STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Eğer bu yönetimi muhalefet alaşağı edemiyorsa, görev biz gerçek aşıklara düşüyor. O stadı sulamıştık, şimdi yakarız(nede olsa iki maç ceza gelebilir en fazla)... O size oy verenlerde, o liseli yaftası adı altında gezen ama onlarında içinde ufak bir grup olan faşizan zihniyette ki eziklerde bu işin altından kalkamazsınız. Ne tribünlere, ne salonlara, ne sokağa çıkamazsınız.Hemde parayla tuttuğunuz tam bağımsızlarıda yokederek geliriz...

Rijkaard gidici beyler, transferler baska biri icin yapiyorlar. Bu aciklamalardan bunu cikariyorum.

Rijkaard basın toplantısında, soru kabul etmiyorum. Ben değerlendirme yapacağım dedi.

Sonda bir soru sordu bir muhabir,

Rijkaardsa Flamenkçe bişeyler söyledi, kalkerken gülerek..:)

Bunu dedi ya, helal olsun. Boş kalsın bir süre tribünler de kendi kendinize yönetin.

Sonuç vs. önemli değil, biz desteklemeliyiz her zaman diyordum ben. Siz varken demem artık.

Helal olsun. Hiç de utanmadı.

Adnan Sezginle kol kola girip bagirirlar artik tribünde.

Futbol taraftar icin oynanir, bunun aksini iddaa eden yöneticinin defolup gitmesi gerekir. Kötü oyun, yenilgi bunlar hikaye. Asil olan taraftari ciddiye almayan, futbolu ve Galatasaray'i kendi oyuncaklari sanan yöneticilerin bu takimda yer almasidir beni rahatsiz eden.

Helvaci ve Sezgin'e biri söylesin Fm 11 cikar yakin zamanda, biraz sabredip alip onu oynasinlar.

gago gibi bir adam dururken diarra yı almak kesinlikle futbol cehaletidir.diarra ya ihtiyacımız yok zaten cana var bizim ayağı top yapan çift yönlü oyuncuya ihtiyacımız var

bu işler paraya bakar renktaş gago diarra dan pahalı hem diarra nın sakatlık sorunuda var

Yarın Robinho'yu açıklar bunlar. Pazartesiyi beklemişlerdir borsada hisselerin artması için...

Çarşamba gelecek gelecek deyip duruyor bu serhatta birşey mi biliyor anlamadım ki gerçi ona kalsa biz 3 hafta önce pazartesinden itibaren her sabah saat 9 da teker teker 3 transfer açıklayacaktı peeeh :D

Bosu bosuna transfer istemiyorum diyor, istedigimiz oyuncu bulamadik simdilik dedi FR. Celiski var

çünkü rijkaard tek tek bir sürü isim verdi saydı 1 yıldır yönetime tek bir tanesi bile alınmadı. ya pahalı dendi, ya da isimsiz dendi.

Bunu dedi ya, helal olsun. Boş kalsın bir süre tribünler de kendi kendinize yönetin.

Sonuç vs. önemli değil, biz desteklemeliyiz her zaman diyordum ben. Siz varken demem artık.

Helal olsun. Hiç de utanmadı.

niye utansın ki

koskocaman yönetici olmuş,her şeyi söylemeye hakkı var !

taraftar kim ne işe yarar o...

haddini bilecek taraftar. Kulüp batsada çıksada eleştirmeyecek sesini çıkarmayacak,kapatacak çenesini.

Parayı verecek müşteri olacak o kadar

Oy hakkı yok taraftarın,liseli de değil.

Bu kulüp ancak onların

gsbonus bütün kartlarını,gsmobile butün hatlarını,çıkan bütün formaları bütün ürünleri parayı bastırıp kendisi alıyor efendi

Rijkaard gidici beyler, transferler baska biri icin yapiyorlar. Bu aciklamalardan bunu cikariyorum.

Hasan Şaş: "İçerinden dışarıdan GS'da Fatih Terim'i başa getirmek isteyen oyuncular, basın mensupları var. Rijkaard'ın altı oyuluyor"

Rijkaard gidici beyler, büyük ihtimalle Fatih Terim geliyor.

Hasan Sas, oyuncularin Fatih Terimin gelmesi icin, Rijkaardin altini oydugunu falan söylemis diye okudum bir yerde. Izleyen, duyan var mi acaba?

