STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Ya bilemiyorm ama takım olarak çok da kötü değildik sanki. İstatistikleri toparlayacaktım ama Ekşi'de biri yazmış. Ne diyorsunuz;

"- teker teker saydım, barışın cılız şutu gibi pozisyonları saymadım, maç boyunca galatasrayın 14 bursanın da 3 tanesi 2-0'dan sonra 7 pozisyonu var.

- 65.dakikada galatasrayın başarılı pas sayısı bursa'nın 2 katıydı.

- maç boyunca galatasray 18 bursa 3 korner kullanmış.

- kaçıncı dakikaydı hatırlamıyorum galatasrayın ceza sahasına orta sayısı rakibinin 4 katıydı."

Maçı arkadaşlarla izliyoruz. 1-2 karambol pozisyon dışında ahh be tühh be kaçtı. ne şanssızdık diyemedim ya. Mustafa ve Baros un dürtemedikleri o kadar.

Bursa geçen senenin emin olun 2 gömlek altında. ŞU Bursa yı Fener ve TS inanın 5 ler yollar. O kadar berbatlardı. Ama GS onlardan berbat.

Kadro kötü Transfer demeyin. Keita gibi adamı sattıran ve Pino yu getirten rijkaard efendi.

Kısaca GS bu sezonu bitirmiştir. Bari hocayı kovalım da o tramva ile futbolcular noluyor derken 4-4-2 vs. ile Karpat ı eleyip UEFa da devam edelim.

Rijkaard ı savunanlarda artık pes etmişlerdir. Rijkaard koca bir balon.!! En azından GS için

Bugünkü takımda kesin olarak gördüğüm , tek şey vardı ; 4kişi dışında galatasarayda barınacak bir isim yok , keweel-baros-arda-rijjkard, ama rijjkard gitmeli hemde hemen terim gelmeli, adam çok iyi ve yapabileceği birşey yok evet, ama terimin gelmesi bizi hem bu konuşma özürlü yönetimden hemde sezgin denen süper stardan kurtarır, çünkü terim işine karıştırmaz ,yetkilerlr donanıp gelir, sezginde kapıya bekçi olsun yada ne bileyim gitsin ağaç sulasın.

eğer sen rijkaard gitsin diyorsan arda hayli hayli gitmeli

arda neden gitmemeli renktaş?gerçekten çok merak ettim..ne oynadı ne verdi bugün takıma?
Arda saçmalıyor haklısın ama bunun sebebi , parayla kaptanına bağırtan ve 22 yaşında ardaya ağır yük yükleyen yönetim, 28 yaşındayım iş-evlilik-çocuk var, bu yaşta yapıyorsun ama 22 de bu kolay değil , 22lik adam dağıtacak onu gelip biri toparlayacak, sadece kendinden sorumlu olacak, gece çıkmamasına olgunluk diyeceksin, takımı toparlama görevi o yaşta ve popüleritede bir adama verilemez, arda müthiş yetenekli alman milli takımında oynasa mesutu değil ardayı konuşurduk, yükü derhal alınmalı ve yaşının hakkı verilmeli.

hemen yukarda anlattım. rijkaard'ı ciddiye alınmaması gerçek. sebebi ise, her hata rijkaard'a gidiyor. servet ısrarla uzun pas atıyor. istediği kadar atsın, kendisi ile çok tersleşirse olan rijkaard'a olur. adam bunu biliyor ona göre oynuyor.

yönetim desteği budur. çıkıp hocanın arkasındayız demek değil. gereken adamı kapı önüne koymak.

Rijkaard bu takım üzerindeki SEVGİ v SAYGISINI "Bu takım kalitesiz" diye kurduğu cümle sonrası kaybetti. Takım geçen sene ne kadar özverili ve hocasına bağlı oynarken oyuncularına salladığ gün tüm futbolcular onun ipini çektiler. Rijkaard önce hatayı kendinde arasın. Bu takımın %80 i Milli Oyuncu..

Ne diyecek:maçtan sonra sinema kapattım filmde Bir Devin Çöküşü.. beraber izleyelim demiştir. Ruh yok takımda oyüzden herkes sinirli. gelecekten emin değil taraftar.. hakan balta resmen ölmüş

hakem hatalarından bahsetmeyelim diyoruz 2 haftada 3 hata var göze batan :(

Maçı arkadaşlarla izliyoruz. 1-2 karambol pozisyon dışında ahh be tühh be kaçtı. ne şanssızdık diyemedim ya. Mustafa ve Baros un dürtemedikleri o kadar.

Bursa geçen senenin emin olun 2 gömlek altında. ŞU Bursa yı Fener ve TS inanın 5 ler yollar. O kadar berbatlardı. Ama GS onlardan berbat.

Kadro kötü Transfer demeyin. Keita gibi adamı sattıran ve Pino yu getirten rijkaard efendi.

Kısaca GS bu sezonu bitirmiştir. Bari hocayı kovalım da o tramva ile futbolcular noluyor derken 4-4-2 vs. ile Karpat ı eleyip UEFa da devam edelim.

Rijkaard ı savunanlarda artık pes etmişlerdir. Rijkaard koca bir balon.!! En azından GS için

Terim'in 2. Galatasaray dönemindeki icraatlarına bakarsak, Keita'yı sattırıp Pino'yu aldırdığından emin olduğun Rijkaard o kadar masum geliyor ki yüzüme. Ama pardonnnn, Terim'in 2.dönem icraatlarını Terim değil, yönetim yapmıştır. Ama Keita'yı sattıran Rijj?

Fazla uzatmayacağım; 4-3-3′müş 4-4-2′ymiş hepsi hikaye… Rijkaard bu takımı nasıl oynatırsa oynatsın elindeki malzeme buysa başarı hikaye.

Bu takımın ideal kalecisi kim? Ben bilmiyorum. Bursa maçında sağ beki kim? Futboldan ekmek yemesi haksızlık olan bir adam. Stoperi kim? Sezon başı açıklamalarıyla Rijkaard’a bile laf atan bir adam. Hele ortadaki üçlüsü? İsim verip onlardan burada da bahsedip daha fazla can sıkmayacağım merak etmeyin.

İleri ucu yine idare eder ama orada da sakat olmayan yok. Pino’yu almışın sakat. Baros sakatlıktan çıkmış 90 dakikalık kondisyonu yok yerine birini alman lazım tek yedeği Batdal ama o da sakat…

Sonra Rijkaard bu takımı oynatamıyor oluyor. Bu adamlarla neyi nasıl oynayacaksın? Güçsüz bir takımız bu sene kabullenelim. Malzeme bu kadar. Yerse.

Arda ne demiş barosa? diyen arkadas acıklayabilirmi

Geri
Üst Alt