STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Hahaha bu basiretsiz yönetim yarın birgün taraftaraı stada da almaz aşırı tepki veriyormuş muşuk muş muş mu ta muşş diye.

biz istifa diye bağırırıken onlar stadı kapatır koltuklarında çay kahvelerini içerler sonrada çeker giderler.

ha birde isim reklamı olsun diye maçtan sonra kanallara çıkıp bugün çok iyi idik ama tv başında ki taraftarlar nedeniyle maçı kaybettik derler

bevet evet bunu da yapabilirler.

Sivas-Galatasaray 2-1 HelvacI: önemli bir mağlubiyet değil

Galatasaray-Bursa 0-2 Helvacı:Ç daha çok erken henüz 2.hafta

Eskişehir-Galatasaray 3-0 Helvacı: Daha 3.hafta niye eleştiryorsunuzki

Galatasaray-Gaziantep 1-2 Helvacı: Arkadaşlar daha 4.hafta henüz erken durun bi bakalım.

....

Aynen böyle olacak.

Özel roportaj yapılıyor şimdi

Karpaty'i eleriz inşallah. Yoksa büyük bir kaos yaşarız. Artık bu maçın etkisi altından çıkmalıyız arkadaşlar.

Helvaciyi, her mac sonrasi medyanin icine atmak da cok dogru degil. Adam da bizim kadar mutsuzdur, ama bir yandan da yönetimi ve takimi savunma durumunda, ne diyecegini sasirmis. Her yandan ayri bir soru geliyor, parcalayacaklar adami nerdeyse. Adam da korkudan sacmaliyor, takim iyi, hoca iyi, yönetim iyi.. ee o zaman what is this?
,

+1905

Haketiğimiz şekilde yönetiliyoruz. Bakın başkan çıkıp konuşamıyor bile.Helvacı veriyor demeci. Ulan muhalefet 115 imza toplayın, bu beceriksiz, über yeteneksiz,sıfatsız,boş yönetimi al aşağı edin.Bugüne kadar ne yaptıysam ekonomik manada, bir tekil taraftar olarak iki katını yapmayı tahaahüt ediyorum.

galatasaray'da en iyi zamanlarda bile kuvvetli muhalefet vardır. şu anda istese siler süpürür, polat, tek gücünü taraftardan alıyordu kendi eliyle itti. kendi bilir.

Mehmet Helvacı' ya saydırıyorsunuz da, GSTV az evvel Frank Rijkaard' ın basın toplantısını canlı verdi.

"Taraftarların protestosu yüzünden son 10-12 dakika takım moral olarak çöktü, lider oyuncularımız da devreye giremeyince, oynayamadık"

İmza: Frank Rijkaard

Bu Helvaci nerden cikti, gecen sene ortada yoktu bu adam? Haldun Ustunelin gidisinde parmagi var mi acaba? Acaba

Helvacı denen adam Haldun şakır şakır futbolcu alıp gelirken; taraftarda Halduna sevgi gösterisinde bulunurken, hasedinden çatlayıp transferi yönetim olarak yapıyoruz tek bir kişiye bağlmak haksızlıktır diyen adamdır...

Sivas-Galatasaray 2-1 HelvacI: önemli bir mağlubiyet değil

Galatasaray-Bursa 0-2 Helvacı:Ç daha çok erken henüz 2.hafta

Eskişehir-Galatasaray 3-0 Helvacı: Daha 3.hafta niye eleştiryorsunuzki

Galatasaray-Gaziantep 1-2 Helvacı: Arkadaşlar daha 4.hafta henüz erken durun bi bakalım.

....
tam bir trajedi :lol:

Haketiğimiz şekilde yönetiliyoruz. Bakın başkan çıkıp konuşamıyor bile.Helvacı veriyor demeci. Ulan muhalefet 115 imza toplayın, bu beceriksiz, über yeteneksiz,sıfatsız,boş yönetimi al aşağı edin.Bugüne kadar ne yaptıysam ekonomik manada, bir tekil taraftar olarak iki katını yapmayı tahaahüt ediyorum.

bunu yaziyordum simdi

Rijkkard Neeskensimi cikariyor milletin onune

sen nasil bir baskanmissin kardesim yaaaaaaa

Geri
Üst Alt