Cana-Diarra ? nasıl olacak o iş

Diarra-Ledesma olsa olurdu ama.

diarra olsa bugün ilk golü belkide yemezdik. cana diarra elano arda kewell baros pino bence kotu degil.Diarra gelsin defansımız güçlnir hiç degilse...

RJ gidici değil Transfer döneminin bitmesi bekleniyor son anda 2 oyuncu alınır 2 hafta sonra yönetim biz transferleri yaptık hoca yapamıyor der çıkar işin içinden ;)

Umarım transfer yapmış olmak için transfer yapılmaz ve bu yıl tam anlamıyla nadas 'a bırakılmış olur.

Hedefi küçült Ziraat Türkiye Kupası de, 5ncilik de, ver formayı 1 yıl boyunca gençlere ve bugün 2 gol yemesine rağmen Ufuk 'a...

O zaman yenilgiler bu kadar koymayacaktır.

Taraftarı alışılmış tepkisizliğe mecbur bırakan yönetim, teknik heyet, oyuncular hiçbiri bu sezonu kurtarabilecek durumda değil. Bari geleceğimiz yanmasın.:mad:

Rijkaard basın toplantısında, soru kabul etmiyorum. Ben değerlendirme yapacağım dedi.

Sonda bir soru sordu bir muhabir,

Rijkaardsa Flamenkçe bişeyler söyledi, kalkerken gülerek..:)

Ve sadece teşekkür ediyoruz diye çevrildi bu kurduğu en az 2 cümle

ah hakan şükür be sen olsaydın bu takımda neler olurdu seni gönderenler utansın

Tekrar yazıyorsun ama copy/paste yapıyorsun, ben onu yapmıyorum :)

1. Bugün duran toptan gol yemedik.

2. Ben duran toptan takım gol yiyor diye kovulan hoca duymadım.

3. Sivas ve Bursa elindeki kadroya göre birşeyler uydurup oynayan takımlar. Herhangi bir kadro ile bunu yapıp senelik başarılı olabilirsin ama sonraki senen şüpheli olur.

4. Rijkaard'ın gelme sebebi sezon sezon düşünüp nasıl olursa olsunşampiyon yapmak değil, takımı sistem takımı yapmak, ama yönetim onu düşünmüyorsa o ayrı bir hatadır. Rijkaard'ın oturtacağı sistem de 4-3-3 total futboldür, bundan vazgeçmesi söz konusu değildir. Adamı getirdiysen bunu yapması için getirdiğini kabullenmişsindir zaten. Bunu yapabilmesi için de ilk senelerinde istediği transferleri yapman gerekir.

5. Rijkaard'a kimse istediklerini almayacağız demez, dememiştir.

6. İlla Lampard'a gerek yok, 2 orta saha daha alınsa, ki Ledesma, Rosicky, Jenas, Misimovic gibi gayet olası örnekler yeterlidir mesela, birşeyler de değişir.

7. Rijkaard bugün bu kadroyu gayet sistematik ve olabilecek en iyi şekilde oynatmıştır. Oynanan futbol da o kadar kötü değildir. Bireysel beceriksizlik, saçmalamalar ve hatalarla beraber şanssızlık da sonucu belirlemiştir. "Oyunun yeteri kadar iyi olmaması" sonraki sebeptir. Ancak onun da sebebi oyuncuların kapasitesidir.

8. Takımı sen kurcalama mümkünse zaten.

Bence Rijkaard'ında kurcalamaması lazım artık. Yazdıklarım geneldi bu akşam duran toptan gol yemedik ama 2-0 kabak gibi oyulduk ona ne dersin? Kardeşim futbolu biliyorum diyorsa bu kadrodan 4-3-3çıkmayacağını bilir ve ısrar etmez. Diyorsun Rijkaard bir proje lütfen söyle ne değişti geldiğinden beri o futbol devrimi, total laf salatalarını yemem ben. Takımı ben değil herhangibir taraftar veya futbol adamı kurcalasa misal Yılmaz Vural (en extrem örnek) kursa Sivas ve Bursa'ya belki yenilmezdik. Lütfen Rijkaard'ı artık aklayamazsınız GAME OVER.

Geri
Üst Alt