STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

yahu ben bu kadar rahat vurdumduymaz bi yönetim görmedim. Baska bi kulüp olsa bu kötü sonuclardan sonra varini yogunu ortaya koyum takimin ihtiyaci olan oyunculari alirlardi

sacmaliyor helvaci hem taraftari elestiriyor hem de sonradan ben de taraftar olsam yonetim istifa derdim statda diyor...

Helvacı denen herifin dünyadan haberi yok ve hiçbirşey umurunda değil. Yazık valla böyle insanlar bizi yönetiyor. YÖNETİM İSTİFA ETMELİ ARTIK.....

medya galatasaray'ı ezebiliyor, dalga geçiyor, canı ne isterse yapıyor. adnan polat çıkıyor 2012 kriterleri diyip gidiyor. diğer başkanlar istedikleri kadar başarısız olsunlar, en azından takımlarını ezdirmezler, dalga geçtirmezler.

Acikcasi su an Helvacinin durumuna üzülüyorum. Adam üzgün, mahcup, icinden su an eve gidip hüngür hüngür aglamak geliyordur eminim. Sezgin ve Polat'a sorulmali bu sorular asil, ama onlar da ortalarda yok.

Ben bu kadar amatör bir program izlemedim.Serhat çocuk gibi hiç susmuyor.

Mehmet Helvacı' ya saydırıyorsunuz da, GSTV az evvel Frank Rijkaard' ın basın toplantısını canlı verdi.

"Taraftarların protestosu yüzünden son 10-12 dakika takım moral olarak çöktü, lider oyuncularımız da devreye giremeyince, oynayamadık"

İmza: Frank Rijkaard
Hep aynı safsatalar. Geldiğinden beri hangi büyük maçı kazandık? Çıkardığı tüm kadrolar hatalı

Eskişehirde puan kaybediceğiz iddaa bile oynarım uefa maçı ayrı olay bu iki maçtan sonra rijkard gönderilir bi sene daha heba olur bende ligtv yi kapatırım renkdaşlar : ) Rijkarda patlıyolar anlayamıyorum adam sistemim bu diyor bizim yönetim kadromuz yeterli diyor transfersiz bu takımdan bi b.k olmaz kafayı yedim ya

hadiyin iyi geceler. sinirlerim hepten bozuldu daha duramıcam

Daha ikinci hafta neyin protestosu anlaşılır gibi değil. Türk futbolunde taraftar profili ne yazık ki takımlarının kötü günlerini bekler gibi.

medya galatasaray'ı ezebiliyor, dalga geçiyor, canı ne isterse yapıyor. adnan polat çıkıyor 2012 kriterleri diyip gidiyor. diğer başkanlar istedikleri kadar başarısız olsunlar, en azından takımlarını ezdirmezler, dalga geçtirmezler.

Ne oldu ki? Ben kapattım televizyonu...

Acikcasi su an Helvacinin durumuna üzülüyorum. Adam üzgün, mahcup, icinden su an eve gidip hüngür hüngür aglamak geliyordur eminim. Sezgin ve Polat'a sorulmali bu sorular asil, ama onlar da ortalarda yok.

renktaş kusura bakma ama kimse bizim kadar üzülemez.üzülecek adam transfer yapar

Arkadaşlar helvacı diyoki transfer gecikti demek için erkenmiş :D bu adam ne içtiyse aynısından istiyorum

Maç öncesi dedimki Bursa'dan alınacak 1 puana sevinirim diye...

Görünen köy kılavuz da istemezdi tabiki..

Haliyle de kaybettik geçen sezonun şampiyonuna.

Bu kadroyla bunu gerçekten yadırgamıyorum artık.Bu kadronun en fazla yapacağı buydu zaten.Durumun kötülüğünü yönetimin görmesi adına,lig başındaki puan kayıplarına hiç üzülmüyorum.

Daha Karpat da eleyecek bizi.Komple lige dönücez.ve mevcut kadroyla 3.4.5 sıralara oynıycaz.3.lüğü başarı sayıcaz.

Allah belanızı versin diycem de !! demiyorum..Sonra ceza yerim..

Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın,ey Galatasaray yönetimi...

rijkaard da saçmalamaya başladı 2. gole kadar nerdeydi lan lider oyuncuların

lider mı var takımda bana kewell dan başka takımda liderlik yapabilecek adam söyleyin..o da kendini parçaladı zaten..neill de otoriter bir topçu ama bunalmış adam...onun da performansında düşüş var..

oha resmen FR i basinin onune atiyor helvaci

ona sorun falan diyor:)

allah hepinizi bildigi gibi yapsin

helvacici niye medayaya sunuyorlar? Adnan ploat nerde???

Haldun Üstünel'i badem gözlü yaptılar. Öldürmeden önce düşünseydiniz keşke.

Geri
Üst Alt