STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Taraftar: Mümkünse ilk 20 saniye tezahürat yapsın, sonra sussunlar. Zira takımı ateşlemeyi bırak uyutuyorlar.

Futbolcular: Kewell, Baros her zamanki gibi iyiydiler. Onun haricinde maçın en iyilerinden biri de Ayhan'dı. İlk golde Mustafa & Servet A.Ş.'nin hatası vardı, ikinci gol şanssızlık. Ufuk kalede devam etmeli. Gittikçe güveni gelecektir. 2 tane net pozisyonu çıkardı. Uzun boylu olmasına rağmen yerden gelen toplarda etkili. Barış her zamanki gibi ne yapacağını bilmeyen, savruk oyununa devam ediyor. Mustafa Sarp, basının yapıştırdığı "gizli golcü" lakabını daha fazla benimsemesin bence. Hakan Balta kesinlikle en zayıf halkaydı bu maçta, ileri bindirmeleri etkisizdi, bindirdiği zaman geri dönemedi. Ayhan, Hakan'ın arkasını toplamaktan pas dağıtamadı, yine de takımın en iyilerindendi. Arda her zamanki gibi elinden geleni yaptı.

Teknik Heyet: Elano ve Cana'nın tam hazır olmadığını, sakatlıkları da varsayarsak çıkarılabilecek en iyi kadroyu çıkardı hocalar. Barış - Elano değişikliği yerindeydi, fakat Elano girdiğinde takımın pili bitmişti. Elano efektif olamadı son yarım saatte.

Hakem: Rezalet ötesiydi, gördüği halde veremedi Volkan Şen'in pozisyonunu, şeref yoksunu.

Yönetim: Basiretsiz.

Genel Durum: Takım olarak ilk 60 dakika oldukça iyi oynadık, gol yememize rağmen. Kornerlerde, ceza sahasına ortalarda ve pas istatistiklerinde 2'ye 3'e katladık Bursa'yı. Son vuruşlarda bu kez beceriksiz değil, şanssızdık. Bazen olmayınca olmuyor. Taktiksel anlamda rakibe yüklenince arkada bıraktığımız boş alanları, rakibin hızlı adamlarının kullanacağı aşikardı. Hakan Balta'nın bu yeteneksizlikle acilen tandeme çekilip Çağlar'ın denenmesi gerekiyor sol bekte. Takımda bunca eksiklere, problemlere rağmen oyun olarak iyiydi. Kondüsyonumuzu 90 dakikaya yayabilirsek, çok daha efektif bir oyun ortaya koyabiliriz. Kimse takım kötü oynadı vs. demesin, gayet iyi oynadık. İlk 60 dakika da bariz üstünlüğümüz vardı ama şanssızdık işte.

Eskişehir'den galibiyetle döneceğimizi düşünüyorum.

Maçı izleyemedim aydınlatıcı olmuş Ufuk devam eder inşallah kalede.

Yeter artık yaa bi laf örenmişsiniz tepkim sadece sana değil bu lafı söyleyen herkesedir.Dünden beri belki 50 kere yazmışlardır bunu üçünü çekemediğinize göre artık yazmayın şu saçma cümleleri.

neyi cekemiyoruz allah askina? sarpimi? servetimi? baltayimi? aykutumu? ayhanimi? neyseya artik bu macin davasi olmaz. giden gitti.

Biz ARDA için burada yazdıklarımız çizdiklerimizle bizi eleştirenler gördümü şimdi. GALATASARAY'IMIZ ARDASARAY olmuştur...hayırlı olsun

Arda'yı sevmem ama haksız eleştirmenede göz yummam. yalçın dümerden duyduklarını söylüyosun.

ne yaptı arda bugün. ?

adnan sezgin istifaya çağırılması gereken en son isimdir.neticede maaşlı bir personel.ona görev verenler yargılanmalı.kendi şirketlerini adnan sezgine bırakabilirlermi acaba..................

...

Herkes konuşuyor asıl şimdi susup iş yapma zamanı bu forum yönetiminden hamleler bekliyorum, buradan yüzlerce taraftarın fikrini klübe iletebilmeliyiz. İyi yada kötü farketmemelidir. Galatasaray hepimizindir, şahıslara ait değil renklere gönül verenlerindir.

şu dakkadan sonra istersenin xavi iniestayı getirin bi tarafımda değil artık

adnan_polat_adnan_sezgin.jpg

Şu resmi görünce çıldırıyorum.

Bu takımın hocası rijkaard mı? EVET. O zaman niye rijkaard'da suç yok. Niye rijkaard dokunulmaz? Madem bu futbolcularla oynanmaz veya oynamak istemiyor, İSTİFA ETSİN o zaman. Yok o zaman parası gider.

Bu takımın bu hale gelmesinden yönetim,futbolcu,teknik adam hepsi sorumlu.

Yürüyoruz Biz Bu Yolda Göğüs Gerdik Zorluklara İnat Olsun Tüm Kuşlara And İçtik Sampiyonluga !!!

Kariyer planlamasını yapanlar düşünsün Eyüp..:) Neyse ben kaçar, şimdi o gitsin bu gitsincilerin günü bu gün. Güzel, heyecanlı bir maç izledim..Hop oturup hop kalktım..Mücadelesini sonuna kadar veren 8 adama, doğru kadroyla daha iyi yeteneklerle çok daha iyisini yapabileceğini gösteren teknik yönetime de teşekkürümü eder, giderim..:)

Herkese iyi geceler..

Yaşı sonradan gördüm..Eyüp abi diyeyim kusura bakmayın.

Başka maç izledin sanırım ayrıca mücadeleye puan vermiyorlar. Adnan Polat'la cidden akraba mısın? Yoksa sadece espiri miydi?

ağabeyler kadro dışııııı....

Geri
Üst Alt