STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-1 Bursaspor | 22 Ağustos | Devre Arası

hasan tankaya da maçta. annesi ölmemişmiydi bugün ?

bu rıjkard cıdden kovulmak ıstıyor akdaslar takımda baros sakatlansa forvet yok batdalda sakat.be mubarek a2 takımının gol kralı superstar adayı gosterılen anıl dılaverı ne dıye almassın kadroya.anladımki rıjkard kovulmak için zemın hazırlıyor herseyı yapıyor.verın tazmınatımıda ben gıdeyım olayı

Kaç tane süperstar aday adayı gördük biz. Çoğu fason çıktı.

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray - Bursaspor | 22 Ağustos | 21.00

çok iyi mücadele ettik ilk yarı bursa iki kere geldi biri gol oldu dierini ufuk aldı ama berbat bi hakem var volkan bile eyvah diyo adamın yüreği yetmiyo atmaya baroş ve sarp net pozisyonları kaçırdılar ayhanı orta saha da uzun zamandan beri ilk kez bu kadar ii gördüm inş 2 .yarı bozmaz :D ama en az bi beraberlik alırız die düşünüyorum biraz şansımız olsaydı emin olun 2 yada 3-1 di ilk yarı kısmet 2. yarıya ali turanın yerine elano girebilir barış sağbeke arda ortaya elano sağa geçebilir o zaman daha ii olur sanki neyse rastgele 2 . yarı başlıyo

Adnan Polat hakkımızı savunmuyor diyeceğim budur

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-1 Bursaspor | 22 Ağustos | İlk Yarı

Bu futbol güzel oyunsa dün Barcelona maçı neydi acaba? Onlarla kıyaslamıyorum ancak ne kadar ekmek o kadar köfte olmuyor işte. Orta sahada iki pas yok inanılmaz iyimsersin bunun başka açıklaması yok. Mücadele etmek iyi oynamak demek değil ben yerden ayağa veya uzun kısa herneyse taş gibi paslar görmek istiyorum artık bu takımda. 5 metreden takım arkadaşı yerine taça top atanlarla olacak iş değil. Burada suçlu yönetim ne zaman kazmalar bu takımdan temizlenir o zaman Rijkaard ın performansına vs gelir sıra.

iki pas yok mu? Gözlerindeki perde inmeyecekse git pinpon izle biraz. Maç sonunda bak bakalım pas yok dediğin topçular kaç atmış ilk yarı..O tpou taca atanda Neill'dı.

Ayrıca Mustafa sarp sevdalıları var aman hocam dediğin zaman kişileri de belirtki öyle aralardan laf sokma edalarına girme..Barcelona maçı neymiş dünkü..Aferin onu Manchester taraftarı da soruyor, Dortmund taraftarı da soruyor..Karşılaştırdığı takıma bak hizaya gel..

yok serdar biz başka maçı izliyoruz herhalde.2 cümle ezberlemişler mustafa barış başka bildikleri birşey yok.. Bu oyunla berabere de bitse bu maç yenilsekte alkışlarayarak gönderirim hepsini o staddan..

Arda ve Hakan Balta biraz takıma ayak uydurabilse skoru da alıcaz..

Benim orta sahamizi elestirirken dusuncem daha cok ilk yedigimiz golle sekillendi. Bakin bu gecen seneden beri var, orta saha fiziksel mucadele yapmiyor, ne savunmada ne de hucumda. Orada Volkan'dan topu alamayan onu rahatsiz dahi etmeyen Sarp, icerideki oyuncuyu bombos birakan da Ayhan ve Baris.

Eger orta saha daha akilli, maci takip ederek oynamazsa ne ataklar "tam" oluyor, ne de savunma..gecen sene Elano bile kac kez kademeye girdi hatirlamiyor musunuz? Bu orta saha ile OLMAZ.

Ayhan Baris Sarp bugun iyidir, degildir, benim bahsettigim sey cok daha genel.

bu rıjkard cıdden kovulmak ıstıyor akdaslar takımda baros sakatlansa forvet yok batdalda sakat.be mubarek a2 takımının gol kralı superstar adayı gosterılen anıl dılaverı ne dıye almassın kadroya.anladımki rıjkard kovulmak için zemın hazırlıyor herseyı yapıyor.verın tazmınatımıda ben gıdeyım olayı

anıl dilaver bursaspor macının adamı değildir bizim ligimiz çok sert bi lig harcarlar cocuğu vallaha..

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-1 Bursaspor | 22 Ağustos | İkinci Yarı

Korner.

2.Yarı Elano girmelı.Mustfa Saprın yerine.

Yiyoduk yine . Bu Volkan hala oynuyormu . Ne utanmaz adam . Utancından çıkamaz diye tahmin ediyordum !!

Benim orta sahamizi elestirirken dusuncem daha cok ilk yedigimiz golle sekillendi. Bakin bu gecen seneden beri var, orta saha fiziksel mucadele yapmiyor, ne savunmada ne de hucumda. Orada Volkan'dan topu alamayan onu rahatsiz dahi etmeyen Sarp, icerideki oyuncuyu bombos birakan da Ayhan ve Baris.

Eger orta saha daha akilli, maci takip ederek oynamazsa ne ataklar "tam" oluyor, ne de savunma..gecen sene Elano bile kac kez kademeye girdi hatirlamiyor musunuz? Bu orta saha ile OLMAZ.

Ayhan Baris Sarp bugun iyidir, degildir, benim bahsettigim sey cok daha genel.

vay be adamlar sag bekten sag aciga pas atiyor o adam orta yapiyor gol

sen hakanin agzini almamisin elestrine:)

biz korner kullaniyoruz, adamlar pozisyona giriyor

Ya takimi bu kadar bozmasaydim iki ortasa oyuncusu transferi ile cok iyi olabilirdik. iki tane de defansa adam alsaydik problemimiz kalmazdi.

Barış sakatlandı mıııı ??? Sevinsek mi üzülsek mi ??

Geri
Üst Alt