STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

polyanna taraftar denilen, iyimser gruptanım ama bu kadar feci bir sezon başlangıcı hatırlamıyorum.

babama sordum, o da hatırlamıyor.

eskisehir parcalar bizi...

bari idiaa oynayip para kazanalim

Çok abartıyorsunuz beyler, sakin olun biraz.

Ulan nasıl bir camiaya dönüştük. Hiçbir şekilde hiçbir şeye baskı kuramıyoruz.

hayatta galatasarayli olmaktan utanmam. isterse takimim amatör kümeye düssün. fakat göz göregöre yapilan yanlisa sessiz kalamam. transferler gecikti, haliyla kombine satisi beklenen seviyeyi bulmuyor. sezonu en gec acan takimda bizdik. haliyle durumlar böyle. ayrica bu takimda servet-ayhan-baris-hakan-sarp ayni anda oynamaz. biliyorum zamaninda oynadi, fakat artik olmaz. gercekten anadolu takimlarinin yüzde ellisinin kadrolari bizden güclü. su takimdan arda-baros-kewell üclüsünü cek bank asya takimi oluruz. teknik direktörede suc bulmuyorum. adamin elinde süperman var da o mu ucurmuyor.

Çok garip aslında. Polat'ın demeçleri çok akıllıca, akla yatkın şeyler. Geleceği düşünen, bir vizyonu olan başkan imajı veriyordu. Ancak gelin görün ki, herhangi bir yapıcı icraati yoktur.

Rıdvan'ın şimdi dediği gibi, Barış'ın, Ayhan'ın limitleri budur, daha fazlasını görmek zaten imkansız. İlk 2 hafta 0 puan, devamı geleceği de aşikar. Umutsuz değilim, gerçekçiyim.

Transfer olmasını istemdiğim tek gün yarındr umarım yapılmaz

rijkaard hastasonuna kadar kalmaz .

kalmamalıda. bunu sırf onun kariyeri için söylüyorum.

Buraya gelip Ahmet Cakar'dan alinti yapanlar var yahu? Kim kimin basini yakiyor alooo??!

Bir seneyi gecti arkadas bir sene, bu takimda Rijkaard'in takimina, Galatasaray formasina layik kim var?

Neill, Kewell, Baros, Arda..

4 kisi lan 4 kisi..

Agzimi bozmak istemiyorum burada, ama insaf yahu!?

Bizler taraftar gurubu olarak oturdugumuz yerden bir yildir (Caps/ BIR SENE /Caps) orta saha, bek, ve forvet bekliyoruz. Ne yapiliyor? Sifirdan gol ya da golluk pozisyon yaratilacak tek adam satiliyor (Keita), katkisi olabilecek bir adam "saticaz biz bunu" denerek bugun daha ilk macina cikiyor takimla, bir antremandan sonra, ....

Kor musun arkadasim?!!

ali turan sıkıtı ve pas verecek adam aradı.kimse koşmadı yardımına.sabrinin mevkisini kaptırmak istemiyorlar ağabeyler

nasıl en az suçlu rijkaardtır ya. adam tutturmuş deli şeyine tutunur gibi kendi sistemini oynatcakmış. adam varda mı oynatıyon o sistemi.

işte adam, futbolcu istiyor, liste veriyor. yönetim sallamıyor. rijkaard'ın istediği hiç bir oyuncu katiyen alınmıyor.

sistem oynatsın diye getirildi, sistemden vazgeç dersen onu abdullah avcı da oynatır.

Halen rijkaard diyorsunuz G.sarayın ne kadar üstünde tutuyorsunuz bu adamı.Maç boyunca 1 değişiklik.70.dakika oyuna müdahale.Sanki İBB'nin kadrosu bizden çok iyi..Oynatan oynatıyor arkadaş..

Edit..........................

Bu takım Karpatyi nasıl eler birisi anlatsın bana :(

Geri
Üst Alt