayib eden kafasiz tavuk gibi kosan ve de 2 Ardadir freekick lerde orta yapacagi yerde kaleye denedigi icin. Bu kornerleri icinde aynen gecerliydi bugun.
GEÇ BUNLARI GEÇ. Yok rakip sahada oynamışmış, yok 3-4 net pozisyon varmış, yok tertip iyimiş, miş,miş miş.
Pozisyon yok pozisyon. Ceza sahasına gelen 1 top yok. Harbiden yorum yapmak için yorum yapmayın.
Bu takıma yapılacak yorum YOK. savunalıcak bir takım yok. Boşuna yorulmayın. Polyana bile bu takımı görse kötümser olur.
Bu takım baros-kewell haricinde KOCA BİR SIFIR. Bu adamlar hırslarından kart gördüler.
Kanaltürk adnan sezginle konusacak şimdi.
Geçen sene Arda Turana destek topicini ben açmıştım. Çünkü ondaki o yuhalanırken sevgilisi ve özel hayatına hakaret edenlerin yaptıkları yanlıştı. Bence hala Arda'nın kafası orda taraftarla arası hala mesafeli eskisi kadar değil. Kafayı oyuna veremiyor bir türlü.
Hay başınıza Arda kadar taş düşsün kardeşim adam her maçı kurtaramaz ya o da bir insan şunu kafanıza koyun.Şu durumun tek sorumlusu Yönetimdir.3 senedir başarı yok 3 senede takım yeniden defalarca revize edildi tek suçlu sadece futbolcularmı düşünmek lazım???