Deniz Ortakçı
Kırmızı Üye
- 28 Mayıs 2009
- 1.092
- 1
- 1.308
Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu
Şeref tribününde olay mı çıkmış??
Şeref tribününde olay mı çıkmış??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda'nın yabancı fobisi devam ediyor. İçimde öyle bir küfür birikintisi var ki Arda'ya karşı, dışarı vursam mahkemelik oluruz. Gol kaçır eyvallah, top kaptır eyvallah, ama bu olayları kabullenemem ben. Bütün olmayan takımda ruh ne arasın?
Baros'tan iyisi, Torres, Drogba falan... Onlari getirsin yönetim degilmi?
Baros olmayinca, herkes geri dön geri dön diye dört göz bekler. Sonra, senin gibiler, böyle tek maclik performansta, sinirden, adama sallar!
Bence biraz sakinles, sonra tekrar gözden gecir bunlari.
Halen rijkaard diyorsunuz G.sarayın ne kadar üstünde tutuyorsunuz bu adamı.Maç boyunca 1 değişiklik.70.dakika oyuna müdahale.Sanki İBB'nin kadrosu bizden çok iyi..Oynatan oynatıyor arkadaş..
Bu takım Karpatyi nasıl eler birisi anlatsın bana![]()
Geçen sene 7 de 7 yaptıkta ne oldu bence de biraz sakin olun..
arkandayız FRANK RIJKAARD
bulucaz tabi gunah kescilerini tek tek kurtulucaz
futbol futbolcuyla oynaniyor
Geçen sene 7 de 7 yaptıkta ne oldu bence de biraz sakin olun..
Halen rijkaard diyorsunuz G.sarayın ne kadar üstünde tutuyorsunuz bu adamı.Maç boyunca 1 değişiklik.70.dakika oyuna müdahale.Sanki İBB'nin kadrosu bizden çok iyi..Oynatan oynatıyor arkadaş..
Kaldıkça geçmişini lekeliyor
Yok hocam müsait pozisyonda bugünde farkedenler olmuştur..Yine Elano'ya pas atmak yerine orta yapmayı tercih etti. Sahaya çıkıyor kral benim edalarında..Neyse kırılganlıktan değil o dediklerinde ağzımı açmayayım..Sene sonuna bu takımdan gidince açarım ağzımı..Kredisini tüketmeye bugünden devam etti. Rijkaard'a yalvardı herhalde beni sola çek diye devre arasında..Kewell'a acıyorum kardeşim..Bugün 10 kez içeri koşu yapıp pas alamadı resmen. Baros desen öyle..Elano girdikten sonra öyle.