Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadro?
Rijkaard ın elinde culio,yekta hatta ortasahada oynayabilen stancu mu vardı? Adama ortasaha mı aldılar da bamı oynatmasın? Bak herşeyi geçtim sabri anıl serkan vs vs HAKAN BALTA yı oynatan adam bana göre td falan değildir.
kadroya bak ya adamın maç izleme zevki kaçıyo anıl , serkan sağ bek , sabri cart curt bu ne ya.
M Ö, M S muhabbeti nedir arkadas??aciklayabilirmisin?
Yekta ve Emre Çolak sakız çiğnior![]()
Kadroya bakarsan zaten ortasahayı sağlam tutmuş,Sol iç Culio,Sağ İç Sabri,Arkasında Neill,Bozmaya çalışacak..
Stancu Bogdanmı yazdın![]()
Kadro lazım arkadaşlar..
Rijkaard ın elinde culio,yekta hatta ortasahada oynayabilen stancu mu vardı? Adama ortasaha mı aldılar da bamı oynatmasın? Bak herşeyi geçtim sabri anıl serkan vs vs HAKAN BALTA yı oynatan adam bana göre td falan değildir.
Ve Milli Takım başarısız durum da.
Hiddink çok büyük bir hoca ancak şu anda Milli Takım'ın durumu pek iyi değil.
Hocam senin avatarındaki nasıl bi takıma gitti ya yazık etti kendine ..
Bende kadro var ama kimseye vermicam galiba, donma olmasin diye, bahanem hazir zaten " forumda kadro paylasimi yasak"
Culio 2 milyon euro. Hagi aldırdı. Bulsaydı, aldırsaydı. Adnanlarda o kadar pokemon değil verirdi 2 milyonu seve seveElano-Keita bunlardan da çok daha ucuz Stancu. Verdiğin örneklere bak...
Hayır demişsin ya Mustafa futbolcu mu diye? Futbolcu demek ki. Rijkaard'la 30'dan fazla maça çıkmış bir adam...
Ve bu durumun Sabri'yle alakası yok.