STSL 10/11 H:20 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:20 | Galatasaray - Eskişehirspor | 6 Şubat | 19.00

Biz bu maçı alsakta bizim işimiz Hagiyle zor arkadaşlar,Hagi gölu buluk Sarpı alır geriye yaslanırız her maç,Zaten çok korkak bi futbol oynatıyo Hagi...İşimiz zor .

Size cok üzücü bir haberim var, gercekten inanilmaz yahu, bu kadari da olmaz ama artik. Arda 2006'da kayıt yaptırdığı üniversiteye tek bir kez dahi uğramamis. Derslerine hiç girmemiş. Var mi böyle birsey, simdi bazi seyleri daha iyi anliyorum.

bunu haber yapmislar, o yüzden yani, ciddiye almayin ))

ardayla iligili hersey haber bunlar icin:) ardayla bozmus kafayı bunlar. arda düzelip sunlara cevap vermeli ama nezaman onu bilmiyorum:)

bana mantikli geldi acikcasi. neil canadan cok daha teknik. tabi top calma yetenegi cana kadar degil. orasi biraz problem.

Sorun Cana'da..

Cana stoperde zamanlama hataları yapıyor.

bana mantikli geldi acikcasi. neil canadan cok daha teknik. tabi top calma yetenegi cana kadar degil. orasi biraz problem.

Bende Neili Cananin yerine ortada tercih ediyorum, Hagi gibi ama Cana tek basina yakti bizi stoperde, antepe karsi, Cana dan korkuyorum. Ama yinede Zan'i oynatmak yerine, Canayi oynatsin stoperde, daha iyi.

Zani bir daha kadroda görmek istemiyorum.

Aslinda tribünlerde koro halinde küfüre karsiyim ama Bülent Uygunun hatiri sorulmali,taraftarimiza hakaret etmisti,Ümit Karan icinde ilginc bir mac olacak,Hagi bugün Misiye yaptiginin aynisini Ümit Karana yapmisti.

Sorun Cana'da..

Cana stoperde zamanlama hataları yapıyor.

evet haklisin.

Bende Neili Cananin yerine ortada tercih ediyorum, Hagi gibi ama Cana tek basina yakti bizi stoperde, antepe karsi, Cana dan korkuyorum. Ama yinede Zan'i oynatmak yerine, Canayi oynatsin stoperde, daha iyi.

aynen ya su zan i gonderip yerine paftan oyuncuyu kenarda bekletseydik cok daha yararli olurdu. ama nerde bu zihniyet.

Evet ama hocam Neill bizim defansı çok rahatlatıyodu bence Neill en verimli defansta olur Cana orda çok hata yapıyo bence Cana oynayacaksa Orta saha oynamalı ama yanındada Topu iyi bilen bi orta saha lazım gerçi bizim takımda yok ama .....

Evet ama hocam Neill bizim defansı çok rahatlatıyodu bence Neill en verimli defansta olur Cana orda çok hata yapıyo bence Cana oynayacaksa Orta saha oynamalı ama yanındada Topu iyi bilen bi orta saha lazım gerçi bizim takımda yok ama .....

ayhan var ya daha nolsun ama sansimiza cezali. ( federasyona cok tesekkur ediyorum 3 mac cok yerinde bir ceza. tabi bizim icin pekte ceza sayilmaz o ayri )

adamların hepsi geldigindeki kadro şöyle olmalı. zapata sabri neil servet caglar. arda culio yekta pino. stancu baros böle cıkmalı 4-4-2 bizim icin en uygunu bu..

bu arada haberiniz var mi bilmiyorum. uA macta 315 metrelik dunyanin en buyuk pankartini acacakmis ve el yapimiymis.

Çağlar'a bu takımın ihtiyacı var. Adam resmen kayıp. Sanırım kronik bir sakatlığı var. Ayrıntılı bir açıklama yapılmıyor ki. Devamlı Tedavisine devam edildi falan falan.

Hakan Balta bu maçta oynarsa yine sol kanadımız otobana döner demedi demeyin.

Çağlar'a bu takımın ihtiyacı var. Adam resmen kayıp. Sanırım kronik bir sakatlığı var. Ayrıntılı bir açıklama yapılmıyor ki. Devamlı Tedavisine devam edildi falan falan.

Evet ya Denizlide devamlılı vardı galiba öyle hatırlıyorum ama bizde hep sakat ilginç...

Kaleye Ufuk yada Aykut geçsin ama yeter ki Balta yerine İnsua oynasın..

Trabzonlu topçular çok stresliler,rahat oynayamıyorlar..

Geri
Üst Alt