STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

rijkardi dinledim. yazik valla adam hala yönetimi koruyor. alamadilar 2-3 iyi oyuncu. beni hala bu kadroyla süründürüyorlar diyemedi.

İmparator görev başına, rijkaard oyuncuları bile tanımıyor yahu. Stoper olan Ali turan'ı sağ bek, sağ bek oynayabilen neill'i stoper oynatıyor. Çare imparator.

Arda ve servet'in de bu takımdan gitmesi gerek, takım içinde gruplaşma yapan, takımın düzenini bozan bu iki oyuncu Galatasaraya büyük zarar veriyor.

ABDULLAH AVCI gelsin .

bu arada herkesle iddaaya girerim az sonra forum kitlenecek:))

Kewell ile Baros kadrodışı bırakılır yakışmıyorsunuz takıma diye!

Adamlar hırsından gebericek 2 side kart gördü helal olsun 2 sinede. bizim arda servet mustafa ayhan balta'da elanoya pas atmasınlar devam etsinler böyle ruhsuz ruhsuz az kaldı onlarda gider!!

Bu Tarkan'ın Fenerli olduğunu tahmin ediyorum ama kesin iddia edemem malesef. Gayet rahat en az 4-5 tane net pozisyonumuz var maçta.

1. Baros'un yayın içinde vurduğu kalecinin çıkardığı top.

2. Sarp'ın Kewell'ın indirdiği topta adamını geçip vuramaması.

3 ve 4. Baros'un iki kez ceza alanı içinde dönüp vurduğu ama rakibin son anda müdahelesi ile onlara çarpan iki ayrı pozisyon

5. Baros'un ceza sahasına inen sanıyorum bir korner pozisyonunda topa dokunamaması.

6. İkinci yarıda soldan Balta'nın kestiği ortada topla buluşan Baros'un iki kişi arasından kurtulduktan sonra tam vuracakken rakibin müdahalesi ile topun kalecide kalması.

7. Sağdan Arda'nın pası ile sıfıra inen Barış'ın çizgiden geriye çıkardığı topta Baros'un ıskası ve topun daha da rahat olan Kewell'a gelmemesi.

Ayrıca ilk yarıda Kewell'ın etkili ve rakibin direk dibinden çıkardığı top ve 20'ye yakın korner var...

Bay çok bilmiş...

hocam bu pozisyonların çoğu kornerden ya da duran toptan gelen toplar, ya da bu vuruşlardan seken 2. toplar sonucu oluşmuş, yani takımın organize olarak geliştirdiği bilinçli atak yok denecek kadar az, e tabi bu oyuncularla bu kadar, futbol takımlarındaki oyuncular ancak birbirlerine yakın oynarlarsa pozisyon üretebilirler, bizim takım 100 metreye yayılıyor sanki halay çekecekler , orta sahanın ortasında ayhan topu alınca sağ iç oynayan barış ve sol iç oynayan mustafa en az 20 metre uzakta kalıyorlar, bu nasıl bir 4-3-3 bu taktik olsa olsa 4-1-2-3 gibi bir şey olur, ama istediğimiz kadar taktik yapalım bu oyuncu kadrosuyla malesef orta sıralara oynarız

Bu mactan sonra bile Hakan Sükür hala tv'ye cikmis, biz mac basina oynuyorduk, yabanci aldigi paraya bakar. Saglik ekibinin ne sucu varmis, yabancilar oynamak istemiyormus ondan oynamiyormus.. Bu macta Neill, Baros, Kewell disinda oynamak isteyen kim vardi bi söylese seviniriz. Biz baska mac izledik herhalde. Sarp- Baris- Ayhan 3'lüsünün mac boyunca yaptigindan cok daha fazlasini Elano 20 dakikada yapti. Ne kiskanc bir insanmissin sen ya, nefret ettirdin kendinden.

Kewell ile Baros kadrodışı bırakılır yakışmıyorsunuz takıma diye!

Kewell-Baros kadro dısı.

Rijkaard , sözleşme feshi.

Takımın başına Terim.

Terim de acıklama yapar; bu kadro bana yeter, transfere gerek yok. diye.

Budur!!!

17-18 kornerde gol atamıyorsak sence bu kimin suçu???

Rijkaard sahaya girip kafaya mı çıksın? Kewell ve Baros dışında mücadele eden yoktu. Arda sağ kanatta eli cebinde tombala çekiyor, diğerleri zaten bi havalarda, biraz Ayhan mücadele etti. Oyuncularda kız gibi küsmüş birşeylere oynayan yok.

Türkiye,de kimde var lampard gerard.Demekki oynatamıyor olsa 5-0 yenieleceğiz öylemi?

Valla Bursa'nın Hüseyin'i bizim Barış'dan, Sarp'tan daha kaliteli.

Topiği polyannalar bastı ben kaçıyom beyler.

arda%2Bturan.jpg

Bence sen izlememişsin galiba. O nasıl bir mantık kardeşimmmm top atan yoksa kıçını büyütmek için beklemiceksin karşı sahada gelip top alıp oynayacaksın. Ben ARDA danda triplerindende sıkıldım kardeşim. Oynadıgı oyun moyun yok. ortada hiç birşey yok. Bak ben şahıslarla ikili tartışma yapmam girmem öyle bir diyaloga sende bırak savunma artık bu adamı. Haklı çıkarmak gibi bir düşüncemde yok merak etme beni burda tanıyan bilir ben bilgi paylaşırım olay degil

saygı duyarım.ama böyle eleştirileri ben de görsem bende trip yaparım...

Nasıl bir hamle yapacak yedekleri biliyorsun dimi??????

geçen yıl tarihimizin en iyi kadrosunu kurduk dimi o kadar para harcadık ? kaçıncı olduk 3. sırada bitirdik Riijkaard : '' geçen yıl 5. olduk bu yıl 3. buda başarılıdır '' bu ne güzel kardeşim . bırakın allah aşkına bursada mı gerrrard xavi varda bizi ezerek yeniyor .

mustafa denizli baltaya salliyor:)

Doğru Frank koşup gol atmalıydı. Futbolcular beceriksizse Frank ne yapsın?

demekki antremanlarda yeterince çalıştırılmamış duran top. geçen sene başlarında bu takım aynı oyuncular nasıl atıyordu duran toptan devamlı gol hem ligte hem avrupada???

Trt maç özetlerini vermiyor mu

Geri
Üst Alt