STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Yuh artık , yuh!!!

Katılmıyorum tamam oyuncuların 4-3-3 sistemine uygun olmaya bilir ama hocada illa 4-3-3 oynatmak zorundada değil.

Bunu bahane edemez asla.Yönetim sisteme gereke oyuncu almaz buna eyvallah ama sende oyunculara uygun sistemi oynatır sezon sonu elimde bu kadar hamur vardı bu kadar ekmek çıktı dersin.Hiç bir hocanın istediğim oyuncuları almadın diyip benimsediği sistemi oynatamaz buna hakkı yok.Takımın neye uygunsa çıkıp onu oynarsın.Teknik Direktörün en önemli görevi budur.

BIKMADIM YİNE YAZIYORUM. COPY/PASTE DE YAPMIYORUM, TEKRAR TEKRAR ELİMDEN GELENİN EN İYİSİ KADAR ANLATIYORUM. BU CÜMEL MESAJINI ALNTILADIĞIM KİŞİYE DEĞİL AMA SANKİ GERİZEKALIYA ANLATIR GİBİ ANLATIYORUM. Rijkaard değiştirmez arkadaşım. Rijkaard'ın işi o değil, adamı getiriyorsan bana 4-3-3 total futbol oynatacaksın demişsin say. Hani reyondan teknik direktör seçiyorsun mesela. Başkalarının önünde "takıma göre sistem kurar" yazıyor olabilir, ama Rijkaard'ın önünde "total 4-3-3 oynatır, ...sen başka birşey oynatmaz" yazıyor. Anlatabildim mi? Eğer o etikete baka baka alıp getiriyorsan adamı ona 4-3-3 oynaması için istediği adamları alacaksın, almazsan işte bu kadar olur ama o vazgeçmez, adamın eline bilyeler versne o 4-3-3 dizer. Hatta "Rijkaard teknik direktör değil" diyenlerle şöyle anlaşalım. "Evet, Rijkaard teknik direktör değildir. Total 4-3-3 futbolu oynatandır." Mesleği bu yani adamın. İşte öğretmen, doktor, masör, malzemeci gibi "total 4-3-3 oynatan" adında bir mesleği var adamın. O sebeple Rijkaard'a sistemini değiştirsin olmuyorsa demek mesleğini değiştirsin demek gibidir, adama "gel sen masör ol" demekle aynı, adama "gel sen öğretmen ol" demekle aynıdır. Rijkaard'dan kalede Arda'yı oynatmasını ciddi ciddi istemek gerçekten ve kesinlikle sistemini değiştirmesini istemekten trilyonlarca kat daha mantıklıdır ve Rijkaard onu yapar, sistemini değiştirmez, çünkü adamın spesifikasyonlarında öyle yazıyor, hatta alnında öyle yazıyor. EN ÖNEMLİSİ DE ALIRKEN BUNLARIN TAMAMI BELLİ, ADAMI GETİRDİYSEN BUNLARI HER ŞARTTA, HER DURUMDA, NE OLURSA OLSUN, İSTİSNASIZ, KIYAMET BİLE KOPSA, BİR KEZ DAHA 4-3-3 OYNARSAK DÜNYA YIKILACAK BİLE OLSA KABUL ETMİŞSİN DEMEKTİR.

Bu takım Eskişehir'i yensin Taksim meydanında soyunucam bu kadar da büyük konuşuyorum.2 senedir bir tane beraberlik alabildiğin bir takımı böyle bir kaos ortamında ve bu yoğun maç trafiğinde hem de deplasman da yenip geleceğiz demek tam anlamıyla hayalcilikten başka birşey değildir.Eskişehir haftaya bizi pas pas yapar yollar.Fazla hayal kurmanın anlamı yok.Lig 31 haftaymış gibi işimize bakacağız

nokta

M.Helvacı söyleyecek birşey yok diyor

Alın işte size yönetim.

demiştim tek bir mantıklı açıklamalrı olsun lanet olsun diyerek bırakaırım bu takımı diye.

ama edemeyeceklerinia dım gibi biliyorum sıl sıçun kendilerinde olduğunu onlar daha iyi biliyor.

