STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

TOPAL FUTBOL ... oynuyoruz :D

Galatasaray ın en az 50-60 milyon euro harcayıp iyi yerliler dahil bir takım kurması gerekiyor. Yıllardır almadığımız cimrilik ettiğimiz için şu anda yerlilerimiz korkunç bir halde

Yazıklar olsn! Rijkaard'da hiç suç yok demeyin Hakan baltayı hala oyuncu zanneden bir hoca olabilir mi, ?

merak ettim renkdas

hakan baltaya laf etmeyin demissinde

Hakan Baltaya laf edebilirsiniz ama ondan once illa bir futbolcuya bugunki futbolu laf etmek istiyorsaniz o 1 Barisdir, herzamanki gibi her ayagana gelen topu kayib eden kafasiz tavuk gibi kosan ve de 2 Ardadir freekick lerde orta yapacagi yerde kaleye denedigi icin. Bu kornerleri icinde aynen gecerliydi bugun.

Arda'nın artık suyu ısınıyor ama kimsenin bi tarafı yemez satmaya. alan çıkar mı oda belli değil.

yanındakine pas atmaz, her ota çalım atar daha doğrusu atamaz. ne isabetli ortası var ne maç içinde şutu..

kimse kusura bakmasın, arda ali turan'dan ekstra ne oynadı son 5 maçtır. hiç.

ama ali turan tü kaka, arda sime, arda büyük, arda kaptan. varsa aksini söyleyecek olan dinlemeye hazırım.

GEÇ BUNLARI GEÇ. Yok rakip sahada oynamışmış, yok 3-4 net pozisyon varmış, yok tertip iyimiş, miş,miş miş.

Pozisyon yok pozisyon. Ceza sahasına gelen 1 top yok. Harbiden yorum yapmak için yorum yapmayın.

Bu takıma yapılacak yorum YOK. savunalıcak bir takım yok. Boşuna yorulmayın. Polyana bile bu takımı görse kötümser olur.

Bu takım baros-kewell haricinde KOCA BİR SIFIR. Bu adamlar hırslarından kart gördüler.

Takım elinden geleni yapmaya çalıştı aslında. Ama çoğu oyuncunun gücü malesef bu kadar yeterli olabiliyor...

Allah korusun esesten sonra kimle oynuyoruz

Sivasspor 2 - 1 Galatasaray

Galatasaray 0 - 2 Bursaspor

Eskişehirspor - Galatasaray

Galatasaray - Gaziantepspor

Bucaspor - Galatasaray

Galatasaray - Büyükşehir Bld.

Karabükspor - Galatasaray

Galatasaray - Ankaragücü

Fenerbahçe - Galatasaray

Galatasaray - Antalyaspor

Trabzonspor - Galatasaray

Galatasaray - Manisaspor

Kayserispor - Galatasaray

Galatasaray - Beşiktaş

Kasımpaşa - Galatasaray

Galatasaray - Gençlerbirliği

Konyaspor - Galatasaray

Rijkaard a atanlai anlamiyorum ya - geldikten beri / aldiktan beri biliyorsun adam 4-3-3 oynatiyor. ama futbolculari sunmuyorsun/alamiyorsun - OLMAZ. Ver 4-3-3 oyunculari o zaman beceremezse eyvallah

Neden Hagi gibi agresif yabancı gerekiyor şimdi anladım.

Arda için söylemiyorum bunu, kimse gelip Hagi'ye biraz olsun artistik yapamazdı. UEFA Finalinde Hagi'nin H. Şükür'e attığı o pis bakışta, Hakan Şükür dönüp Hagi'ye bakamamıştı bile.

Şimdi mesela kim Baros'a gider yapabilir? Veya Kewell'a. Ama bariz şekilde Elano'ya yapılıyor kardeşim apaçık ortada.

Ardanın suyu ısınmış:) Heleki hakan balta bu adama ne desek hakkımız var.

En çok üzüldüğüm şey ise ; tüm bu olanların TT Arena nın ihtişamını gölgeleyecek olması.

Açılış macında stad bombos olacak bu gidişle . . .

Bari ikinci devre gecmeyelimde, seneye gecelim TT Arena ya :(

Rijkaard ve yönetim gitsin bir şekilde Lucescu gelsin tek çözüm bu!

Yazık ya,şu takımı ne hallere düşürdüler.Toroğlu ve Çakar JB geçiyor takımla.

Dünyanın en iyi kondisyonerleri Pujol ile Cuadrat sayesinde futbolcular yerlerde sürünüyor,kondisyon dışında futbolcuya herşey yüklenmiş.Varya bu adamları da yollayacaksın yaa!!!

Fenerbahcelimisin ?

Ne diyorsun sen ya.:mad:

Bana bu forumda bunu söyleyecek adam çıktığına inanmıyorum.Hangi Fenerbahçe'li günün 12 saatini PC başında bu sitede yazarak harcar.Ben bu siteye girmeden önce gözüm sapasağlamken şimdi 3 Numara gözlük takıyorum.Senin haberin var mı?

Dediğim gibi, ruhsuzluğun baş sebebi Arda ve yabancı fobisine sahip yandaşlarıdır.

Hay başınıza Arda kadar taş düşsün kardeşim adam her maçı kurtaramaz ya o da bir insan şunu kafanıza koyun.Şu durumun tek sorumlusu Yönetimdir.3 senedir başarı yok 3 senede takım yeniden defalarca revize edildi tek suçlu sadece futbolcularmı düşünmek lazım???

Adnan Sezgine tepkinin boyutu neydi? İstifa sesleri yükseldimi arkadaşlar.

Geri
Üst Alt