STSL 10/11 H:20 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:20 | Galatasaray - Eskişehirspor | 6 Şubat | 19.00

2-1 kazaniriz

insallah baros ve stancu ikilisi oynar

[video=youtube;KA2RoBtVduI]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KA2RoBtVduI[/video]

Şu maçın ne kadar önemli olduğunun farkındamısınız...?? Kazanırsak Gaziantepspor'un maçı nasıl bizer bilmem IBB nin arkasında avaraj ile 6. Oluyoruz.. 5. Beşiktaş ile aramız 3 puana düşüyor ve 4. Kayserispor ile aramız 10 puanda kalıyor..

Herkes Türkiye Kupası diyor ama 3 puanlı sistemde daha Ligde baya maç var... yanı 4. Olma ihtimalimiz hala fena değil bence..

Gaziantepspor çok iyi bir takım ve ilk BAM sız orta saha maçımızda hen şahsen iyi izlenimler aldım..

Bende Kayserispor'u geçip 4. olacağımıza inanıyorum ama Bursa'ya yenilince pek heyecanı kalmadı ligin.Bursa'yı yensek Ş.Ligi hesapları yapıyor olacaktık. :(

cana satilsin yerine flamini alinsin :)

Ya 15 mac var... 3 puanlik sistemde 4. olmak aslinda olasi birsey hatta normal karsilanabilir birsey ama biz futbol oynamadagimiz icin inanmiyoruz buna.

BAM'sız yürüyelim, her türlü ümit vardır. Aksi halde kim olsa oynar derken, şimdi kıyaslamalar filan yapılabiliyor en azından.

Ya 15 mac var... 3 puanlik sistemde 4. olmak aslinda olasi birsey hatta normal karsilanabilir birsey ama biz futbol oynamadagimiz icin inanmiyoruz buna.

Biliyorum.. ortada Futbol yok ama yinede ben antep maçında kıpırdama gördüm...

Şu maçın ne kadar önemli olduğunun farkındamısınız...?? Kazanırsak Gaziantepspor'un maçı nasıl bizer bilmem IBB nin arkasında avaraj ile 6. Oluyoruz.. 5. Beşiktaş ile aramız 3 puana düşüyor ve 4. Kayserispor ile aramız 10 puanda kalıyor..

Herkes Türkiye Kupası diyor ama 3 puanlı sistemde daha Ligde baya maç var... yanı 4. Olma ihtimalimiz hala fena değil bence..

Gaziantepspor çok iyi bir takım ve ilk BAM sız orta saha maçımızda hen şahsen iyi izlenimler aldım..

Şu yorum , aslında ne kadar içler acısı bir durumda oldugumuzun kanıtıdır. :mad:

(Not: Lafım sana değil İbrahim, içinde bulundugumuz rezil duruma)

Bu Türk futbolu ne kadar sikici böyle ya. Almanya 5. ligi seviyesinde resmen. Konya - Antep macini izliyorum koca 45 dakikada tek bir atak yapamadi iki takim ya. Kirolar gibi orta alanda debelenip duruyorlar. Mehmet Batdal tam bir kazma. Yani üstüne tanimam kazmalik konusunda. Nasil aldilar Galatasaray´a anlamak mümkün degil. Musa Cagiran´i begendim. 10 tane Sarp eder bu haliyle. Sahanin en kaliteli futbolcusu Almanya´da profesyonel seviyede futbol oynamamis Cenk Tosun resmen. Türk futbolu hala berbat.

Ziya Doğan ve 7 ön liberolar aga ne beklersinki böyle takımdan Konyayın her maçı böyle kimse kusura bakmasın...

gökhan inler süper olur

kaleye steckelenburg

Size cok üzücü bir haberim var, gercekten inanilmaz yahu, bu kadari da olmaz ama artik. Arda 2006'da kayıt yaptırdığı üniversiteye tek bir kez dahi uğramamis. Derslerine hiç girmemiş. Var mi böyle birsey, simdi bazi seyleri daha iyi anliyorum.

bunu haber yapmislar, o yüzden yani, ciddiye almayin ))

Nuri Şahin-Gökhan İnler artık geçti. 15 milyondan filan açarlar kapıyı. Geçenlerde İnler için 13 milyon euro teklif edildi. Hala Udinese'de ise kabul edilmemiştir. Akıllıysa bir sonraki durağı A grubu kulüpler olur. Yoksa taş yerinde ağırdır.

Gaziantepsor da kazandi puanini 31´e yükseltti. Herkes üstümüzde anasini satayim.

Olcan fişi çekti.

Artık maçlara Hakan Baltasız çıkmalıyız.. Sezonu kenara koyalım son Antep maçındaki o umursamaz Futbolu görmek için Futbolu bilmeye gerek yok sanırım... Hakan Balta benim gördüğüm kadar Futbolu kafasından silmiş..

Ya Çağlar düzelip oynayacak ki onu nen bu sezon kadrodan dahi saymıyorum.. Bu durumda Zapata kenwrda bekleyecek be Insua oynayacak...

----------------- Ufuk -------------------

Sabri------Neil-------Servet-----Insua

------------------Cana------------------

-----------Yekta----------Culio-----------

Kazım------------------------------Kewell

-------------------Stancu--------------------

Artık maçlara Hakan Baltasız çıkmalıyız.. Sezonu kenara koyalım son Antep maçındaki o umursamaz Futbolu görmek için Futbolu bilmeye gerek yok sanırım... Hakan Balta benim gördüğüm kadar Futbolu kafasından silmiş..

Ya Çağlar düzelip oynayacak ki onu nen bu sezon kadrodan dahi saymıyorum.. Bu durumda Zapata kenwrda bekleyecek be Insua oynayacak...

----------------- Ufuk -------------------

Sabri------Neil-------Servet-----Insua

------------------Cana------------------

-----------Yekta----------Culio-----------

Kazım------------------------------Kewell

-------------------Stancu--------------------

Ben ufugun yerine baltayi tercih ederim.

Aykutu koy ama ufugu koyma kaleye.

aykut kaleye gecer gibime geliyor bugün.

----------------Aykut------------------

Sabri------Servet---Neill----------Insua

---------------------------------------

--------------Cana---------------------

----------Yekta----Culio---------------

Kazim-----------------------------Kewell

---------------Stancu------------------

----------------Cana--------------------

---------------Yekta--------------------

Kazim------------------------------Culio

------------Baros--Stancu-------------- benim tercihim

Geri