STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

Sevgili arkadaslar evet Hagi Teknik Direktör felan olmayabilir..!!

Ama...!!!

Yahu Galatasaray Formasi Giyen Futbolcular, Orta Sahada Gaziantepsporun Paslarini seyretmesinimi söylemistir Hagi...?!!

Hakan Balta´nin Galatasaray´i katletmesinimi söyledi Hagi..? Hakan Baltanin kacinci Maci oldu bilmiyorum..!!

baltayi oynatmasin arkadas..2 mac sonra misi yi silen adam balta nin her mac hatasina nasil dayaniyor ?

Sevgili arkadaslar evet Hagi Teknik Direktör felan olmayabilir..!!

Ama...!!!

Yahu Galatasaray Formasi Giyen Futbolcular, Orta Sahada Gaziantepsporun Paslarini seyretmesinimi söylemistir Hagi...?!!

Hakan Balta´nin Galatasaray´i katletmesinimi söyledi Hagi..? Hakan Baltanin kacinci Maci oldu bilmiyorum..!!

1) Orta sahadaki oyunculara deseydi ki, "bu adamlar hızlı çıkıyorlar, gidip de defansa baskı yapacağınıza yerlerinizi tutun", eminim bu kadar rahat geçemezlerdi. Sabri kopup gidiyor kaleciye kadar, adamlar tek kişiyle kendi ceza sahalarından bizimkine kadar geliyorlar rahatça. Orta sahanın ortasında oynayan adamların alanlarını boş bırakmamaları lazım, pres yapmak kanatların ve forvetin işi.

2) Oynatmasın Hakan'ı bu kadar basit. Maça çıkarken 5 yabancı çıktık zaten koyabilirdi sahaya Insua'yı.

Yemin ettim ama bu sene maç izlemicem derbiler dışında.. haftaya ayhan oynar gene zaten XAVİMİZ...;)

takimin en iyi oyuncularini yolladilar...emre güngör, keita, dos santos...transfer ettikleri bütün adamlari yolladilar bir insua kaldi o da yedek hagi utanmasa ilk 18e bile almayacak..

bir serdar özkan b2b oynamazmiydi bu takimda ?! herkesten iyi oynardi...maglup duruma düsünce macin gidisatini degistirecek 1 adam bile yok takimda...eskiden keita, jo, dos santos, arda, kewell baros, elano (kagit üzerinde) harika hücum hatt vardi

simdi kazim, stancu gol kovaliyor..saka gibi...yönetim bu isi yapamadigini anlamali ve birakmali artik ...!!!

takimin en iyi oyuncularini yolladilar...emre güngör, keita, dos santos...transfer ettikleri bütün adamlari yolladilar bir insua kaldi o da yedek hagi utanmasa ilk 18e bile almayacak..

bir serdar özkan b2b oynamazmiydi bu takimda ?! herkesten iyi oynardi...maglup duruma düsünce macin gidisatini degistirecek 1 adam bile yok takimda...eskiden keita, jo, dos santos, arda, kewell baros, elano (kagit üzerinde) harika hücum hatt vardi

simdi kazim, stancu gol kovaliyor..saka gibi...yönetim bu isi yapamadigini anlamali ve birakmali artik ...!!!

Şakamı bu ? serdar özkan hakkında dediğin yani?

Serdar Özkan'a kadar iyiydi de orada koptu bence.

sabri den yekta dan ve kadro daki herkesten daha iyi oynardi ...benim fikrim

Yekta oyuna girdi 3 tane net pozisyon bulduk bugün. şakamısın arkadaş ya serdar özkan dediğin adam beşiktaş çapsızında ilk 18 e giremeyen adam.

yeter artik ya yeter.polati istifaya cagirmak iicn daha ne bekleniyor.nerde imza toplayanlar?

bu takimin 2-3 futbolcu disinda komple yenilenmeli.

Yekta oyuna girdi 3 tane net pozisyon bulduk bugün. şakamısın arkadaş ya serdar özkan dediğin adam beşiktaş çapsızında ilk 18 e giremeyen adam.

yekta iiy bir gs li olabilir ama hic bir arti katmiyor takima...gerci hagi nin sisteminde kimse bir arti katamaz ama o ayri konu..

Kaleye kaleci antrenörü geçsin !!! :D

yektanin cok iyi oyuncu oldugunu ben hep söyledim.iyi olabilir ama asla 3.7 milyon etmez

yekta iiy bir gs li olabilir ama hic bir arti katmiyor takima...gerci hagi nin sisteminde kimse bir arti katamaz ama o ayri konu..

güzel kardeşim nolursun yekta oyuna girdikten sonra ne yapmış bak lütfen.. 2 tane net pozisyona soktu adam takımı ya.

Hagi gitse başkası gelse bu kadroyla daha fazlasını yapamaz,Hagi gitsin demek çok saçma..

iste sen olayi cözemiyorsun, hagi kalsa oyuncular degisse bizden yine bisey olmaz.ama haginin yerine iyi biri olsa en azindan birseyler dener, hem hagi hem oyuncular degismeli, ama ilk basta teknik direktör getireceksin, sonra da kaleci. Takimin ne teknik direktörü var ne de kalecisi, aldigimiz puanlara sükredelim.

bu takimin 2-3 futbolcu disinda komple yenilenmeli.

kimi tutacaksin ki takimda ? bugün baska bir hoca gelse mesela culio (suan takimin en iyisi dedigiimz oyuncu) yu nerede oynatacagini bilemez....kazim dan ne sag kanat ne forvet olur kazim icin oynayacak pozisyon yok ...hali saha futbolcusu...

hepsi gitsin komple revizyon....

Geri
Üst Alt