STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

bu takima:

kaleci

sagbek

stoper

solbek

3 orta sha

kanat

santrafor lazim

kimi tutacaksin ki takimda ? bugün baska bir hoca gelse mesela culio (suan takimin en iyisi dedigiimz oyuncu) yu nerede oynatacagini bilemez....kazim dan ne sag kanat ne forvet olur kazim icin oynayacak pozisyon yok ...hali saha futbolcusu...

hepsi gitsin komple revizyon....

arda-baros-stancu-yekta gibi mesela

ben sahsen cana ve culionun gönderilmesinden yanayim

güzel kardeşim nolursun yekta oyuna girdikten sonra ne yapmış bak lütfen.. 2 tane net pozisyona soktu adam takımı ya.

hangi net pozisyonlarindan bahsediyorsun kardes...birak net pozisyonu ben pozisyon falan görmedim...yekta'nin yetenekleri bir yana nerede oynatacaksin bu adami hagi nin sisteminde...??

orta sahadan forvete destek yok

kimi tutacaksin ki takimda ? bugün baska bir hoca gelse mesela culio (suan takimin en iyisi dedigiimz oyuncu) yu nerede oynatacagini bilemez....kazim dan ne sag kanat ne forvet olur kazim icin oynayacak pozisyon yok ...hali saha futbolcusu...

hepsi gitsin komple revizyon....

Bak bu takımın en büyük sorunu yerli kalitesi, polat geldiğinden beri böyle, 4 senede insan 2 tanemi para verip yerli alır ???? Yekta ile Çağlar.. Çapsız bu yönetim diyorum çapsız..

kaleci sart.sagbek sart.2 orta saha sart.

Bak bu takımın en büyük sorunu yerli kalitesi, polat geldiğinden beri böyle, 4 senede insan 2 tanemi para verip yerli alır ???? Yekta ile Çağlar.. Çapsız bu yönetim diyorum çapsız..

aynen renkdas

arda-baros-stancu-yekta gibi mesela

ben baros haric hepsinin gitmesinden yanayim...kale de aykut ve mücadeleci genc oyuncu olarak baris da kalabilir...para babasi bir baskan gelmeli...petrol zengini falan...capsiz insanlar oturmasin o koltuga

bu nedenle de top tutamadik ilerde

İlk yarıda baya baya top tuttuk ancak forveti pozisyona sokmakta sıkıntı yaşadık. Anıl kumaşı iyi bir futbolcu ama tecrübesi eksik. Daha iyi olacak. Sabri ve Neill'in ofansif eksikleri, hücum oyuncularının etkisini azalttı. Culio tek başına elinden geleni yaptı. Sol kanat problemi vardı. Sol bek-Sağ bek ve Sabri-Neill'in ofansa katılamaması vardı.

hangi net pozisyonlarindan bahsediyorsun kardes...birak net pozisyonu ben pozisyon falan görmedim...yekta'nin yetenekleri bir yana nerede oynatacaksin bu adami hagi nin sisteminde...??

Misimovicden sonra yektayıdamı yiyelim kardeş ? senin demene göre şöyle oluyo elinde misimovic var sistemime uymuyo diye oynatmıyorum. yektada öyle bi adam pasları iyidir çok az pas hatası yapar oynadığı zaman bunu daha iyi anlıcaksın

adnnanlar paraya kiyip cenk tosunu bile alamadi

Neyse daha kimse kendine gelememiş herhalde :) Serdar Özkan b2b, Cana ve Culio gönderilsin ohooo...

Öncelikle Galatasaray'a oyuncularında güvenebileceği bir kaleci gerekiyor.Son 2-3 (hatta daha fazla) yıldır Galatasaray'a adam gibi kaleci gelmedi.

antep başkanı çok güzel konuştu biz menejerlerle oyuncu almıyoruz futbol komitemiz var izliyoruz sağlam kumaşı olan oyuncuları alıyoruz dedi bize bir gönderme oldu gibi haklı gönderme

simdi bir mehmet topuz, emre b. gökhan gönül bizim kadromuzda olamazmiydi ?? bal gibi olurdu yönetim parayi bassaydi...en iyi yerli stoper (emre g.) satiyorsun senede 3 mac yapmayan g.zan'i takimda tutuyorsun saka gibi...valla icimden ne kadar küfür ediyorum hem yönetime hem hagi ye

ben adnanlarin galatasarayliligindan süpheliyim

o değilde sağlam kalecimiz olsaydı yine şamp. potasındaydık devre arası kaleci hariç yapılan transferler sene başı yapılsaydı yine şamp potasındaydık çok yanlışlar yapıldı çook :SS: bir ton ayrıntı var

antep başkanı çok güzel konuştu biz menejerlerle oyuncu almıyoruz futbol komitemiz var izliyoruz sağlam kumaşı olan oyuncuları alıyoruz dedi bize bir gönderme oldu gibi haklı gönderme

Valla kardeş yönetimin okadar saçma işleri varki artık düşünüyorum şöyle hiç birisi gelmiyor aklıma okadar çok yani..

imzalar toplanmadimi daha yaw

Geri
Üst Alt