STSL 10/11 H:20 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:20 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | 6 Şubat | Maç Sonucu

20110206_203139_IST407.jpg

Ilk yari manyak top oynadik,pres,önde basma,yardimlasma,sut.... ne istersen vardi,kimse bocalamadi,kaleye bir tane bile top gelmediginden kaleci bile gözüme iyi gözüktü :D

ama ikinci yari.özelliklede 3.golden sonra normal olarak oyunu rölantiye aldik,bir dakika icinde aptalca iki tane gol yedik(Balta,sarp ve Zapata kombinasyonu üc gol),arkasaindan bizi rahatlatan gol geldi ve 4-2 bitti.Aslinda özelliklede ilk yari,yillar sonra bir takimin bize karsi böyle aciz oynadigini gördüm,eski Galatasarayi gördüm,Balta Hakan haric trakimi icin cirpinan bu kadar fazla futbolcu ayni anda gördüm,ben bu takimin böyle oynamasini cok özlemisim,bugün ilk yari takimimda tekrar bir Galatasaray ruhu gördüm.

Birde keske bütün maclara bugünkü gibi parcali formayla ciksak,ben bu takimi en cok bu forma icinde seyretmeyi seviyorum .

B_c6536c06849139fb0bc0ddb308ee7670.jpg

B_5b6927a7e978163f45ef5bea432efab6.jpg

B_eae3fcc4f2b6f6cf49d46719ff35f880.jpg

B_0daa32f9c2b12429e3ccb4280aead8b9.jpg

B_82d04bf408467555235bac2bbaa5d74e.jpg

B_f7552d4e355457987c0c85e74abb60cd.jpg

B_e366950ec9e3e5ac767fb4dbc634e353.jpg

B_d9fd67959092286593e30d70eb415d41.jpg

B_6554008b79f38de59df8a75437f47ed1.jpg

B_ec28d86d0d6bedd8f849a1e6b92a7c18.jpg

B_e89dcd491472012784856d2392bb88a3.jpg

B_9f5fe792d21d6cbc0e67e0436e39f874.jpg

cana-servet saatli bomba gibi.gemi gibiler ikiside.hagi nin pek akıllanacağı yok.ayrıca neill ortasahada sadece pas atıyor.normal de bugun en az bir sarı görmesi lazımdı.

Hicbiryerde tabela yorumcuları görmek istemiyorum. Bugün herzamanki gibi takım oyunundan uzak, nasıl futbol oynaması bilmeyen, hücumda cogalamayan bir sekilde sahadaydık. Yenilen 2 golün arka arkaya gelmesi 1 dakika icinde karsı rakibin 3-0'dan maca ortak olması bunun göstergesiydi. Eldeki oyuncuların hicbiri de zaten bahsettigim özellikleri sergileyecek isimler degil en fazla oyuna sonradan girebilen isimler olabilir. Son derece kalitesiz bir kadromuz, futboldan anlamayan bir teknik adamımız ve kulüp nasıl yönetilir bilmeyen bir baskanla zaten bunların olması imkansız. Böyle mehter takımı 2 ileri 1 geri kendimizi kandırarak bir hafta dolduruslara gelerek bir hafta isyanlarda halimiz sürüp gider.

arkadaşın dediği kısmen doğru aslında çünkü bu takım hiç istikrar yakalayamadı o 8 maçlık seriden sonra ve hep iniş çıkış oldu.. 3 4 maç böyle gitmesi lazım diğer takımlar gibi havalanmamak gerek..

cana-servet saatli bomba gibi.gemi gibiler ikiside.hagi nin pek akıllanacağı yok.ayrıca neill ortasahada sadece pas atıyor.normal de bugun en az bir sarı görmesi lazımdı.

Çünkü çok profesyonel faul yapıyor oyüzden görmüyor faul.. niangın anasını ağlattı adam 1 ay oynayamadı sadece sarı gördü ogünde:)

H.Sukur'de soyledi Neill orda cok basarili hele Cana'dan 2 kat iyi oynar...Sıkıntı Servet-Cana ikilisinde ve tabiki H.Balta'da...Caglar kondisyonerlerle calisiyor en gec 2 hafta sonra hazir olur Buca macina...

168411_1860237982530_1138335040_32225274_6270792_n.jpg

H.Sukur'de soyledi Neill orda cok basarili hele Cana'dan 2 kat iyi oynar...Sıkıntı Servet-Cana ikilisinde ve tabiki H.Balta'da...Caglar kondisyonerlerle calisiyor en gec 2 hafta sonra hazir olur Buca macina...

neill yerine gecseydi cana yerine neill in daha hızlısı ve koşanı olsaydı takım bişeye benzerdi.o bölgede gercekten cok yetersiziz.ayrıca balta bu maçta cok iyi oynadı.servet-cana-neill vasat,kewell idare etti,kazım sabri süper oynadı.ah bigli ah

neil sadece pas atıyo diyo ya:) önemli olan zaten dogru pas atmak. bam 3 lüsü yanındakilere pas atamıyor:)

zaten bizim orta sahaya adam lazım bu acık. seneye hamiti alsak or sahaya bitanede yabancı bir orta saha alırız. sinan bolatıda kaleye alırız olur biter..

