Muhammet K. GÜLHAN
Aslan Üye
- 22 Kasım 2008
- 7.622
- 0
- 1.331
Cevap: STSL 10/11 H:20 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | 6 Şubat | Maç Sonucu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hicbiryerde tabela yorumcuları görmek istemiyorum. Bugün herzamanki gibi takım oyunundan uzak, nasıl futbol oynaması bilmeyen, hücumda cogalamayan bir sekilde sahadaydık. Yenilen 2 golün arka arkaya gelmesi 1 dakika icinde karsı rakibin 3-0'dan maca ortak olması bunun göstergesiydi. Eldeki oyuncuların hicbiri de zaten bahsettigim özellikleri sergileyecek isimler degil en fazla oyuna sonradan girebilen isimler olabilir. Son derece kalitesiz bir kadromuz, futboldan anlamayan bir teknik adamımız ve kulüp nasıl yönetilir bilmeyen bir baskanla zaten bunların olması imkansız. Böyle mehter takımı 2 ileri 1 geri kendimizi kandırarak bir hafta dolduruslara gelerek bir hafta isyanlarda halimiz sürüp gider.
cana-servet saatli bomba gibi.gemi gibiler ikiside.hagi nin pek akıllanacağı yok.ayrıca neill ortasahada sadece pas atıyor.normal de bugun en az bir sarı görmesi lazımdı.
H.Sukur'de soyledi Neill orda cok basarili hele Cana'dan 2 kat iyi oynar...Sıkıntı Servet-Cana ikilisinde ve tabiki H.Balta'da...Caglar kondisyonerlerle calisiyor en gec 2 hafta sonra hazir olur Buca macina...
H.Sukur'de soyledi Neill orda cok basarili hele Cana'dan 2 kat iyi oynar...Sıkıntı Servet-Cana ikilisinde ve tabiki H.Balta'da...Caglar kondisyonerlerle calisiyor en gec 2 hafta sonra hazir olur Buca macina...
Biz TT Arena'da çok can yakarız,iddiamız olmasa de üst tarafta ki dengeleri değiştiririz içerde oynayacağımız Fener-Trabzon maçlarıyla..
Telegol tam rezillik ya ulan maç kazanmışız onu konuşsanızaHarbiden arkasında durulması gereken adam ardaymış ya
Söylediğim gibi iyi oyunun sinyallerini Gaziantep maçında vermiştik. Yeni transferler takıma uyum sağlıyor,sakatlar iyileşiyor ve böylece takım iyiye gidiyor. Bir kaç maçlık seri yakalayabilirsek takım kaybettiği öz güvenini de yeniden kazanır biz de üst sıralara doğru tırmanmaya başlarız. Ben bu devre içerideki tüm maçlarımızı kazanabileceğimizi düşünüyorum açıkçası.
Korktuğum bu maçın sadece bu maçlık olarak kalması..