STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

olagan seylermis olanlar...

Ne provakotörü arkadaşım ya,burdan kimi provoke edecek insnalar burda hepimiz galatasaray lıyız.

polyannacılık mı oynayalım , hep şak şak mı yapalım.

tribünde ki bazı taraftarlar gibi öle mi yapalım.

şu takımın ve yönetimin yaptığı hangi icraati savunanalım takdir edelim alkışlayalım.

gerçekleri anlatınca takımımızı sevdiğimiz ve geleceğinden endişet ettiğimiz için sorumluları belirtince hemen provakotör mü olucaz

zaten hep bu zihniyet yüzünden gerilerde kaldık,nerde tarafsız adalet nerde düşünce.

siz böyle gerçeklerden kaçın,polyannacalık oynamaya devam edin çok kandırılmaya ve ezik bir Galatasaray izlemeye devam edersiniz.

Yahu yürü git ondan mı bahsediyorum.Kime ne dersen de bana ne

Yeni üyeler geldi sakıncalı mesajlar görüyorum ondan bahsediyorum

Taraftar: Mümkünse ilk 20 saniye tezahürat yapsın, sonra sussunlar. Zira takımı ateşlemeyi bırak uyutuyorlar.

Futbolcular: Kewell, Baros her zamanki gibi iyiydiler. Onun haricinde maçın en iyilerinden biri de Ayhan'dı. İlk golde Mustafa & Servet A.Ş.'nin hatası vardı, ikinci gol şanssızlık. Ufuk kalede devam etmeli. Gittikçe güveni gelecektir. 2 tane net pozisyonu çıkardı. Uzun boylu olmasına rağmen yerden gelen toplarda etkili. Barış her zamanki gibi ne yapacağını bilmeyen, savruk oyununa devam ediyor. Mustafa Sarp, basının yapıştırdığı "gizli golcü" lakabını daha fazla benimsemesin bence. Hakan Balta kesinlikle en zayıf halkaydı bu maçta, ileri bindirmeleri etkisizdi, bindirdiği zaman geri dönemedi. Ayhan, Hakan'ın arkasını toplamaktan pas dağıtamadı, yine de takımın en iyilerindendi. Arda her zamanki gibi elinden geleni yaptı.

Teknik Heyet: Elano ve Cana'nın tam hazır olmadığını, sakatlıkları da varsayarsak çıkarılabilecek en iyi kadroyu çıkardı hocalar. Barış - Elano değişikliği yerindeydi, fakat Elano girdiğinde takımın pili bitmişti. Elano efektif olamadı son yarım saatte.

Hakem: Rezalet ötesiydi, gördüği halde veremedi Volkan Şen'in pozisyonunu, şeref yoksunu.

Yönetim: Basiretsiz.

Genel Durum: Takım olarak ilk 60 dakika oldukça iyi oynadık, gol yememize rağmen. Kornerlerde, ceza sahasına ortalarda ve pas istatistiklerinde 2'ye 3'e katladık Bursa'yı. Son vuruşlarda bu kez beceriksiz değil, şanssızdık. Bazen olmayınca olmuyor. Taktiksel anlamda rakibe yüklenince arkada bıraktığımız boş alanları, rakibin hızlı adamlarının kullanacağı aşikardı. Hakan Balta'nın bu yeteneksizlikle acilen tandeme çekilip Çağlar'ın denenmesi gerekiyor sol bekte. Takımda bunca eksiklere, problemlere rağmen oyun olarak iyiydi. Kondüsyonumuzu 90 dakikaya yayabilirsek, çok daha efektif bir oyun ortaya koyabiliriz. Kimse takım kötü oynadı vs. demesin, gayet iyi oynadık. İlk 60 dakika da bariz üstünlüğümüz vardı ama şanssızdık işte.

Eskişehir'den galibiyetle döneceğimizi düşünüyorum.

Bu takım Eskişehir'i yensin Taksim meydanında soyunucam bu kadar da büyük konuşuyorum.2 senedir bir tane beraberlik alabildiğin bir takımı böyle bir kaos ortamında ve bu yoğun maç trafiğinde hem de deplasman da yenip geleceğiz demek tam anlamıyla hayalcilikten başka birşey değildir.Eskişehir haftaya bizi pas pas yapar yollar.Fazla hayal kurmanın anlamı yok.Lig 31 haftaymış gibi işimize bakacağız

helvacı taraftarları yakıştıramamış

Daha 2. haftadayız biz 15 maçta 13 puan aldığımzda oldu Rijkaard istifa adnan sezgin istifa diyen taraftara yakıştıramıyorum böyle oynadığımız maçta sonuna kadar desteklemek lazımdı bir dakikadan sonra rakip sizden üstün oynar o zaman da sonuç normaldir dedi yav :D

suçlu biz olduk İYİMİ ?

Türkiye,de kimde var lampard gerard.Demekki oynatamıyor olsa 5-0 yenieleceğiz öylemi?

Bıktım bu Rijkaard'ı savunan kesimden! Yeter kardeşim Rijkaard'a ucu değmesin diye amma kıvırıyorsunuz. Yahu dünyanın her yerinde serbest vuruştan yenilen golün faturası hocayadır ama Rijkaard olunca hemen kalkan olun. Takım oynayamaz, taktik bir halta benzemez, sahadaki diziliş mahalle takımı gibi, değişiklikler laf olsun diye. Be mübarek suç benim mi!!! Evde otururken ben mi kurcalıyorum bu takımı? Lampard vereceğiz diyen mi olmıuş ona! Kim demiş ona full kalite adamlarla oynaycaksın diye? Hiçkimse numara yapmasın Rijkaard'da doların yeşilini görünce koştu geldi yeter ya! Rijkaar!da yönetiminde köküne kadar suçlu! Delirtmeyin insanı Bursa'da Lampard mı var, Sivas'ta Gerrard mı vardı? Allah'ınızı severseniz demogoji yapmayın başım ağrıdı ya. RİJKAARD SUÇLU bu kadar net. Her yerden sıyırttınız diyelim ki yine suçlu be adam senin istediklerini alamayacak bir takıma neden imza atıyorsun suçlusun bu durumda paraya dayı dedin.

helvacı ya şimdi öyle bi başlıcam ama atılırım forumdan laflara bakın yaa

Allah aşkına kafayı yiyeceğim..

Bu Mehmet Helvacı neler diyor ya?

Çıldırmamak elde değil..

helvaci sen onca uzerine dusan transferleri yap daha sonra taraftarlardan destek bekle.

Mehmet helvacı ne içmiş arkadaslar?

Mehmet Helvacı kapalı imalarla sorumlu olarak Rijkaard'ı gösteriyor.

Allah akıl fikir versin.

Adnan Sezgin'in suçu yokmuş, taraftarı haksız bulmuş.

4 yaşındaki yeğenime masal diye anlatırım.

Evet gidecek tek adam Rijkaar buradan bu çıktı tabi ben olsam bende istifa etmem Aslantepe heybetiyle bunları bekliyor

Bu takım gol yemeden maç tamamlayamaz.

evett beklenen sonuc oldu hic sasirmadim,bizim oyucular Bursaspor oyuncularin yaninda tam amatorler,iki takim arasinda daglar kadar fark var bizim oyuncularin hem teknik hemde fizik olarak Bursali oyuncularin altindalar,artik bunu kabul edelim GALATASARAY artik buyuk takim degil bu aralar,buyuk takim BURSA,bunlari yazarken icim yaniyor ama gercek biz artik siradan bir takimiz

Geri
Üst Alt