STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Şeref tribününde olay mı çıkmış??

Arda'nın yabancı fobisi devam ediyor. İçimde öyle bir küfür birikintisi var ki Arda'ya karşı, dışarı vursam mahkemelik oluruz. Gol kaçır eyvallah, top kaptır eyvallah, ama bu olayları kabullenemem ben. Bütün olmayan takımda ruh ne arasın?

Dün yazdım birisi nereden çıkarıyorsunuz bunları diye mesaj yazdı. Arda OFK maçında Pino 20-25 metreden koşu yapıyor top ayağında ver kaç yapmaya çalışıyor Arda alıyor geri vermiyor eziyor. Sonra adam el kol açıyor ne fayda...

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | İkinci Yarı

Baros'tan iyisi, Torres, Drogba falan... Onlari getirsin yönetim degilmi?

Baros olmayinca, herkes geri dön geri dön diye dört göz bekler. Sonra, senin gibiler, böyle tek maclik performansta, sinirden, adama sallar!

Bence biraz sakinles, sonra tekrar gözden gecir bunlari.

Şuan çok sakinim . Şu maçta kaçırdığı pozisyonların haddi hesabı yok . Torres,Drogba demişsin . Robinho var mesela . BJK parasını verdi 2-3 gne kadar gelecek . Bizde sadece Baros'la yetiniyoruz . Sakatlansa yerine Batdal var . Oda bi b.ka yaramaz . Baros'ta çalım huyundan vazgeçtiği maçlarda ancak başarılı oluyor . Forvet Transferi şart !

Geçen sene 7 de 7 yaptıkta ne oldu bence de biraz sakin olun..

Hakan Balta berbat ötesi oynuyor pskolojik sorunları var sanırım. Servet Neill uyumsuz. Sağ bekte Ali Turan olmaz. Ayhanla, Mustafa Sarpla Barışla bu iş yürümez.

Hala diyolarki tepki Rijkaarda değil Adnan Sezgine. ulan Adnan Sezgin mi çıkarıyo kadroyu.Sen ısrarla Ayhan ,bariş,mustafa üçlüsünü oynat gol atmamız lazım ısrarla bi hücumcu sokma oyuna.ali turandan gol yiyoruz ısrarla sağ beke koy.serkan formda ısrarla oynatma.canayı yedek beklet.geçen sene de aynıydı kesin kazanmamız gereken maçlarda ısrarla defansif ağırlıklı çıktı.yok sistem adamıymış bilmemneymiş herhafta çıkardığı kadro hatalı geldiğinden beri çıkan kadrolarda eyvah diyorum siz de ısrarla bu adamın futbol dehası olduğunu zannedin.bi halttan anladığı yok barcelonadayken de ronaldinhoyu sol kanada falan koyuyodu sistem adamı canım.tek sorumlu rijkaarddır.inşallah lviv maçından önce gönderilir.RIJKAARD İSTİFA! :mad:

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | İkinci Yarı

arkandayız FRANK RIJKAARD

Sonuna kadar hem de...

Yönetim bu kadar yanlışı nasıl yapar inanamıyorum. Galatasaray gibi bir kulüp son haftaya transfer mi bırakır. Kimlerle inatlaşma derdine girdiler. Bu kulübü kendi malları mı sanıyorlar. Taraftarı isyan etme noktasına getirdiler resmen. Burası ticarethane değil. Yeni transferler de gelmesin artık. Rezil ettiler bizi.

bulucaz tabi gunah kescilerini tek tek kurtulucaz

futbol futbolcuyla oynaniyor

En büyük günah keçisin bir zmanlara toz konduramadığınız Adnan Polat ve ekibidir.

Biz eleştirince burda ceza aldık sanki zevkten eleştirdik.

alın size yönetim ,alın size karizmatik ve kararlı duruş alın size takım.

"Ey Galatasaray

Üstte gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir. titre ve kendine dön."

takımını ve takım arkadaşlarını kendi egoları için sevmeyen futbolcu istemiyoruzzzz

bir de sezgine tepki ne boyuttaydı

Neydik ne olduk artık diyecek söz bulamıyorum Tiksiniyorum bu yönetimdende futbolculardanda Son 3 sene elde var 0

Halen rijkaard diyorsunuz G.sarayın ne kadar üstünde tutuyorsunuz bu adamı.Maç boyunca 1 değişiklik.70.dakika oyuna müdahale.Sanki İBB'nin kadrosu bizden çok iyi..Oynatan oynatıyor arkadaş..

yedekte oyuncu var sanki,maçı Serkan Kurtuluş mu kurtaracak Serdar Özkan mı Musa mı..İBB gibi Anadolu topu mu oynamak istiyorsun..

valla ağzımdan neler dökülüyor ama yinede yazmayacağım burda yönetimin hatası çok hep geç kalıyoruz transferlerde bugün kewell kadar uğrasan adam görmedim ben maçta

Yok hocam müsait pozisyonda bugünde farkedenler olmuştur..Yine Elano'ya pas atmak yerine orta yapmayı tercih etti. Sahaya çıkıyor kral benim edalarında..Neyse kırılganlıktan değil o dediklerinde ağzımı açmayayım..Sene sonuna bu takımdan gidince açarım ağzımı..Kredisini tüketmeye bugünden devam etti. Rijkaard'a yalvardı herhalde beni sola çek diye devre arasında..Kewell'a acıyorum kardeşim..Bugün 10 kez içeri koşu yapıp pas alamadı resmen. Baros desen öyle..Elano girdikten sonra öyle.

Çoluk çocuğun eline Galatasaray kaptanlığını verirsen o da kendini Kral zanneder, ne yapsın garip.

Geri
Üst Alt