Kerem Dilber
Kırmızı Üye
- 10 Temmuz 2010
- 1.237
- 0
- 1.146
Cevap: STSL 10/11 H:20 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | 6 Şubat | Maç Sonucu
Özet için saolun renktaşlar
Özet için saolun renktaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uzun zamandır ilk defa böyle güzel futbol oynadık.bilinçliydi takım.vur gitsin top benden cıksın mantıgı yoktu.iyi pas yaptık
5-0 biterdi.taaki mustafa sarp girene kadar.direk takım çöktü.hagi ders almalı şu olaydan artık.güzelim maçı verebilirdik.tribünler çok iyiydi.güzel bağırdık.tvde nasıldı şimdi izlicem bakıcam.
hakan balta zayıf halka malesef.yetemiyor adam.kazım bikaç tane çok güzel ahreket yaptı.onun haricide diğer maçlara göre iyiydi.stancu baya iyi topcuymuş çok faydalanıcaz ondan
ua ne kadar sevilmesede tribünü kontrol ediyorlar.tek organize taraftar grubu onlar.stadı güzel yönlendiriyorlar.ama bi sarı-kırımızı-şampiyon-cimbom yapmıyorlar güzel olur.
eses taraftarınıda tebrik ederim.iyi desteklediler.onların tribün fulldu ztn.güzel maçtı.ama gol yemeseydik iyi olurdu averaj gerek
stadda pek düzenleme olmamıs gibi.sene sonunu bekliyorlar sanırım
Hahahahahaha Bjk birdaha puan kaybetmez diyordu, ağlayacak Sinan![]()
bjk nin bu saatten sonra tek hedefi Türkiye Kupası olması lazım. Adamlar bide utanmadan bizle dalga geçiyolar bizden 3 puan öndeler sadece. Kupa bizim için ne kadar değerliyse bjk içinde okadar değerli oldu artık. bjk bu saatten sonra anca kupa kontenjanından gider Avrupa ya
baros 8 mac 7 gol. niang 17 mac 11 gol . baros sakatlanmasaydi 15 gol olurdu sanirim![]()
valla cok dogru.hemen serhat efendiye baglan renkdas![]()
Ben böyle stad böyle ambians görmedim yanında ki adamın sesini duyamıyosun o kadar diyim resimlerden çok farklı çok heybetli çok büyük.
Dikkatimi cekti 39. Dakikada televizyonda taraftarlarin sesini baya acmislardi agzim acik kaldi ama sonra hemen kistilar sesi....
Bejekede full aciyorlar sanirim sesicok ciddiyim
O kadar değil ama transfermarkt adresini gönderdim. Yazı istiyorlar ya...
genis özeti varmi macin?
evet bi ara seyircinin sesi cikmiyordu
belkide seyirci bagirmayi kesmis olabilir![]()
TRT 1 - Yildiz.tv / Nar.tv - Tv izle, dizi izle, film izle, Canli izle
21:52:30 (saat olarak gir ordan)