STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Sivasspor 2 - 1 Galatasaray

Galatasaray 0 - 2 Bursaspor

Eskişehirspor - Galatasaray

Galatasaray - Gaziantepspor

Bucaspor - Galatasaray

Galatasaray - Büyükşehir Bld.

Karabükspor - Galatasaray

Galatasaray - Ankaragücü

Fenerbahçe - Galatasaray

Galatasaray - Antalyaspor

Trabzonspor - Galatasaray

Galatasaray - Manisaspor

Kayserispor - Galatasaray

Galatasaray - Beşiktaş

Kasımpaşa - Galatasaray

Galatasaray - Gençlerbirliği

Konyaspor - Galatasaray

Hepsi zor bunların:D

Çoluk çocuğun eline Galatasaray kaptanlığını verirsen o da kendini Kral zanneder, ne yapsın garip.

Kariyer planlamasını yapanlar düşünsün Eyüp..:) Neyse ben kaçar, şimdi o gitsin bu gitsincilerin günü bu gün. Güzel, heyecanlı bir maç izledim..Hop oturup hop kalktım..Mücadelesini sonuna kadar veren 8 adama, doğru kadroyla daha iyi yeteneklerle çok daha iyisini yapabileceğini gösteren teknik yönetime de teşekkürümü eder, giderim..:)

Herkese iyi geceler..

Yaşı sonradan gördüm..Eyüp abi diyeyim kusura bakmayın.

Ben bu takımın genç yetenekleri saymazsak, 4-5 futbolcu dışında komple revizyona uğramadığı takdir de asla başarılı olmayacağını yazıyorum ve bu yazımı kayıt ediyorum. Günün birinde dediğime geleceğiz.

Yahu resmen geçen senenin aynı kadrosuyla oynuyoruz sanki kupaları aldık götürdük bitane transfer yok ... mı geçiyor yönetim bizimle

Ne denemeli ki sözün bittiği yer.

Gözlerine perde inmiş basiretsiz yönetim!!

Yönetimi olmayan, sahibi olmayan, iki üç çeteci yerliye teslim olmuş takım buraya kadar!!!

Bu yönetim yarın Ronaldinho'yu alsın farketmez. Sıfır çarpanının bile bir duruşu var... Enazındna çarptığını yokediyor. Bizimki?

Bu sene aldığım iki formadan birini yarın kargoya veriyorum, kulüp başkanıyım diye geçinen Adnan Polat'a yolluyorum. Satsın bir kez daha, parasıyla takımla biraz daha oynar!!!

Beyler 2 tane talihsiz maglubiyete bu takım pabuc mu bırakıcak yapmayın Allah askına !

Forumda Rijkaardın dokunulmazlığımı var hiç eleştirmeye gelmiyor adamın sanki hiç hatası yok Oyuncu değişiklikleri, tercihleri tam bir skandal ama bu rezillikte en az hata onun Böyle bir kadroyu kime versen bundan daha iyisi olmaz

ya riijkaard gözümde hiç birşey şuan ertuğrul sağlam önde gidiyor forvet alıyor nunez' biz napıyoruz ya komedi filmi gibiyiz tarihimizin en iyi kadrosu dedik o kaçıncı oldu ? yeter be yeter be yeterrrrrrrr riijkaard istifa maçı değiştircek ne hamle yaptı 1 yıldır burda alın Abdullah Avcı'yı koyun takıma bu yıl ilk 5 e girsek kar artık bu havayla seneye belki . Bu haftayıda '' ES '' geçiyoruz ES-ES karşısında . yazıklar olsun riijkaard .

Helal olsun adam gibi adam Ertuğrul Sağlam yeniyorken hücum yapıyor hala forvet alıyor en iyi defans hücumdur dercesine savunmayın artık riijkaard filan yeter gitsin bu takım isime bakmıyor adamın ismi var bu kadar kredisi oluyor türk teknik adama bu krediyi vermezdiniz bırakın artık ABDULLAH AVCI lazım bu takıma ..

hala rijkaard demeyin beyler adam napsın tamam oyuncu değişikliğinde geç kalmış olabilir.ama kulube de oyunu cevirecek kim var sakın elano demeyin adam daha hazır değil bize gercek bir 10 numara lazım maçı kurtarmaya çalısacak

arda-kewell-baros. bu ücünü cek bakalim takimdan. bank asyada bile her takim bizi kucaklar.

Yeter artık yaa bi laf örenmişsiniz tepkim sadece sana değil bu lafı söyleyen herkesedir.Dünden beri belki 50 kere yazmışlardır bunu üçünü çekemediğinize göre artık yazmayın şu saçma cümleleri.

Kanaltürk adnan sezginle konusacak şimdi.

Yalnız şu son 2 maçta milyonlarca korner kullandık. Biri de gol olmaz mı?

inşallah bu gece adnan sezginden kurtuluruz....

umut görsek abartmayız ama sonumuz geliyor farkındayız.... adnan sezginin getirdiği futbolcular ve adnan sezgin gitmedikçe sonumuz karanlık.......bu adam ajan takımı 5 yılda bu hale getirdi......balta sarp barış ali turan servet hepsi sezginin getirdiği adamlar

Maçı tam TV'nin dibinden izledim cafede ve dikkatli seyrettim. İlk yarı tek gol pozisyonu verdik o da gol oldu, o da kişisel bir hata sonucunda gol oldu takımdan dolayı değil. Sonrasında gene iyi oynadık, hatta bazı zamanlar inanılmaz mücadele ettik hatırlayın oyun kurmaya çalışıyorlardı bizimkiler direkt basıp topu alıyorlardı. Sonrasında şanssız bir gol yedik 2-0 oldu. Ama defans yapmasını bilen, ayağı düzgün bir orta saha oyuncusu alırsak çok rahat ederiz bunu hala diyebiliyorum. Daha bu takıma Sabri gelecek, hazır bir Elano gelecek, Pino gelecek. Polyannacılık oynamıyorum ama objektif bir gözle bakarsam gerçekler bunlar.

Ve ayrıca Ufuk için de sevinçliyim. Bugün sonunda oynadı ve iyi de oynadı, gollerde yapacağı hiç birşey yoktu, gol dışında da çok iyi şeyler yaptı. Üstünde durulursa ki temennim o yönde, güzel bir kaleciye sahip olacağız.

Geri
Üst Alt