STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

herkesin dilindeyiz maalesef.............offffff

Forumda Rijkaardın dokunulmazlığımı var hiç eleştirmeye gelmiyor adamın sanki hiç hatası yok Oyuncu değişiklikleri, tercihleri tam bir skandal ama bu rezillikte en az hata onun Böyle bir kadroyu kime versen bundan daha iyisi olmaz

Can kulübe de Messi var da adam oynatmıyor mu? Napsın söyle?

Taraftar: Mümkünse ilk 20 saniye tezahürat yapsın, sonra sussunlar. Zira takımı ateşlemeyi bırak uyutuyorlar.

Futbolcular: Kewell, Baros her zamanki gibi iyiydiler. Onun haricinde maçın en iyilerinden biri de Ayhan'dı. İlk golde Mustafa & Servet A.Ş.'nin hatası vardı, ikinci gol şanssızlık. Ufuk kalede devam etmeli. Gittikçe güveni gelecektir. 2 tane net pozisyonu çıkardı. Uzun boylu olmasına rağmen yerden gelen toplarda etkili. Barış her zamanki gibi ne yapacağını bilmeyen, savruk oyununa devam ediyor. Mustafa Sarp, basının yapıştırdığı "gizli golcü" lakabını daha fazla benimsemesin bence. Hakan Balta kesinlikle en zayıf halkaydı bu maçta, ileri bindirmeleri etkisizdi, bindirdiği zaman geri dönemedi. Ayhan, Hakan'ın arkasını toplamaktan pas dağıtamadı, yine de takımın en iyilerindendi. Arda her zamanki gibi elinden geleni yaptı.

Teknik Heyet: Elano ve Cana'nın tam hazır olmadığını, sakatlıkları da varsayarsak çıkarılabilecek en iyi kadroyu çıkardı hocalar. Barış - Elano değişikliği yerindeydi, fakat Elano girdiğinde takımın pili bitmişti. Elano efektif olamadı son yarım saatte.

Hakem: Rezalet ötesiydi, gördüği halde veremedi Volkan Şen'in pozisyonunu, şeref yoksunu.

Yönetim: Basiretsiz.

Genel Durum: Takım olarak ilk 60 dakika oldukça iyi oynadık, gol yememize rağmen. Kornerlerde, ceza sahasına ortalarda ve pas istatistiklerinde 2'ye 3'e katladık Bursa'yı. Son vuruşlarda bu kez beceriksiz değil, şanssızdık. Bazen olmayınca olmuyor. Taktiksel anlamda rakibe yüklenince arkada bıraktığımız boş alanları, rakibin hızlı adamlarının kullanacağı aşikardı. Hakan Balta'nın bu yeteneksizlikle acilen tandeme çekilip Çağlar'ın denenmesi gerekiyor sol bekte. Takımda bunca eksiklere, problemlere rağmen oyun olarak iyiydi. Kondüsyonumuzu 90 dakikaya yayabilirsek, çok daha efektif bir oyun ortaya koyabiliriz. Kimse takım kötü oynadı vs. demesin, gayet iyi oynadık. İlk 60 dakika da bariz üstünlüğümüz vardı ama şanssızdık işte.

Eskişehir'den galibiyetle döneceğimizi düşünüyorum.

Neden Hagi gibi agresif yabancı gerekiyor şimdi anladım.

Arda için söylemiyorum bunu, kimse gelip Hagi'ye biraz olsun artistik yapamazdı. UEFA Finalinde Hagi'nin H. Şükür'e attığı o pis bakışta, Hakan Şükür dönüp Hagi'ye bakamamıştı bile.

Şimdi mesela kim Baros'a gider yapabilir? Veya Kewell'a. Ama bariz şekilde Elano'ya yapılıyor kardeşim apaçık ortada.

Hagi gibi bir ofansif ortasaha da lazım. Bugün rakibi açamayan,ne kadar mücadele etse de eninde sonunda kendini yoran ve ancak yan top ya da karambolden pozisyon bulan bir Galatasaray vardı. Öldürücü pas atabilecek bir adamın olmayınca bu iş böyle oluyor.

Forumda Rijkaardın dokunulmazlığımı var hiç eleştirmeye gelmiyor adamın sanki hiç hatası yok Oyuncu değişiklikleri, tercihleri tam bir skandal ama bu rezillikte en az hata onun Böyle bir kadroyu kime versen bundan daha iyisi olmaz

şuan bu durumda herhangi bir türk a hocası olsaydı herkes istifaya davet ediyordu. kesinlikle katılıyorum sana

Biz ARDA için burada yazdıklarımız çizdiklerimizle bizi eleştirenler gördümü şimdi. GALATASARAY'IMIZ ARDASARAY olmuştur...hayırlı olsun

Geçen sene Arda Turana destek topicini ben açmıştım. Çünkü ondaki o yuhalanırken sevgilisi ve özel hayatına hakaret edenlerin yaptıkları yanlıştı. Bence hala Arda'nın kafası orda taraftarla arası hala mesafeli eskisi kadar değil. Kafayı oyuna veremiyor bir türlü.

