BIKMADIM YİNE YAZIYORUM. COPY/PASTE DE YAPMIYORUM, TEKRAR TEKRAR ELİMDEN GELENİN EN İYİSİ KADAR ANLATIYORUM. BU CÜMEL MESAJINI ALNTILADIĞIM KİŞİYE DEĞİL AMA SANKİ GERİZEKALIYA ANLATIR GİBİ ANLATIYORUM. Rijkaard değiştirmez arkadaşım. Rijkaard'ın işi o değil, adamı getiriyorsan bana 4-3-3 total futbol oynatacaksın demişsin say. Hani reyondan teknik direktör seçiyorsun mesela. Başkalarının önünde "takıma göre sistem kurar" yazıyor olabilir, ama Rijkaard'ın önünde "total 4-3-3 oynatır, ...sen başka birşey oynatmaz" yazıyor. Anlatabildim mi? Eğer o etikete baka baka alıp getiriyorsan adamı ona 4-3-3 oynaması için istediği adamları alacaksın, almazsan işte bu kadar olur ama o vazgeçmez, adamın eline bilyeler versne o 4-3-3 dizer. Hatta "Rijkaard teknik direktör değil" diyenlerle şöyle anlaşalım. "Evet, Rijkaard teknik direktör değildir. Total 4-3-3 futbolu oynatandır." Mesleği bu yani adamın. İşte öğretmen, doktor, masör, malzemeci gibi "total 4-3-3 oynatan" adında bir mesleği var adamın. O sebeple Rijkaard'a sistemini değiştirsin olmuyorsa demek mesleğini değiştirsin demek gibidir, adama "gel sen masör ol" demekle aynı, adama "gel sen öğretmen ol" demekle aynıdır. Rijkaard'dan kalede Arda'yı oynatmasını ciddi ciddi istemek gerçekten ve kesinlikle sistemini değiştirmesini istemekten trilyonlarca kat daha mantıklıdır ve Rijkaard onu yapar, sistemini değiştirmez, çünkü adamın spesifikasyonlarında öyle yazıyor, hatta alnında öyle yazıyor. EN ÖNEMLİSİ DE ALIRKEN BUNLARIN TAMAMI BELLİ, ADAMI GETİRDİYSEN BUNLARI HER ŞARTTA, HER DURUMDA, NE OLURSA OLSUN, İSTİSNASIZ, KIYAMET BİLE KOPSA, BİR KEZ DAHA 4-3-3 OYNARSAK DÜNYA YIKILACAK BİLE OLSA KABUL ETMİŞSİN DEMEKTİR.