STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Arda saçmalıyor haklısın ama bunun sebebi , parayla kaptanına bağırtan ve 22 yaşında ardaya ağır yük yükleyen yönetim, 28 yaşındayım iş-evlilik-çocuk var, bu yaşta yapıyorsun ama 22 de bu kolay değil , 22lik adam dağıtacak onu gelip biri toparlayacak, sadece kendinden sorumlu olacak, gece çıkmamasına olgunluk diyeceksin, takımı toparlama görevi o yaşta ve popüleritede bir adama verilemez, arda müthiş yetenekli alman milli takımında oynasa mesutu değil ardayı konuşurduk, yükü derhal alınmalı ve yaşının hakkı verilmeli.

22 yaşında kaptan oldu.para var var şöhret var babalar gibi kız arkadaşı var.kötü de oynasa iyi de oynasa forma giyiyor yönetim her fırsatta methiyeler düzüyor...yahu ben demiyorum döktürsün renktaş çıksın hırsını göstersin veteran olmaya bir adım kalmış kewell a bak ardaya bak hangisi daha hırslı?biz ardaya messi ol demiyoruz yüreğini koysun yeter ama ne hakan baltanın ne servetin ne de ardanın hırstan eseri yok..

bu yonetim daha aslantepede mac oyunayana kadar basimizda dnya bir ara gelse bile bir yere gidemezler siz dusnun nedenini artik baskalarina birakilarmi bu tadi bu devirde baskan ve yenetici olmayi.

bencede o adam zaten vizyonunu kaybetmiş biz napalım onu...

o da haklı tabi sonuçta para için yapılıyr bu iş yani adama birşey dediğim yok ama bizim taraftarın keita diye ağlaması yanlış .Nasıl Kewell gitmesin diye yırtındığımızda bize yakışanı yaptıysak keita gittiğinde arkasından ağlamanın manası yok haa çok beğeniyrdum keşke gitmeseydi ama gittiği takım katarsa yolu açık olsun

tam kesin olmamak kayidiyla bir arkadas bana olayi anlatti: Tribünler Baros'u cagirmis, Baros da gitmis tribünlere bu arada tribünler ardayi göstermis, arda da ayhana ters ters bakarak, baros'a küfür etmis,küfür etmesi de agiz okumasindan anlasilmis , küfürü söylemem cünkü yoksa ban yerim, bu olayin asli nedir?acaba video falan bulabilirmiyiz , mactan önce olmus olay

Birsey daha ilgimi cekti Helvacinin roportajinda. Teknik kadronun sucu yok, duran toplarda iyi variyasyonlar calismislar, kornerlerden falan tehlikeli olduk dedi.

Cok politikaci adam, gonderme var gibi.

arda ne demiş yaa attınız ortaya bilaf ya soyleyin yada susun!

Terim'in 2. Galatasaray dönemindeki icraatlarına bakarsak, Keita'yı sattırıp Pino'yu aldırdığından emin olduğun Rijkaard o kadar masum geliyor ki yüzüme. Ama pardonnnn, Terim'in 2.dönem icraatlarını Terim değil, yönetim yapmıştır. Ama Keita'yı sattıran Rijj?

Rjkaard ın kalsın. O zaman nasıl olsa GS Rijkaard ın oyuncağı. 3. olunca Başarılıyım dedi. Şimdi de Küme düşürmedim ya diye başarılım der.

Rijkaard Sparta Rotterdam günlerinde ama burası GS biz AVrupa nın büyük bir takımıyız hollanda 2. lig ekibi değil.

Tüm takımı bitirdi bu hoca efendi!! Taş gibi oynayan takım yerlerde sürünüyor.

misimoviçte mi yalan olmuş? sezgini sadece terim yer bu saatten sonra, ama getiremezler o gelirse, helvacı falan floryaya girerken destur verir

Arda ne demiş arkadaş açıklada öğrenelim

5 dakikaya kadar serkan can,dan cevap gelmezse şikayet edilsin o mesajı.

serkan can arda barosa ne söyledi çık ortaya laf attın devamını getir

arda nedense hep bize büyük maçlarda lazım oluyor. ama nedense oynayamıyor

Vermıs Ya Adam Cevabını?

Messi kaç yaşında?
eyvallah , ama o messi işte, dünyanın bir numarası, C.Ronaldoda o yaşta hem dağıtıp hem iyi oynuyor, ama onlardan kaç tane var, ha birinide biz bulduk ribery 23 lüktü ve her yükü kaldırıyordu, onu da biz kaldıramadık.

Geri
Üst Alt