gökalp okut
Kırmızı Üye
- 4 Haziran 2010
- 1.071
- 0
- 1.146
Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu
22 yaşında kaptan oldu.para var var şöhret var babalar gibi kız arkadaşı var.kötü de oynasa iyi de oynasa forma giyiyor yönetim her fırsatta methiyeler düzüyor...yahu ben demiyorum döktürsün renktaş çıksın hırsını göstersin veteran olmaya bir adım kalmış kewell a bak ardaya bak hangisi daha hırslı?biz ardaya messi ol demiyoruz yüreğini koysun yeter ama ne hakan baltanın ne servetin ne de ardanın hırstan eseri yok..
Arda saçmalıyor haklısın ama bunun sebebi , parayla kaptanına bağırtan ve 22 yaşında ardaya ağır yük yükleyen yönetim, 28 yaşındayım iş-evlilik-çocuk var, bu yaşta yapıyorsun ama 22 de bu kolay değil , 22lik adam dağıtacak onu gelip biri toparlayacak, sadece kendinden sorumlu olacak, gece çıkmamasına olgunluk diyeceksin, takımı toparlama görevi o yaşta ve popüleritede bir adama verilemez, arda müthiş yetenekli alman milli takımında oynasa mesutu değil ardayı konuşurduk, yükü derhal alınmalı ve yaşının hakkı verilmeli.
22 yaşında kaptan oldu.para var var şöhret var babalar gibi kız arkadaşı var.kötü de oynasa iyi de oynasa forma giyiyor yönetim her fırsatta methiyeler düzüyor...yahu ben demiyorum döktürsün renktaş çıksın hırsını göstersin veteran olmaya bir adım kalmış kewell a bak ardaya bak hangisi daha hırslı?biz ardaya messi ol demiyoruz yüreğini koysun yeter ama ne hakan baltanın ne servetin ne de ardanın hırstan eseri yok..