Yazıklar olsun Rijkaard'a Ayhan-Sarp-Barış üç tane defansif adamla çıkıyorsun Emre Çolak'ı oynatsa bu 3 defansif adamın birinin yerine inanın adam risk aldı yenildi derim. Bu takım bu sene 10. olur bu hızla, Anadolu'dan bu yıl 2. şampiyonu çıkarıcak Rijkaard çok iyi çalışıyor.

adnan polat tarafından atanan adamın istifaya çağırılması ilginç..

lan arkadaş, adnan polat ın hiç mi suçu yok?

Hakan Baltaya laf edebilirsiniz ama ondan once illa bir futbolcuya bugunki futbolu laf etmek istiyorsaniz o 1 Barisdir, herzamanki gibi her ayagana gelen topu kayib eden kafasiz tavuk gibi kosan ve de 2 Ardadir freekick lerde orta yapacagi yerde kaleye denedigi icin. Bu kornerleri icinde aynen gecerliydi bugun.

BARIŞ

Toplam Şut : 1

İsabetli Şut : 0

Topla Buluşma : 55

Pas Yüzdesi : % 77

Top Çalma : 3

GEÇ BUNLARI GEÇ. Yok rakip sahada oynamışmış, yok 3-4 net pozisyon varmış, yok tertip iyimiş, miş,miş miş.

Pozisyon yok pozisyon. Ceza sahasına gelen 1 top yok. Harbiden yorum yapmak için yorum yapmayın.

Bu takıma yapılacak yorum YOK. savunalıcak bir takım yok. Boşuna yorulmayın. Polyana bile bu takımı görse kötümser olur.

Bu takım baros-kewell haricinde KOCA BİR SIFIR. Bu adamlar hırslarından kart gördüler.

Bu Tarkan'ın Fenerli olduğunu tahmin ediyorum ama kesin iddia edemem malesef. Gayet rahat en az 4-5 tane net pozisyonumuz var maçta.

1. Baros'un yayın içinde vurduğu kalecinin çıkardığı top.

2. Sarp'ın Kewell'ın indirdiği topta adamını geçip vuramaması.

3 ve 4. Baros'un iki kez ceza alanı içinde dönüp vurduğu ama rakibin son anda müdahelesi ile onlara çarpan iki ayrı pozisyon

5. Baros'un ceza sahasına inen sanıyorum bir korner pozisyonunda topa dokunamaması.

6. İkinci yarıda soldan Balta'nın kestiği ortada topla buluşan Baros'un iki kişi arasından kurtulduktan sonra tam vuracakken rakibin müdahalesi ile topun kalecide kalması.

7. Sağdan Arda'nın pası ile sıfıra inen Barış'ın çizgiden geriye çıkardığı topta Baros'un ıskası ve topun daha da rahat olan Kewell'a gelmemesi.

Ayrıca ilk yarıda Kewell'ın etkili ve rakibin direk dibinden çıkardığı top ve 20'ye yakın korner var...

Bay çok bilmiş...

Barış bence iyi oynadı. Barış çıktıktan sonra bursa üstümüze geldi zaten hep

yarın ardanın satıldığını duysanız ne yapardınız..

bilmiyorum belki şimdiki sinirimden diyorum ama oh be kurtulduk derdim sanırım :( :mad:

Veremiyorsan onurlu davranacaksın

Geçen sene Arda Turana destek topicini ben açmıştım. Çünkü ondaki o yuhalanırken sevgilisi ve özel hayatına hakaret edenlerin yaptıkları yanlıştı. Bence hala Arda'nın kafası orda taraftarla arası hala mesafeli eskisi kadar değil. Kafayı oyuna veremiyor bir türlü.

Hay başınıza Arda kadar taş düşsün kardeşim adam her maçı kurtaramaz ya o da bir insan şunu kafanıza koyun.Şu durumun tek sorumlusu Yönetimdir.3 senedir başarı yok 3 senede takım yeniden defalarca revize edildi tek suçlu sadece futbolcularmı düşünmek lazım???

Tek suçlu Arda'dır ruhsuzlukta. Bu kadar net söylüyorum. 23 yaşında kasıntıya bakın. Ben affetmem öyle kendi çıkarları için yabancılara pas atmayana, takımın içine s.çana. Siz demiyor musunuz takım ruhu yok diye? Takımın kaptanı(kaptan ki ne kaptan) yabancılarla ayrılığın baş faktörü ise tek suçlu odur gruplaşmada. Arda'nın bu çirkef huyu olmasaydı eminim ki sağ kanadımızda Dos Santos olurdu attığı/attırdığı goller sayesinde alınmasıyla.

Sonuna kadar Rijkaard , Sonuna kadar Büyük Kaptan Arda Turan , Sonuna kadar Adnan Polat !!!

Gol pozisyonumuz yoktu maçta Bursa'ya kıyasla kendinjizi kandırmayın. Hepsi karambol...

Geri
Üst Alt