Mehmet helvacı ne içmiş arkadaslar?

adsz6fq.png

Bıktım bu Rijkaard'ı savunan kesimden! Yeter kardeşim Rijkaard'a ucu değmesin diye amma kıvırıyorsunuz. Yahu dünyanın her yerinde serbest vuruştan yenilen golün faturası hocayadır ama Rijkaard olunca hemen kalkan olun. Takım oynayamaz, taktik bir halta benzemez, sahadaki diziliş mahalle takımı gibi, değişiklikler laf olsun diye. Be mübarek suç benim mi!!! Evde otururken ben mi kurcalıyorum bu takımı? Lampard vereceğiz diyen mi olmıuş ona! Kim demiş ona full kalite adamlarla oynaycaksın diye? Hiçkimse numara yapmasın Rijkaard'da doların yeşilini görünce koştu geldi yeter ya! Rijkaar!da yönetiminde köküne kadar suçlu! Delirtmeyin insanı Bursa'da Lampard mı var, Sivas'ta Gerrard mı vardı? Allah'ınızı severseniz demogoji yapmayın başım ağrıdı ya. RİJKAARD SUÇLU bu kadar net. Her yerden sıyırttınız diyelim ki yine suçlu be adam senin istediklerini alamayacak bir takıma neden imza atıyorsun suçlusun bu durumda paraya dayı dedin.

Helal +1905

Edit

Bıktım bu Rijkaard'ı savunan kesimden! Yeter kardeşim Rijkaard'a ucu değmesin diye amma kıvırıyorsunuz. Yahu dünyanın her yerinde serbest vuruştan yenilen golün faturası hocayadır ama Rijkaard olunca hemen kalkan olun. Takım oynayamaz, taktik bir halta benzemez, sahadaki diziliş mahalle takımı gibi, değişiklikler laf olsun diye. Be mübarek suç benim mi!!! Evde otururken ben mi kurcalıyorum bu takımı? Lampard vereceğiz diyen mi olmıuş ona! Kim demiş ona full kalite adamlarla oynaycaksın diye? Hiçkimse numara yapmasın Rijkaard'da doların yeşilini görünce koştu geldi yeter ya! Rijkaar!da yönetiminde köküne kadar suçlu! Delirtmeyin insanı Bursa'da Lampard mı var, Sivas'ta Gerrard mı vardı? Allah'ınızı severseniz demogoji yapmayın başım ağrıdı ya. RİJKAARD SUÇLU bu kadar net. Her yerden sıyırttınız diyelim ki yine suçlu be adam senin istediklerini alamayacak bir takıma neden imza atıyorsun suçlusun bu durumda paraya dayı dedin.

temin yazdım dediler rijkaard mı çıkıp kafa atcak:D

Yahu yürü git ondan mı bahsediyorum.Kime ne dersen de bana ne

Yeni üye geldi sakıncalı mesajlar görüyorum ondan bahsediyorum

Yeni üye ile kastın ben isem pekte yeni üye değilim, gscimbom'un eskiden beri yüesi idim başka bir hesap ile ve takip ediyordum. Arda'nın yaptığı şeylerden bahsetmek sakıncalı ise orasını bilemiyorum.

Ali Sami Yen 3g ne yahu

helvaci: Galatasaray taraftari tepkiyi hak ediyor :S:S:S:S

Şu an 303 kullanıcı var. (150 üye ve 153 konuk)

harp çıkabilir.

helvaci bi kere de aynaya bakin yahum bu takim sizin eseriniz

Ne diyor bu Mehmet? Ne futbolundan bahsediyor abi biz hangi maçı izledik allah aşkına ya

Mehmet Helvacı takım iyiydi ama gücümüz yetmedi dedi ve bunu kabul etti bütün hata bu zaten!!! Galatasaray arkası b.klu bursadan nasıl daha zayıf olabilir ulan????

Geri
Üst Alt