STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor - Galatasaray | 12 Şubat | 19.00

Haftalardır gençlere güvenmiyor diye Hagi'ye sallayanlar şuanda Anıl nasıl oynatılır demeye başladı ki daha kadrolar bile belli değil.

Eğer oynatırsa Anıl'ı helal olsun Hagi'ye , oynatmazsa da değişen birşey olmaz , en ufak şeyden bile eleştirilicek şeyler çıkartabiliyorsunuz.

Antremanda yeleklere baya takılmıssınız..Hagi en zor zamanlarda anılı oynatmadı,Heleki antep deplasmanında bu riske girermi,Baros ve Stancu varken;)

Belki stancu yada kewelli dinlendirmek istiyordur... Barosta haliyele tam 100% hazir degil... ben sasirmam oynarsa

Belki stancu yada kewelli dinlendirmek istiyordur... Barosta haliyele tam 100% hazir degil... ben sasirmam oynarsa

stancu neden dinlensin ya. daha yeni geldi. kewelli dinletilebilir adam asya kupasinda tüm maclari oynadi

Anıl'ı oynatırsa beden helal olsun diyecem..Baros ve Stancu yokken bile onbirde başlamadı.Hiç sanmıyorum oynatacağını neyse birazdan kadrolar belli olur.

antreman resimlerine bakmadım bile ama anıl ilk 11 de O Y N A Y AC A K

bu maçı yenersek bjk ile puanları eşitleyecez. hedefsiz bir takım değiliz ki.. kimin oynayacağı o yüzden önemli.

hedefi yok diyen spor yazarlarına benzemeyelim bizde. 4. lük çok uzak değil

stancu neden dinlensin ya. daha yeni geldi. kewelli dinletilebilir adam asya kupasinda tüm maclari oynadi

Kewell dedigin gibi asya kupasinda tüm maclari oynadi...

Stancuda ama bir mac olsun dinlenmeyi hak etmiyormu ? son iki macta ölümüne kostu (culio gibi)

YouTube - 12-02-11 AMAZING WAYNE ROONEY BICYCLE GOAL TO WIN VS MAN CITY!! 2-1 isteyen gol görsün.

:) aklıma bir necati bir servet geldi :)

gençleri oynatsın tabi ama rakip gaziantep. peki bişey sorcam eskişehir maçında anıl alsaydı ya 3-0 iken, yine gitti mustafa sarpı koydu. kusura bakmasın kimse ama zamanında oynatılmalı direk zor maçta değil....

Kewell dedigin gibi asya kupasinda tüm maclari oynadi...

Stancuda ama bir mac olsun dinlenmeyi hak etmiyormu ? son iki macta ölümüne kostu (culio gibi)

Ya dinlenmekte neymiş:) Messinin canı yokmu 3 günde bir maç:)

Galatasaray

Zapata, Serkan Kurtuluş, Servet Çetin, Lucas Neill, Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu, Lorik Cana, Culio, Kazım, Anıl Dilaver, Stancu

kadro bu beyler

Anıl 11 de :D

Galatasaray

Zapata, Serkan Kurtuluş, Servet Çetin, Lucas Neill, Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu, Lorik Cana, Culio, Kazım, Anıl Dilaver, Stancu

Yedekler

Aykut Erçetin, Çağlar Birinci, Mustafa Sarp, Insua, Emre Çolak, Yekta, Milan Baros

Hagi kadroyu bozmaz beyler. Olasi puan kaybinda saglam elestiri alir :) Ben Hagi´nin bu kadar yürekli olacagini sanmiyorum acikcasi. Ama Balta Insua degisikligi yapacaksa baska caresi yok zaten. Alnindan öperim Hagi´yi o zaman :)

Galatasaray

Yedekler

Aykut Erçetin, Çağlar Birinci, Mustafa Sarp, Insua, Emre Çolak, Yekta, Milan Baros

kewell 18 de yok mu?

La ilahe illallah

Madem anılı oynatıcan koysana insuayı hagi futbolu bıraktın unutmadınya:S

bir arkadasimiz anil ilk 11 de demisti dün, helal olsun, gel la oglum bi kafa atayim sana, cok riskli bir idda idi ama tutturdun, kafayi senden cok hakkeden yok su anda.

Geri
Üst Alt