Telegol tam rezillik ya ulan maç kazanmışız onu konuşsanıza:) Harbiden arkasında durulması gereken adam ardaymış ya

Bunu sadece Hakan degil, bugün hemen hemen tüm yorumcular söyledi. Neil ortada cok iyi oynadi, Cananin asla yapamayacagi isleri yapti.

Bir pozisyon var mesela:

Neile top geliyor orta sahanin tam ortasinda, rakip kalene azcik daha yakin olan yerde, adamda hic panik yok, kaldiriyor kafasini, bos adami ariyor ve sanirim Serkandi bindirme yapan - yada Kazim - görür görmez durdugu yerden, hic zorlanmadan topu resmen adamin ayagina koyuyor. Bunu ne Cana yapabilirdi, ne Ayhan nede diger "ön liberolarimiz"

Neil kesinlikle süpere yakin bir mac cikartti bugün. Adamin normalde oynamadigi bir bölgede oynatildigini unutmasin kimse.

Adam bir kere sakin ve top ayagina geldigi zaman "en olumlu sekilde nasil degerlendiririm" diye düsünüyor. Kaldiriyor kafasini ve pas aticak adami ariyor. Öyle bam gibi "yan-geri pas yapayim, ne olursa olsum" demiyor, kendini zorluyor.

Birde su var, BAM kendini zorlasa bile, bunu degerlendirecek yetenek yok bu adamlarda ama Neilda var iste. bunu da unutmamak lazim.

Ön libero, yada ön libero demeyim, orta saha nin en geride oynayan adam topu iyi kullanamiyorsa, bu takim icin cok büyük, hatta en büyük sorundur. O en defansif oynayan orta saha mutlaka topla olumlu isler yapabilmeli. Tabiki defansi önemli, ilk isi defans olmasi vs vs gibi seyler yazabilirsiniz ama en az bunlar kadar, topla iyi isler yapmasi da lazim, hele hele Galatasaray gibi bir büyük takimda oyniyorsa, yoksa güzel, iyi futbol oynayamazsin, sansin yok yahu.. 2-3 yildir en cok bundan cekiyoruz iste.

Simdi Neil bu kadar fark yapiyorsa, düsünün adam gibi defansif bir orta saha aldigimizda, neler yapabiliriz.

Korktuğum bu maçın sadece bu maçlık olarak kalması..

Biz TT Arena'da çok can yakarız,iddiamız olmasa de üst tarafta ki dengeleri değiştiririz içerde oynayacağımız Fener-Trabzon maçlarıyla..

Biz TT Arena'da çok can yakarız,iddiamız olmasa de üst tarafta ki dengeleri değiştiririz içerde oynayacağımız Fener-Trabzon maçlarıyla..

Tv basinda olanlar icin bile müthis birsey bu stadta mac izlemek.

Faul sonrasi, islik, hakeme tepki süper ama gercekten süper oluyor.

Derbi maclari düsünemiyorum bile.

Bu konuda en etkili stad bizimkisi, bunu simdiden söyliyebilirim.

Bülent hoca ayrica cok hos konustu stad hakkinda, valla cok begendim.

Cok hos oluyor rakiplerden böyle seyler duymak.

Telegol tam rezillik ya ulan maç kazanmışız onu konuşsanıza:) Harbiden arkasında durulması gereken adam ardaymış ya

sen onları nezman futbol konsuurken gördün. hepsi gırgır yapıyo orda. ahmet cakarla erman paslasıyolar aralarında tartısıyolar. sonrada millete nasıl yutturduk diyolardır:)

Söylediğim gibi iyi oyunun sinyallerini Gaziantep maçında vermiştik. Yeni transferler takıma uyum sağlıyor,sakatlar iyileşiyor ve böylece takım iyiye gidiyor. Bir kaç maçlık seri yakalayabilirsek takım kaybettiği öz güvenini de yeniden kazanır biz de üst sıralara doğru tırmanmaya başlarız. Ben bu devre içerideki tüm maçlarımızı kazanabileceğimizi düşünüyorum açıkçası.

Söylediğim gibi iyi oyunun sinyallerini Gaziantep maçında vermiştik. Yeni transferler takıma uyum sağlıyor,sakatlar iyileşiyor ve böylece takım iyiye gidiyor. Bir kaç maçlık seri yakalayabilirsek takım kaybettiği öz güvenini de yeniden kazanır biz de üst sıralara doğru tırmanmaya başlarız. Ben bu devre içerideki tüm maçlarımızı kazanabileceğimizi düşünüyorum açıkçası.

Harbiden, TTarenada kac mac yapicagiz daha?

TTarenada olan maclarin yüzde 85% kazanicagiz bencede.

Korktuğum bu maçın sadece bu maçlık olarak kalması..

valla bu bizim futbolcuların elinde. kazıma güvenmem istikrarsız bi topcu. herzaman böle oynamaz. onun yerine arda olsa formda bi arda tabi arda stancu baros 3lüsü can yakar::)

Geri
Üst Alt