STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

bu ortasaha ve defansla 2 maçtan birini kaybederiz,buyuk maçları zor kazanırız.kimse kendini kandırmasın.herkes kalecilere atıp tutuyor,adam 50 metreden topu şişiriyor hop karşı karşıya.ayrıca cana dan stoper falan olmaz,emre güngör bile daha iyi stoper olarak

bu adamları izlemek içimi acıtıyor artık..üzülerek söylüyorum, inşallah kupadan elenirizde seneye bütün takım,antrenör ve yönetim degişir!!

bu adamları izlemek içimi acıtıyor artık..üzülerek söylüyorum, inşallah kupadan elenirizde seneye bütün takım,antrenör ve yönetim degişir!!

O kadar çaresizlik içinde bıraktılar ki neler ummaya başladık. Biz Galatasaray'ız ve birileri dur demeli artık. Taraftar tribünde sadece maç izlemeyi bırakmalı artık. Yönetim yoruldu, takım yoruldu ve en önemlisi taraftar yoruldu. Güven yenilenmesi şart oldu artık.

şu kadroda neill,stancu,kazım,baros, biraz sabri ve cluio,diğerleri 5 para etmez...

O kadar çaresizlik içinde bıraktılar ki neler ummaya başladık. Biz Galatasaray'ız ve birileri dur demeli artık. Taraftar tribünde sadece maç izlemeyi bırakmalı artık. Yönetim yoruldu, takım yoruldu ve en önemlisi taraftar yoruldu. Güven yenilenmesi şart oldu artık.

kesinlikle katılıyorum, yeni yüzler görmek istiyoruz artık Galatasarayımızda..forma için savaşan,topa kafa uzatan, şampiyonluga aç futbolcular!!

96317892.gif

görün hakanı :D

biz görüyoruz da hagi ve polat görmüyor!

şu telegoldeki lavugada uyuz oluyorum ha.sanada bejekene de seni oraya cıkaranıda...........

hakan balta gerçekten ağır vasıta......insua oynatılmalı......

şu telegoldeki lavugada uyuz oluyorum ha.sanada bejekene de seni oraya cıkaranıda...........

Murat Çelik :mad: Adam yine İBB'ye laf atıyo,yok bugün Gençlerbirliği maçında iyi oynamamışlar ama büyük takımlara gelince döktürüyorlarmış falan filan

Yediğimiz gol Servet & Hakan & Zapata A.Ş golü. Servet kafayı vuramaz Hakan arkadan koşar, Zapata'da topu içeri alır.

İlk yarıyı izledim sadece. Maçın ilk 15-20 dakikası dışında rezalettik ilk yarıda. Gaziantep çok rahat geçti orta sahayı. Defans oyuncularımız çok zorlandı. Hakan Balta yine golde başrol oynadı ve hala ilk 11'de. Hagi kendinin tatmin etmek ve taraftarla ters düşmek için oynatıyor onu. Belli oldu bu artık.

kazıma iyi diyenleri de anlamıyorum gerçekten

adam ı serbest oynatıyoruz neredeyse ama katkısı çok alt seviye

oyun içi disiplin yok

göstermelik bir kaç press harici oyunu takip etmiyor

Galatasarayıma yakışmayan bir oyuncu

başka takımların artıklarını sırf bedava diye almakla bu kadar olur işte

bu oyunculara sahip çıktıkça, daha çok sorarız kendimize neden böyleyiz diye

2000 yılına girerken borçlanılmıştır belki ama karşılığında kazanılan Milenyum UEFA kupası herşeye değerdi. Ayrıca ozamanlar bu kadar televizyon geliri yoktu. Bu ülkenin en büyük taraftar kitlesine sahipsen, kimse senin sırtını yere getiremez. Yeter ki istikrarlı bir yönetim sergile. Her sezon ortasında teknik direktör değiştirmekle, sezon başında aldığın oyuncuları sezon sonu bile gelmeden göndermekle bu işler yürümez. İyi bir şirket yöneticisi olmak, iyi bir kulüp yöneticisi olması anlamına gelmez. Bir çalışanın işini iyi yapmadığında çıkarmak mantığı, futbolda sökmez. Olmaz, olamaz. Sen bu ülkedeki en iyi 24 oyunucuyu alacaksın ve sonrada bunları uyumlu bir halde yöneteceksin.

fatih terim acilen gelmesi lazım. karizmaya ihtiyaç var........

telegoldeki hepsi galatasaray düsmani serhat dahil.diyorki ;size göre stancu 5 miylonluk oyuncumuß fb li ve bjkli hemen yok ya falan diyor.peki güiza 14 milyonlukmu ve nerde? topuz 9 milyonlukmu? stoch 5 milyonlukmu ve simdiye kadar ne yapmis? baroni 7 milyonlukmu? tabata 8 milyonlukmu? say say bitmez.ama bunlara galatasaray olsunda ne olursa olsun.

gaziantepteki yabancilar fb-gs-bjk de olsaymis sampiyonlugun en büyük adayi olurmus:) ne komik adamlar var ya

telegoldeki hepsi galatasaray düsmani serhat dahil.diyorki ;size göre stancu 5 miylonluk oyuncumuß fb li ve bjkli hemen yok ya falan diyor.peki güiza 14 milyonlukmu ve nerde? topuz 9 milyonlukmu? stoch 5 milyonlukmu ve simdiye kadar ne yapmis? baroni 7 milyonlukmu? tabata 8 milyonlukmu? say say bitmez.ama bunlara galatasaray olsunda ne olursa olsun.

Ben Telegol'ü izlemem açıkçası. Ama adam yanlış söylemiyordur diye tahmin ediyorum. Takımın hali yeterince ortada değil mi. Şu an birkaç oyuncu dışında tamamı Galatasaray'ın yedek oyuncusu bile olamaz. Örneğin Keita'nın yedeği Pino olmalıydı bu takımda.

getirin magathi

Ben Telegol'ü izlemem açıkçası. Ama adam yanlış söylemiyordur diye tahmin ediyorum. Takımın hali yeterince ortada değil mi. Şu an birkaç oyuncu dışında tamamı Galatasaray'ın yedek oyuncusu bile olamaz. Örneğin Keita'nın yedeği Pino olmalıydı bu takımda.

stoch 5 milyon edermi? ya digerleri?önce kendine bakacan.ayriva stancu cok iiy oyuncu,adam defansdan top cikarmaya bile geldi ve 2. golü önledi

Geri
Üst Alt