STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Umarım bir aksilik olur da transfer yapamazlar ve yönetim gider...

skibbe gelse bile razıyım düzgün futbol izliyoruz en azından:)

Baros ve bazı oyuncular biraz daha şanslı olsa beceriksizlikler yapmasa birde misimoviç gibi içeriye güzel top atacak bir adamımız olsa bence bugün farka gidecek futbol oynadık.Artık ortasahamıza dikine güzel top atacak bir adam olmalı.Neill ortasahadakilerden daha iyi pas yapıor mustafa sarp yine bişeler yapmaya çalıstı gerçi.Elanonun katılması kesin katkı sağlar bugün gördüm ve ondan umutluyum...

Gündüz Kılıç 1962-63 sezonu açılışında bütün takımı toplamış ve onlara bildiği, bilebildiği Galatasaraylılık’ı anlatmıştı. Hem takıma yeni katılanlara konuşmak istemişti Gündüz Kılıç, hem de eskilere başka bir Galatasaray vizyonu çizmek. Baba Gündüz’ün bu sözleri de unutulmaz replikler arasındadır Galatasaraylılık konusunda:

“Bilirsiniz ki her insanın ayrı bir huyu, ayrı bir karakteri olduğu gibi, her futbol takımının da kendine has bir karakteri vardır.Biz sizlere burada Galatasarayımız’ın huyunu suyunu açıkça ve iyice anlatabilirsek, onu adamakıllı tanıyıp, inşallah senelerce dost geçinirsiniz. Galatasaray bir his takımıdır. Renklerine aşık birbirlerine seven futbolcuların takımıdır. Galatasaray feragat (vazgeçiş) ve fedakârlıklarla çalışacak futbolcuların takımıdır. Galatasaray şımarıkları, kendini beğenmişleri, yalnız kendini düşünenleri sevmez. Kısacası Galatasaray, bir halatı hep birlikte çekenlerin, hep birlikte üzülüp, hep beraber sevinmesini bilenlerin takımıdır.” (1)

floryanın 5 kapısınada bunu asacaksın...

Baros ve bazı oyuncular biraz daha şanslı olsa beceriksizlikler yapmasa birde misimoviç gibi içeriye güzel top atacak bir adamımız olsa bence bugün farka gidecek futbol oynadık.Artık ortasahamıza dikine güzel top atacak bir adam olmalı.Neill ortasahadakilerden daha iyi pas yapıor mustafa sarp yine bişeler yapmaya çalıstı gerçi.Elanonun katılması kesin katkı sağlar bugün gördüm ve ondan umutluyum...

M.Sarpla ayhanın yerine 2 adam alınması lazım Barış iyi bence yedek olarak kalabilir.

ahmet çakar ne yaptı öyle:D

Bence Rijkaard'ında kurcalamaması lazım artık. Yazdıklarım geneldi bu akşam duran toptan gol yemedik ama 2-0 kabak gibi oyulduk ona ne dersin? Kardeşim futbolu biliyorum diyorsa bu kadrodan 4-3-3çıkmayacağını bilir ve ısrar etmez. Diyorsun Rijkaard bir proje lütfen söyle ne değişti geldiğinden beri o futbol devrimi, total laf salatalarını yemem ben. Takımı ben değil herhangibir taraftar veya futbol adamı kurcalasa misal Yılmaz Vural (en extrem örnek) kursa Sivas ve Bursa'ya belki yenilmezdik. Lütfen Rijkaard'ı artık aklayamazsınız GAME OVER.

Yahu adamı 4-3-3 için aldıysan onu oynatacak diyorum, işi bu adamın. Değiştirmedi diye suçlu o olmaz ki. Adamın mesleği bu. Ben Rijkaard'ın eğer eline adam gibi bir kadro verilirse, özellikle en kritik mevki olan orta sahaya, kalan mevkilerdeki oyuncuları da adapte etmeyi başarıp dünyadaki en üst düzey futbol sistemi olan total 4-3-3'ü gayet iyi oynatacağına inanıyorum, Rijkaard yapmayacak da kim yapacak bunu? O sebeple madem Rijkaard'ı getirme cesaretini gösterdiler (ki bu ben takıma 4-3-3 total futbolu yerleştireceğim ile aynı anlama gelir.) adamın eline kritik mevkiler için oyuncuları da teslim etmek zorundasın. Olay bu, bunu neden anlamak istemiyorsunuz ki? Bu kadro ile dünya'daki en iyi 4-3-3 total futbol hocalarını da getirsen bundan iyi oynamaz bu sistemi. Ancak Rijkaard'ın da işi bu olduğu için bunu denemeye, bunun için uğraşmaya devam eder. Şimdi sen diyorsun ki Rijkaard gitsin, bu da şu anlama geliyor. Planlardan vazgeçelim, sistem takımı olmayalım, kalıcı bir sistem oturtmayalım, her sene artık Allah ne verdiyse oynayalım, zaten istatistik gereği ortalama 3 senede bir şampiyon olalım. Ben diyorum ki yapılan tek doğru olan ama devamını getiremediğimiz Rijkaard'la en modern futbol sistemi olan total 4-3-3'e dayalı sistemi oturtma planına durakladığımız yerden devam edelim, sonraki adımları atalım. Bu adımların en önemlisi de o sisteme uygun adamları getirmek. Ondna sonra o adamların yanına da zamanla birer ikişer o sisteme alıştırdığın altyapıdan olsun, transfer olsun gençleri monte edelim...

komik bir gol yedik. o ilk golü yemeseydik kazanırdık.

gol yiye yiye öyle bir hale geldik ki, gol yiyince takım bırakıyor maçı. karpaty'de de aynı şey oldu, 2.'yi de yedik. neyse ki 2. yarı toparladılar.

Maçtan yeni geldim.Nolur ne yapılır hiç bilmiyorum ama böyle gitmez.Eminim çoğu kişinin kafası benim gibi karışık.

Shabani Nonda Manisaspor´da

Geri
Üst Alt