STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Rezil herif. ruhsuz, vurdumduymaz

maçı izlemeyenlere tavsiyem maçı izlesinler hakan baltaya dikkat etsinler.... yemin ediyorum nerdeyse çıldıracaktım bi insan bi pas veremezmi, bi bek bukadar ağır kötü olurmu

Rijkaard gibi bir adamı bu ülkeye getirirsen başını yerler adamın.Şimdi çoğu kanalda çok bilmişler sallıyor FR'ye peki kacırdığımız pozisyonlar... ? Kırmızı kart...?En az ama en az 2 gol atmamız lazımdı.Yarın bir gün FR yollanır yerine ya terim gelir yada başka biri...Kısacası Rijkaard'a yazık oldu... :(

Çağlar sakat hala Adem. Adam hazırlık maçlarında bile oynayamadı.

Skor taraftari forumdan ciksin da güzel futbol taraftarlari kalinca yorumlar yapariz mac hakkinda...

bir çok oyuncu kadro dışı kalmalı.ama öncelikli olarak hakan baltanın ve ayhanın oynadığı maçları izlersem şerefsizim.namusum ve şerefim üzerine and olsun izlersem adam değilim....

bu adamın bir suçu varsa; fazla iyi olması.

zaten umudum, yönetim parayı düşünüp kovamaz. rijkaard'da istifa etmez, hatası olsa eder ama şu anda etmez. sonuna kadar direnir.

adam ne bilsin, sandı ki yönetim 2-3 nokta transfer yapacak hemen haziran sonu temmuz başı. onları takıma adapte edecek, güzel güzel oynayacaktı. sonra gelen 1-2 ek transfer ile rotasyonu kuracaktı. 5 yabancı gelecek falan duyunca ne sevinmiştir, ne bilsin son saniyeye kadar pazarlık yapmaktan transfer yapamayacağımızı.

iyi olsa farkedermi yönetime iğnelese bile tercüman rezaleti çıkıyor

Rijkaard elinde illa 20 milyon euroluk adamla başarılı olacaksan Galatasaray teklif getirdiğinde kardeşim ben yapamam sizde o adamları alacak maça yok diye geri çevir. Ama yok para tatlı geldi ve batırıyor. Ben yırtınıyorum benim futbol bilgim ne ki! Ama ben bile görüyorum be adam gör artık! Sözün özü 3 ÖN LİBERO OYNATAN HOCA BENİM GÖZÜMDE SIFIRDIR.
yani

aklıma kötü şeyler geliyor .çağlar nasıl sakatlanmıştı.kiminle ikili mücadele etmişti...

Bütün yöneticiler protokol tribününde olağanüstü toplantıdaymış

Rijkaard gibi bir adamı bu ülkeye getirirsen başını yerler adamın.Şimdi çoğu kanalda çok bilmişler sallıyor FR'ye peki kacırdığımız pozisyonlar... ? Kırmızı kart...?En az ama en az 2 gol atmamız lazımdı.Yarın bir gün FR yollanır yerine ya terim gelir yada başka biri...Kısacası Rijkaard'a yazık oldu... :(
Rijkarda uygun adam alınmayacağına göre yazık olsa olsa bize olr kardeşim.Rijkarda yazık falan olmaz.

Forum da iki kilitlendi:

RIJKAARDA 4-3-3 FUTBOLCULARI VERMEDIKTEN SONRA BENDEN TAM DESTEK

Katılmıyorum tamam oyuncuların 4-3-3 sistemine uygun olmaya bilir ama hocada illa 4-3-3 oynatmak zorundada değil.

Bunu bahane edemez asla.Yönetim sisteme gereke oyuncu almaz buna eyvallah ama sende oyunculara uygun sistemi oynatır sezon sonu elimde bu kadar hamur vardı bu kadar ekmek çıktı dersin.Hiç bir hocanın istediğim oyuncuları almadın diyip benimsediği sistemi oynatamaz buna hakkı yok.Takımın neye uygunsa çıkıp onu oynarsın.Teknik Direktörün en önemli görevi budur.

Geri
Üst Alt