STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor - Galatasaray | 12 Şubat | 19.00

Saldır GALATASARAY

Rijkaard ın elinde culio,yekta hatta ortasahada oynayabilen stancu mu vardı? Adama ortasaha mı aldılar da bamı oynatmasın? Bak herşeyi geçtim sabri anıl serkan vs vs HAKAN BALTA yı oynatan adam bana göre td falan değildir.

Aldıramadıysa da onda sıkıntı vardır. Hagi aldırdı bu kadar basit. 2 senedir Rijkaard bir ortasaha aldıramadı. Kusura bakmayın yönetim almadı demeyin zira komik oluyor. Jo'yu, Santos'u, Pino'yu getiren adamlara şunu alın diyebilirdi.

Beyler Kewella noldu ilk 18 de gözükmüyor.

Kadro lazım arkadaşlar..

kadro yokmu renkdşlar.ltfen

Bende kadro var ama kimseye vermicam galiba, donma olmasin diye, bahanem hazir zaten " forumda kadro paylasimi yasak"

Sorunsuz bir kadro varmı arkadaşlar?

Kadroya bakarsan zaten ortasahayı sağlam tutmuş,Sol iç Culio,Sağ İç Sabri,Arkasında Neill,Bozmaya çalışacak..

Stancu Bogdanmı yazdın;)

evet orta sahayı çok sağlam yapmış katılıyorum topu keserlerde adam eksiltip ileriye giderlermi meçhullll ... ben orta sahadan korkuyorum antepin adamlar kanata inerlerse bizim h.balta ve serkan zor durumda kalır yine onların açığı kapatmak için servet-cana reis ordan oraya koşar yorulurlar...

stancu bogdann/bir vurus yapıyor/ evet :) adam öyle bir topa vuruyoki rakip kaleciler bo...u yedik oluyor.... var ya zapata kalede sağlam dursa keşke. şu cenk tosunu bizim servet tuttsun yeterki adam drogbanın beyaz versiyonu :)

Rijkaard ın elinde culio,yekta hatta ortasahada oynayabilen stancu mu vardı? Adama ortasaha mı aldılar da bamı oynatmasın? Bak herşeyi geçtim sabri anıl serkan vs vs HAKAN BALTA yı oynatan adam bana göre td falan değildir.

Culio 2 milyon euro. Hagi aldırdı. Bulsaydı, aldırsaydı. Adnanlarda o kadar pokemon değil verirdi 2 milyonu seve seve;) Elano-Keita bunlardan da çok daha ucuz Stancu. Verdiğin örneklere bak...

Hayır demişsin ya Mustafa futbolcu mu diye? Futbolcu demek ki. Rijkaard'la 30'dan fazla maça çıkmış bir adam...

Ve Milli Takım başarısız durum da.

Hiddink çok büyük bir hoca ancak şu anda Milli Takım'ın durumu pek iyi değil.

Ve bu durumun Sabri'yle alakası yok.

Hadi ben maça kaçar gelince görüşürüz.

Saldır GALATASARAY.

Culio 2 milyon euro. Hagi aldırdı. Bulsaydı, aldırsaydı. Adnanlarda o kadar pokemon değil verirdi 2 milyonu seve seve;) Elano-Keita bunlardan da çok daha ucuz Stancu. Verdiğin örneklere bak...

Hayır demişsin ya Mustafa futbolcu mu diye? Futbolcu demek ki. Rijkaard'la 30'dan fazla maça çıkmış bir adam...

Ve bu durumun Sabri'yle alakası yok.

Sabri'de bu durumun içinde. Tek başına değil tabii.

culio ya neden clio diyor bu "futbol otoriteleri" ?

almeidaya almedya derler nasil bu adamlar daha tv basinda yorum yaparlar

anlamak güc

Kadro lazım beyler bayanlar :D

Geri
Üst Alt