STSL 10/11 H:20 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:20 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | 6 Şubat | Maç Sonucu

Özet için saolun renktaşlar :)

Hahahahahaha Bjk birdaha puan kaybetmez diyordu, ağlayacak Sinan :D

uzun zamandır ilk defa böyle güzel futbol oynadık.bilinçliydi takım.vur gitsin top benden cıksın mantıgı yoktu.iyi pas yaptık

5-0 biterdi.taaki mustafa sarp girene kadar.direk takım çöktü.hagi ders almalı şu olaydan artık.güzelim maçı verebilirdik.tribünler çok iyiydi.güzel bağırdık.tvde nasıldı şimdi izlicem bakıcam.

hakan balta zayıf halka malesef.yetemiyor adam.kazım bikaç tane çok güzel ahreket yaptı.onun haricide diğer maçlara göre iyiydi.stancu baya iyi topcuymuş çok faydalanıcaz ondan

ua ne kadar sevilmesede tribünü kontrol ediyorlar.tek organize taraftar grubu onlar.stadı güzel yönlendiriyorlar.ama bi sarı-kırımızı-şampiyon-cimbom yapmıyorlar güzel olur.

eses taraftarınıda tebrik ederim.iyi desteklediler.onların tribün fulldu ztn.güzel maçtı.ama gol yemeseydik iyi olurdu averaj gerek

stadda pek düzenleme olmamıs gibi.sene sonunu bekliyorlar sanırım

renkdas birde pino ve arda geldimmi bu takima üfff be.heleki pino

baros 8 mac 7 gol. niang 17 mac 11 gol . baros sakatlanmasaydi 15 gol olurdu sanirim :)

Hahahahahaha Bjk birdaha puan kaybetmez diyordu, ağlayacak Sinan :D

bjk nin bu saatten sonra tek hedefi Türkiye Kupası olması lazım. Adamlar bide utanmadan bizle dalga geçiyolar bizden 3 puan öndeler sadece. Kupa bizim için ne kadar değerliyse bjk içinde okadar değerli oldu artık. bjk bu saatten sonra anca kupa kontenjanından gider Avrupa ya

bjk nin bu saatten sonra tek hedefi Türkiye Kupası olması lazım. Adamlar bide utanmadan bizle dalga geçiyolar bizden 3 puan öndeler sadece. Kupa bizim için ne kadar değerliyse bjk içinde okadar değerli oldu artık. bjk bu saatten sonra anca kupa kontenjanından gider Avrupa ya

Bencede

Ben bjkyi geçeceğimizi düşünüyorum..

Ben böyle stad böyle ambians görmedim yanında ki adamın sesini duyamıyosun o kadar diyim resimlerden çok farklı çok heybetli çok büyük.

Orta Saha 1

Defans 1

Sol bek(Çağlar tutmazsa) 1

hucum kanat 1

kaleci hala 1

bunlar olmazsa seneye de bir şey olmaz.3. oluruz en fazla.Bu mevklilere çok sağlam takviyeler şart.Ben bundan sonra Kewell-Baros-Arda'ya güvenip takım kurmam TD olsam.Adamlar 1 var 2 yok çünkü.Olurlarsa oynarlar.

1)Orta sahaya bir tane daha ''TENACİOUS MİDFİELDER'' tanımına uyan oyuncu lazım.Ama bu isim Lorik Cana kadar defansı olmasının yanında toplu oyunu da en azından mevcut kadrodakilerden daha fazla bilmesi lazım.

2)En az FARYD MONDRAGON kalitesinde bir kaleci bulmamız şart.

3)SONG karekterinde defans açığını LORİK CANA ile kapatabiliriz gibi duruyor,eğer Neill gidecekse çok kaliteli en az onun kalitesinde hatta daha üst düzey bir YABANCI STOPERE ihtiyaç var

4)Kanatlarda KAZIM-PİNO-ARDA-KEWELL dışında orjini kanat oyuncumuz yok.Arda ve Kewell 1.5 yıldır en az 30 maç kaçırdılar ortalama.Yine olmayacağının garantisi yok.Üstelik PİNO DA SAKATLIK POTANSİYELİ OYUN STİLİ İTİBARİ İLE YÜKSEK BİR ADAM Kİ GÖRÜYORUZ ZATEN.Bir tek istikrarı sağlamyamaması ile ünlü Kazım'a güvenerek takım kurulamaz.O bölgeye ÜST DÜZEY BİR KANAT ŞART.

(En az KEWELL KALİTESİNDE AMA DAHA GENÇ,AÇ,MÜCADELECİ,TEKNİK,SÜRATLİ,VE ORT.8-10 ARASI GOL ATIP,5-10 ARASI ASİST YAPABİLECEK)

5) HAKAN BALTA bu takımda 3.stoper olması gerekirken 1.stoper,İnsua çalışkan ama genç ve yetersiz şu an büyük ihtimalde gidecek sene sonu.Çağlar hep sakat,eğer bu sene geldiğinde iyi performans veremezse onun da şansı az.Eğer iyi bir performans gösterip bizim bekimiz budur dedirtecekse Türkiye liginden yedek bir sol bek alınarak Hakan Balta ile yollar ayrılmalı.Eğer o da iyi bir yedek olurum mesajı verecekse bize,buraya da yabancı bir oyuncu şart.

KISACA

KALECİ (ÜST DÜZEY YABANCI)

SABRİ(MECBUREN)

ÇAĞLAR(olmazsa yeni sol bek,Yabancı)

Cana(performansı takip edilmeli,orta saha olarak oynaması pas trafiğini olumsuz etkiliyor zaman zaman,ama defansta şu ana kadar fena değil)

Neill(giderse yeni transfer)

Yerli(ÜST DÜZEY)

Yekta Kurtuluş(sağ iç oynamalı)

Culio

Kazım

Pino

Baros(Stancu)

bazı maçlarda 4-4-2 ile Baros-Stancu'da yapılabilir.Veya Stancu forvet arkası da oynar.Performansa göre kadro kurulabilir.

Ben böyle stad böyle ambians görmedim yanında ki adamın sesini duyamıyosun o kadar diyim resimlerden çok farklı çok heybetli çok büyük.

Dikkatimi cekti 39. Dakikada televizyonda taraftarlarin sesini baya acmislardi agzim acik kaldi ama sonra hemen kistilar sesi....

Bejekede full aciyorlar sanirim sesi :( cok ciddiyim

genis özeti varmi macin?

Dikkatimi cekti 39. Dakikada televizyonda taraftarlarin sesini baya acmislardi agzim acik kaldi ama sonra hemen kistilar sesi....

Bejekede full aciyorlar sanirim sesi :( cok ciddiyim

Tv de nıye kısıyolar bende bı ara duydum kayboldu dedım seyırcımı cok az ızleyen arkadaslar boyle bı ses duymadık dıyor?

evet bi ara seyircinin sesi cikmiyordu

belkide seyirci bagirmayi kesmis olabilir :D

evet bi ara seyircinin sesi cikmiyordu

belkide seyirci bagirmayi kesmis olabilir :D

Ben genel olarak diyorum...

Bejekenin normal besteleri bile 40 bin kisinin agzindan cikan omuz omuzadan daha fazla duyuluyor....

Bence bejeknin macinda ses daha cok aciliyor... bu benim görüsüm

sinan engin ne dedi az önce pino için ? duyamadım

Geri
Üst Alt