Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu maçın ne kadar önemli olduğunun farkındamısınız...?? Kazanırsak Gaziantepspor'un maçı nasıl bizer bilmem IBB nin arkasında avaraj ile 6. Oluyoruz.. 5. Beşiktaş ile aramız 3 puana düşüyor ve 4. Kayserispor ile aramız 10 puanda kalıyor..
Herkes Türkiye Kupası diyor ama 3 puanlı sistemde daha Ligde baya maç var... yanı 4. Olma ihtimalimiz hala fena değil bence..
Gaziantepspor çok iyi bir takım ve ilk BAM sız orta saha maçımızda hen şahsen iyi izlenimler aldım..
Ya 15 mac var... 3 puanlik sistemde 4. olmak aslinda olasi birsey hatta normal karsilanabilir birsey ama biz futbol oynamadagimiz icin inanmiyoruz buna.
Ya 15 mac var... 3 puanlik sistemde 4. olmak aslinda olasi birsey hatta normal karsilanabilir birsey ama biz futbol oynamadagimiz icin inanmiyoruz buna.
Şu maçın ne kadar önemli olduğunun farkındamısınız...?? Kazanırsak Gaziantepspor'un maçı nasıl bizer bilmem IBB nin arkasında avaraj ile 6. Oluyoruz.. 5. Beşiktaş ile aramız 3 puana düşüyor ve 4. Kayserispor ile aramız 10 puanda kalıyor..
Herkes Türkiye Kupası diyor ama 3 puanlı sistemde daha Ligde baya maç var... yanı 4. Olma ihtimalimiz hala fena değil bence..
Gaziantepspor çok iyi bir takım ve ilk BAM sız orta saha maçımızda hen şahsen iyi izlenimler aldım..
cana satilsin yerine flamini alinsin![]()
Bu Türk futbolu ne kadar sikici böyle ya. Almanya 5. ligi seviyesinde resmen. Konya - Antep macini izliyorum koca 45 dakikada tek bir atak yapamadi iki takim ya. Kirolar gibi orta alanda debelenip duruyorlar. Mehmet Batdal tam bir kazma. Yani üstüne tanimam kazmalik konusunda. Nasil aldilar Galatasaray´a anlamak mümkün degil. Musa Cagiran´i begendim. 10 tane Sarp eder bu haliyle. Sahanin en kaliteli futbolcusu Almanya´da profesyonel seviyede futbol oynamamis Cenk Tosun resmen. Türk futbolu hala berbat.
yanina birde kallströmü getirelimmi ?
Artık maçlara Hakan Baltasız çıkmalıyız.. Sezonu kenara koyalım son Antep maçındaki o umursamaz Futbolu görmek için Futbolu bilmeye gerek yok sanırım... Hakan Balta benim gördüğüm kadar Futbolu kafasından silmiş..
Ya Çağlar düzelip oynayacak ki onu nen bu sezon kadrodan dahi saymıyorum.. Bu durumda Zapata kenwrda bekleyecek be Insua oynayacak...
----------------- Ufuk -------------------
Sabri------Neil-------Servet-----Insua
------------------Cana------------------
-----------Yekta----------Culio-----------
Kazım------------------------------Kewell
-------------------Stancu--------------------