STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor - Galatasaray | 12 Şubat | 19.00

60'dan sonra Sarp girer,Tempo düşer,Bizim için maçta biter;),Sarp yerine Yekta girmeli,Bu arada Kewell yedeklerdede yok..Ciddi bir sorunu olmayıpta,trübüne gönderdi ise kazan yine kaynar;)

Harbiden bu Serkan arkadasimiz duyumcu otesi birsey

Oha yani

Insua hariç fena değil. Ama ben Serkan Kurtuluş'u hiç ama hiç beğenmeyen hatta tesadüfen o formayı giydiğini hatta futbolcu olduğunu düşünen biri olarak pek güvenmiyorum kendisine.

burayla alakası yok ama kimse bunu konuşmayacak o yüzden buraya yazıyorum.

milli takıma sakat olmasına rağmen sabri ve arda çağrılmıştı, sakat sakat oynatılmıştı daha sonra polemikler çıkmıştı.

trabzonsporun kaleci sakat denmişti demi g.kore maçı öncesi kadrodan çıkartıldı. pekkkkkkkkkkkkiiiiiii bugunkü sivas-ts maçında kim vardı kalede onur kıvrak....

ben şunu anladım ister eleştirin,ister katılıyorum deyin. bu sene takım üzerine ince oyunlar dönüyor.

milli takım kadrosunu hiddink değil oğuz çetin fenerlisi yapıyor ( bizim sakat adamları inadına alıyor)

federasyon azize hakem soyunma odası basarken sesini çıkarmıyor. bizim başkan iki laf etti diye hemen basın toplantısıyla cevap veriyor. ben onu bunu bilmem arkadaş bu sene takım kötü olduğu için farkında değiliz sanmasınlar 8-9 puanı resmen aldılar bizden.... takım - yönetim iyi değil ama sezarın hakkını sezara vermek gerekir kanımca....

Kewell 18'de yok.Şaka gibi.

Bizde burada kadroyu bildik, ama hakettiğim ilgiyi göremiyorum. :sad007: :D

Simdik maci izleme hevesim daha cok artti...

Hadi anil göster kendini

Cana stoper mi yoksa Neill mı stoper sizce

Kurtulamadik bi Balta´dan. Bu durumda kesmiyorsa Balta´yi hic kesmez zaten

Kontenjanda yok oynat iste Insua'yi. :o

burayla alakası yok ama kimse bunu konuşmayacak o yüzden buraya yazıyorum.

milli takıma sakat olmasına rağmen sabri ve arda çağrılmıştı, sakat sakat oynatılmıştı daha sonra polemikler çıkmıştı.

trabzonsporun kaleci sakat denmişti demi g.kore maçı öncesi kadrodan çıkartıldı. pekkkkkkkkkkkkiiiiiii bugunkü sivas-ts maçında kim vardı kalede onur kıvrak....

ben şunu anladım ister eleştirin,ister katılıyorum deyin. bu sene takım üzerine ince oyunlar dönüyor.

milli takım kadrosunu hiddink değil oğuz çetin fenerlisi yapıyor ( bizim sakat adamları inadına alıyor)

federasyon azize hakem soyunma odası basarken sesini çıkarmıyor. bizim başkan iki laf etti diye hemen basın toplantısıyla cevap veriyor. ben onu bunu bilmem arkadaş bu sene takım kötü olduğu için farkında değiliz sanmasınlar 8-9 puanı resmen aldılar bizden.... takım - yönetim iyi değil ama sezarın hakkını sezara vermek gerekir kanımca....

Bizim sakat adamların "Ben sakatım arkadaş, bu şekilde oynayamam" diyecek kapasiteleri yok mu?

Balta ve Ayhan Hagi'nin vazgeçemediği 2 oyuncudur beyler, anlayın bunu artık. 2 maç sonra ilk olarak Ayhan'da yazılacak ilk 11 e.

Sarp girene kadar atabildiğimiz kadar gol atmalıyız. Sonrasını herkes tahmin ediyor zaten.

60'dan sonra Sarp girer,Tempo düşer,Bizim için maçta biter;),Sarp yerine Yekta girmeli,Bu arada Kewell yedeklerdede yok..Ciddi bir sorunu olmayıpta,trübüne gönderdi ise kazan yine kaynar;)

Yabancı kontenjanı konusunda da sıkıntı yok bence bir sakatlığı vardır.

Beyler Kewell neden kadroda yok? Haberi olan var mı?

Geri
Üst Alt