STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Bu Helvaci nerden cikti, gecen sene ortada yoktu bu adam? Haldun Ustunelin gidisinde parmagi var mi acaba? Acaba

m.helvacı haklı beyler taraftar niye son 12dk tepki koydu 90 dakka koymalıydı!!!

Alıntı hüseyin civelek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu takım Eskişehir'i yensin Taksim meydanında soyunucam bu kadar da büyük konuşuyorum.2 senedir bir tane beraberlik alabildiğin bir takımı böyle bir kaos ortamında ve bu yoğun maç trafiğinde hem de deplasman da yenip geleceğiz demek tam anlamıyla hayalcilikten başka birşey değildir.Eskişehir haftaya bizi pas pas yapar yollar.Fazla hayal kurmanın anlamı yok.Lig 31 haftaymış gibi işimize bakacağız

Malesef haklısın haftaya 3 te 0 olacak.

helvacı efendi snopluk sınırlarını fazlasıyla zorluyor

"Mevcut kadromuz çok kötü bir kadro değil"

Az kötü mü orta derecede kötü mü Sayın Helvacı?

Yeni üye ile kastın ben isem pekte yeni üye değilim, gscimbom'un eskiden beri yüesi idim başka bir hesap ile ve takip ediyordum. Arda'nın yaptığı şeylerden bahsetmek sakıncalı ise orasını bilemiyorum.

Herkes kendini biliyor dostum.Üstüne alınma

Bu takıma kötü demek büyük haksızlık dedi Helvacı denen adam.Televizyonu kucakladım balkondan atmak üzereyim!!!

allahım sen aklıma mukayet ol. helvacı ütopya da yaşıyor galiba. adam kadromuz çok da kötü değil diyor bize laf atıyor resmen böyle yöneticilik olurmu yaa!!

Nasreddin hoca ne demiş: 'Hırsızın hiç mi kabahati yok!'... Bu da benden Helvacı'ya gitsin.....

Helvacı kadro yeterli iiyi , milli takımın bel kemiğini oluşturuyor diyor.

hakan balta'nın koşuşu hakkında duyduğum en açıklayıcı yorum :) gerçek valla.

Şampiyon olduğumuz sezondaki son maçta attığı golden sonra topu formasından içine sokup bebek bekleyen eşine gitmişti. Topu çıkarmayı unutmuş anlaşılan

Taraftara niye suç buluyor. 2-0 a kadar taraftar gayet iyidi. Ama sonra takımda oyundan düşünce taraftar döndü ama YÖNETİM İSTİFA dememelerine şaşırdım. :(

muhabir : sayın helvacıoğlu dedi mal gibi........ herkes güldü helvacı düzeltti :D

bu kemal alemdaroğlu zamanında İÜ de kıyım yaparken bu mehmet helvacı gibi bir adamı nasıl göndermemiş

BIKMADIM YİNE YAZIYORUM. COPY/PASTE DE YAPMIYORUM, TEKRAR TEKRAR ELİMDEN GELENİN EN İYİSİ KADAR ANLATIYORUM. BU CÜMEL MESAJINI ALNTILADIĞIM KİŞİYE DEĞİL AMA SANKİ GERİZEKALIYA ANLATIR GİBİ ANLATIYORUM. Rijkaard değiştirmez arkadaşım. Rijkaard'ın işi o değil, adamı getiriyorsan bana 4-3-3 total futbol oynatacaksın demişsin say. Hani reyondan teknik direktör seçiyorsun mesela. Başkalarının önünde "takıma göre sistem kurar" yazıyor olabilir, ama Rijkaard'ın önünde "total 4-3-3 oynatır, ...sen başka birşey oynatmaz" yazıyor. Anlatabildim mi? Eğer o etikete baka baka alıp getiriyorsan adamı ona 4-3-3 oynaması için istediği adamları alacaksın, almazsan işte bu kadar olur ama o vazgeçmez, adamın eline bilyeler versne o 4-3-3 dizer. Hatta "Rijkaard teknik direktör değil" diyenlerle şöyle anlaşalım. "Evet, Rijkaard teknik direktör değildir. Total 4-3-3 futbolu oynatandır." Mesleği bu yani adamın. İşte öğretmen, doktor, masör, malzemeci gibi "total 4-3-3 oynatan" adında bir mesleği var adamın. O sebeple Rijkaard'a sistemini değiştirsin olmuyorsa demek mesleğini değiştirsin demek gibidir, adama "gel sen masör ol" demekle aynı, adama "gel sen öğretmen ol" demekle aynıdır. Rijkaard'dan kalede Arda'yı oynatmasını ciddi ciddi istemek gerçekten ve kesinlikle sistemini değiştirmesini istemekten trilyonlarca kat daha mantıklıdır ve Rijkaard onu yapar, sistemini değiştirmez, çünkü adamın spesifikasyonlarında öyle yazıyor, hatta alnında öyle yazıyor. EN ÖNEMLİSİ DE ALIRKEN BUNLARIN TAMAMI BELLİ, ADAMI GETİRDİYSEN BUNLARI HER ŞARTTA, HER DURUMDA, NE OLURSA OLSUN, İSTİSNASIZ, KIYAMET BİLE KOPSA, BİR KEZ DAHA 4-3-3 OYNARSAK DÜNYA YIKILACAK BİLE OLSA KABUL ETMİŞSİN DEMEKTİR.

bir kac sayfa önce aynisini yazdim renkdas - insallah bu yaziyla artik herkes okur :-)

Adama 4-3-3 futbolcu ver - o zaman beceremezse eyvallah diyorum. pahalli da degil - yeterli maddiyetinde. oda zaten 20mil adamlari "istemiyor"

Geri
Üst Alt