STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

simdi bir mehmet topuz, emre b. gökhan gönül bizim kadromuzda olamazmiydi ?? bal gibi olurdu yönetim parayi bassaydi...en iyi yerli stoper (emre g.) satiyorsun senede 3 mac yapmayan g.zan'i takimda tutuyorsun saka gibi...valla icimden ne kadar küfür ediyorum hem yönetime hem hagi ye

Diyorum sana kardeşim. Uğur Uçarmı serkan kurtuluşmu ? Emre Güngörmü Gökhan Zanmı ? oyüzden yekta bu takımın en iyi yerlisidir ardadan sonra, yerli oyuncu almakta kolay değil artık anadolu kulüpleri 5 den açıyor kapıyı oyüzden yavaş yavaş şimdiden toplamak gerekiyor tabi bu yönetim yaparmı ? hiç sanmıyorum:)

neil ve cana mükemmeldi. serkan kurtuluş a2 takımda oynar ancak. baros hiç hazır değil ayakta duramıyordu. hakem de delirtti beni. stancuya yapılan penaltı mı idi?

o değilde sağlam kalecimiz olsaydı yine şamp. potasındaydık devre arası kaleci hariç yapılan transferler sene başı yapılsaydı yine şamp potasındaydık çok yanlışlar yapıldı çook :SS: bir ton ayrıntı var

Var zaten kardeşim Ufuk var ama oynatan yok güvenen yokk...

ben baros haric hepsinin gitmesinden yanayim...kale de aykut ve mücadeleci genc oyuncu olarak baris da kalabilir...para babasi bir baskan gelmeli...petrol zengini falan...capsiz insanlar oturmasin o koltuga

Ben senin yerinde olsam, ben de tüm iyiler gitsin derdim :)

Diyorum sana kardeşim. Uğur Uçarmı serkan kurtuluşmu ? Emre Güngörmü Gökhan Zanmı ? oyüzden yekta bu takımın en iyi yerlisidir ardadan sonra, yerli oyuncu almakta kolay değil artık anadolu kulüpleri 5 den açıyor kapıyı oyüzden yavaş yavaş şimdiden toplamak gerekiyor tabi bu yönetim yaparmı ? hiç sanmıyorum:)

bu yönetim ne yapacak....fm oynasa ayarlari en basit bile yapsa kulübü batirilar...adnan polat futboldan anliyorum diyor hagi yi TD yapiyor...al iste :D

bunlari yüzüne vuracak "1 allah kulu" yokmu acaba...??

valla helvaci ve ekibine helal olsun ...helal olsun polata cephe actilar kimsenin yapamdigini onlar yaptilar insallah sezon bitmeden polat istifa eder...ozaman ruhum feraha kavusacak

ben sahsen cana ve culionun gönderilmesinden yanayim

Niye kardeş? Çok koşuyor fazla yararlı dimi ikiside. Culio ne lan öyle hep bizim adamlara atıyor pası ? sürekli koşuyo. sezon sonu yollamak gerek.

adnnanlar paraya kiyip cenk tosunu bile alamadi

Cenk Tosun maç sonrası röportajında, para konusunda Galatasaray yönetimiyle bir problem olmadı dedi. Adam antepi seçmiş arkadaşım :) Lütfen yanıltmayalım.

Cenk Tosun maç sonrası röportajında, para konusunda Galatasaray yönetimiyle bir problem olmadı dedi. Adam antepi seçmiş arkadaşım :) Lütfen yanıltmayalım.

isteselerdi söke söke getirirlerdi...adam önemsemediler diyor iste...sezgin isini cok iiy yapiyor ya ikna etseydi adami iste...

adam futbol sube sorumlusu futbolun f'si yok takimda...ahahaa trajikomik bir durum

simdi bir mehmet topuz, emre b. gökhan gönül bizim kadromuzda olamazmiydi ?? bal gibi olurdu yönetim parayi bassaydi...en iyi yerli stoper (emre g.) satiyorsun senede 3 mac yapmayan g.zan'i takimda tutuyorsun saka gibi...valla icimden ne kadar küfür ediyorum hem yönetime hem hagi ye

topuz eziklere kaça gitti biliyor musun? belözü hala nasıl yazıyorsun? gökhan gönülü aykut fenere aldırttı, önce biz talip olmuştuk. Bu işler öyle kolay değil ki. gökhan zan konusuna katılıyorum ayrıca.

topuz eziklere kaça gitti biliyor musun? belözü hala nasıl yazıyorsun? gökhan gönülü aykut fenere aldırttı, önce biz talip olmuştuk. Bu işler öyle kolay değil ki. gökhan zan konusuna katılıyorum ayrıca.

bütün mesele para ;)

atalarimiz ne demis...parayi basan düdügü calar...

üstüne gelen topu iceri alan ufuk mu?

Israr ediceksen tartışmıcam fazla yanlış anlama ama kaleciden anlamak gerek ufuğun iyi kaleci olduğunu görmek için.. Ufuk hatalı gol yemiştir ama %100 lükte kaç tane top çıkarmıştır Zapataya bak insan 1 tanemi top çıkarmaz?.. Yani her zaman bi ışık olduğunu gösteriyor bize çocuk tek yapılması gereken sabır inanki sabır...

[STS H:19] Bursaspor 2 - Galatasaray 0 | Maçın Geniş Özeti [HQ] - Facebook, Facebook Video indir, Facebook Giriş, Video Paylaş, İlahi dinle, Video izle

4 üncü dakikayı izleyin ne demek istediğimi anlarsınız eğer sene sonuna kadar protestosuz sabredilirse yeni kalecimiz ufuk olabilir..

Güntekin her yerine kına yak

Geri
Üst Alt