STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

ufuk iyiydi ya, şanssız çocuk yediği gollerde hiç kusuru yok.

bir çok oyuncu kadro dışı kalmalı.ama öncelikli olarak hakan baltanın ve ayhanın oynadığı maçları izlersem şerefsizim.namusum ve şerefim üzerine and olsun izlersem adam değilim....

Hocam böle kelimelere gerek yok, bence böle yeminler adlar içme bu oyuncular bu sene full oynar.

Sami Yen de timsah yürüyüşü gördüm ya.. messi xavi iniesta gelse iflah olmam..

ayhan in istatistiklerde oyunda mukemmeldi

AYHAN

Toplam Şut : 0

İsabetli Şut : 0

Topla Buluşma : 85

Pas Yüzdesi : % 91

Top Çalma : 2

Yaptığı Faul : 1

Kes şunu artık, sıktın. Milletin sinirlerini bozuyorsun.

ardanın ne suçu var.

sen başta basiretsiz yönetim ve frank ı eleştir

arda turan gibi değerleri harcayn sistem ve onun oynadğı rezil futbolculardır.

milli takımda arada turan ı iyi izleyin kaliteli adamlar arasında.

Wiki'de sağ bek yazıyorsa sağ bekmi oluyor? forvet yazayım istersen oraya. Bu adam stoperden başka hiç bi yerde oynayamazz!!

ali turan stoper ama yinede bişeyler yapmaya çalışşada yinede iyi değildi sağ kanatta sabrinin yokluğu çok belli

lig tv de golleri gördüm yine - vallahi ufuk ikisini de kurtarirdi bizim deliler ayagini / belini kymasalardi

Barışı çıkarttıktan sonra bursa üstümüze gelmeye basladı adam pas hatası yapmadan oynuyordu ne güzel ne diye çıkarıyorsun anlamıyorumki ya!

Bizim Florya'nın çimlerine biri mi attırmış abi nedir bu cenabetlik? Gelen sakatlanıyor, giden sakatlanıyor.

Eğer Rijkaard Galatasaray'ı birazcık sevseydi şu maçta 4-3-3 oynamazdı..

Nedir bu umursamamazlık?

Rijkaard'ı severim ama görevde olduğu süreç içerisinde artık herşey Galatasaray'ın kötülüğüne işliyor gibi..

Rijkaard'ın bence takımda kalması artık bir mucize.

Unutmayın arkadaşlar "Bize her sevdadan geriye kalan sadece GALATASARAY"

Arda'nın olduğu bu takımdan bir fayda geleceğini düşünmüyorum. Sahada herkes koşarken beyefendi yürüyüş yapıyor. Yönetim Arda konusunda büyük hatalar yaptı, sen alır 23 yaşındaki çocuğu kaptan yapar da kendisinden altı yedi yaş büyük adamlara ahkam kesmesine izin verirsen o adamlar da bunu sindiremez, bundan rahatsızlık duyarlar. Ayhan varken kaptanlık Arda'nın neyine? Yine Sabri, Aykut gibi Arda'dan daha kıdemli futbolcular var takımda, kimse kusura bakmasın ama kaptanlıkla beraber Arda'nın bi tarafı kalktı.

maçı izlicektim başlamasına 30 dk kala bişey dürttü aldım çocuklarımı parka götürdüm maç bitene kadar parkta çocuklarla oynadım iyiki izlememişim yazılanlara bakılırsa pek iç acıcı değil durum

150 milyon kere gerekse yine yazacağım. Artık kaçıncı kez yazdığımı bilmediğim için, koyu ve büyük yazayım dedim bu sefer. Rijkaard'ın alnında "4-3-3 total futbol oynatır" yazıyor varsayın. Etiketi bu, kullanım kılavuzu bu. Gelirken kılavuzuna ve etkiketini kabullenmiş olursun bir adamın. Adamın işi takıma göre sistem kurmak değil, bu adamın işi gelirken de belli ve sabit şekilde total 4-3-3 oynatmak, sadece o. Adamın tüm işi bu. Adamı getirdiysen bunun için getirdin zaten. Adama dünya karması da versen öyle oynatır, eline bilyeleri de versen öyle dizer. Çamaşır makinesine, "ya çamaşır bulamadık, sen bulaşık yıka" diyemezsiniz. Rijkaard'a da 4-3-3'lük kadro kuramadık, al sen 4-4-2 dene diyemezsiniz. Nasıl bulaşıkları çamaşır makinesine atınca çatır çutur dağılır, kırılırlarsa Rijkaard'ın da eline 4-4-2 kadrosu verilmez. O bildiği, temsil ettiği futbol felsefesini oynatır, bu değişmez bir kuraldır. Rijkaard'ı alıyorsanız bunu kabul ettiniz demektir. 1000 tane maç oynayıp bininde de rezil oyunla 10-0 yenilse bu adam başka birşey oynatmaz. Adamı alırken bu şartlarla gelir zaten. Bir nevi "alnıma silah dayasanız başka şey oynatmam" demiş gibi varsayın ve gelirken bunu bilerek getirirsin bu adamı. Rijkaard'a sistem değiştirsin demek sadece Fransız yemeklerinde usta dünyaca ünlü aşçıyı mutfağa şef yapıp, o yemeklere uygun malzeme almayıp sonra "ya sen Çin yemekleri yap" demeye benzer. Eve demirci çağırıp, "elimizde tahta var, ahşap mobilya yap" demeye benzer. Rijkaard'ın Arda'yı kaleye koyup, Aykut'u forvet oynatmasını istemek, sistemi değiştirmesini istemekten kat kat, çok daha fazla mantıklıdır.

:animation:

sali gunu adnan sezgin en az 2 oyuncuyla donecekmis istanbul'a :) adnan sezgin bunu kanalturka soylemis :)

2 Futblcuyla geliyormuş Adnan sezgin ohhh be rahatladım :)

süleyman rodop : rijkaardın gönderilmesini bekliyorum.

SEN DAHA ÇOK BEKLERSİN

Vikipedi de çakma sağbek yazıyor :D

Geri
Üst Alt