STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

:) sana gülyorum çünkü sadece ARDASARAY ı ondan alıntı yaptım. Onun dışında ona itimadım tanımadıgım sana olanla bile kıyaslanmayacak kadar dikkate almam. Tamam ben bilmiyorum laf olsun diye konuşuyorum hadi sen söyle ARDA ne yaptı?

Arda'yı sevmem ama haksız eleştirmenede göz yummam. yalçın dümerden duyduklarını söylüyosun.

ne yaptı arda bugün. ?

adnan_polat_adnan_sezgin.jpg

Şu resmi görünce çıldırıyorum.

sezginin bakislarini ben pek iyi sezmedim :)

Arda bitmiş ya, kimse görmüyor mu bu çocuğu kendinemi bakmıyor kafasımı rahat değil.Resmem sahada uyudu hiçbir olumlu katkısı yoktu.Ya gönderin o da takımda rahatlasın yada terapist falan tutun. Olcak şey değil...

yarın ardanın satıldığını duysanız ne yapardınız..

bilmiyorum belki şimdiki sinirimden diyorum ama oh be kurtulduk derdim sanırım :( :mad:

zil takıp oynarım. Arda galatasaray'a yeniçeri sistemini getiren adam, komplekse girip gio'ya elano'ya pas atmayan adam, teknik direktörün ayağını kaydırmaya çalışan adam. yalan diyenin aklından şüphe ederim, uyanın artık.

Galatasaray'dan büyük oyuncu yok. Emre'de, Okan'da Hakan'da Davala'da gitti. keşke gitmeseydi demedik, çanağını kaldıramayan arda gitse ne olur..

Volkan Şen çirkef falan ama adam ne top oynadı yav..

Milletin kafası gitmiş artık. Haklılar da ama biraz mantıksız cümleler de kurulmaya başlandı.

Geçen sene 3. olan bir takımın kadrosu, yeni sezon için takıma yeni adamlar alır, kadroyu geliştirmeye çalışır. Sanki biz şampiyon takımız da, birkaç türk yedek bile kalmayacak nitelikte futbolcular alınıyor. Bunun sonucunda, sistemi belli olan Rijkaard'ın isteğine göre futbolcular alınmalıydı.

Dos Santos'u Rijkaard ısrarla istedi, alınmadı. Stoch'u istedi, Fener'e kaptırıldı. Marquez'i istedi, alınmadı. De Jong'u istedi, alınmadı. Rosicky'i de ısrarla istediği biliniyor, o da alınmadı. Aynı şekilde Ledesma'yı istedi, alınmadı. Peki şimdi bu isimleri alamayan bir yönetimi suçlamanın dışında bir de Rijkaard'a suç atmak cahillikten başka birşey değildir, hiç kusura bakmayın.

haftaya eskişehire gidiyoruz :S

arda-kewell-baros. bu ücünü cek bakalim takimdan. bank asyada bile her takim bizi kucaklar.

Ardayı çekmesende olur tripleri yedi bitirdi 2 yıldır beni ..Manitam bukadr trip atmyo

Şampiyon biziz kimsenin şüphesi olmasın.

adnan sezgin istifaya çağırılması gereken en son isimdir.neticede maaşlı bir personel.ona görev verenler yargılanmalı.kendi şirketlerini adnan sezgine bırakabilirlermi acaba..................

dejavu oldum :D

Yahu arkadaşım Rijkaard gitse x gelse

Eldeki malzeme Sarp-Ayhan-Barış

Sonuç değişmez

Transfere daha vakit var !

adnan polat tarafından atanan adamın istifaya çağırılması ilginç..

lan arkadaş, adnan polat ın hiç mi suçu yok?

bu kulübün içindeki derin devlet liseliler yiğit şardanlar haldunu harcadı adnan polat ta karşı koyamadı yoksa polatın haldunu çok sevdiğini herkes biliyordu ayrıca polat sezginin badem gözüne hayran değil...ama şuda var polat liselilerin (yiğit şardan ,helvacı) kuklası oldu

bu kadar kötü taraftar olamaz ya bıraz ağırlığınızı koyun şu maçlara laylay lom tezahüratlar maçı arkaları dönük izlemeler anlık tepki önemli artık ninni söyleyerek takım desteklenmez ua!!

Geri
Üst Alt