STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor - Galatasaray | 12 Şubat | 19.00

Yada zapata sabrİ neİll hakan balta cana yekta culİo kazim stanci anil dİlaver banko 2 kadromdan bİrİ ama anil dİlaver %100 11de

Transfer duyumculari bitti, simdi kadro duyumcularina kaldik. :D

Bugün kazanirsak 5-6 maclik galibiyet serisi yakalayabiliriz. O yüzden bu mac hayati önem tasiyor bizim icin. 3-4 hafta sonra 4. siraya bile cikabiliriz. Ama ümitlenmemiz icin iyi futbolun devami sart. Hagi güven tazelemek istiyorsan oynatma su Sarp´i. Oynatma ya. Alma oyuna filan.

anıl zaten oynadığı her maçta çok iyiydi birde kaptan dönebilse. zaten var 3 yıl bu zamanlar başa oynamıyoruz ne maçların tadı var nede hedef kaldı ligde . hiç beğenmediğimiz fener her yıl başa oynuyor. gerçekten bir yerlerde hata var gerçekten kadromuz çok mu yetersiz.....

Ne anılı ya? anıl nerden çıktı

Ben zannetmiyorum Anil´i oynatacagini. Hagi yapmaz. Kendini ispatlamaya calisiyor ve genc bir futbolcuyu Gaziantepspor deplasmaninda oynatacagini düsünmüyorum. Ikinci Aydin´i sokacagina Anil´i sokabilir ama. Hertürlü daha etkilidir Anil. Ilk 11 baslarsa da cok sevinirim ama dogru tercih olur mu emin degilim. Her ne olursa olsun Kewell´in tecrübesi oyun icinde cok önemli bizim icin. Anil baski yaratabilir mi bilemiyorum

anıl zaten oynadığı her maçta çok iyiydi birde kaptan dönebilse. zaten var 3 yıl bu zamanlar başa oynamıyoruz ne maçların tadı var nede hedef kaldı ligde . hiç beğenmediğimiz fener her yıl başa oynuyor. gerçekten bir yerlerde hata var gerçekten kadromuz çok mu yetersiz.....

What are you talking about?

Maçların hepsini kazansak kaç puan ediyor 29+42=71 Puan,bu ne demek Şampiyonluk imkansız.2'lik %5, 3.'lük %10,4-6 arası %50,daha altı bitirme de %35 gibi düşünülebilir.İç saha da tüm maçları kazanıp dışarı da da 3-4 galibiyet alırsak 4-6 arası bitiririz.Bunları konuşmak tatsız ama maalesef acı gerçekler bu sezon ki.Bugün kazanmalıyız.

Şu Hakan Balta rezaleti sona erse mükemmel olur..

Bam yok o çıktı şimdide..

Yine mi Hakan Balta hala göremedin mi be Hagi, bu kadar mı körsün. :o

Anılı ilk 11 oynatırsa kötü düşünmeye başlıcam

Yenmemiz için hakkaten 3 gol atmamız şart..

Zapata'ya hiç güvenmiyorum..

Stancu bugünde gol atacak içime doğuyor :D

Maçların hepsini kazansak kaç puan ediyor 29+42=71 Puan,bu ne demek Şampiyonluk imkansız.2'lik %5, 3.'lük %10,4-6 arası %50,daha altı bitirme de %35 gibi düşünülebilir.İç saha da tüm maçları kazanıp dışarı da da 3-4 galibiyet alırsak 4-6 arası bitiririz.Bunları konuşmak tatsız ama maalesef acı gerçekler bu sezon ki.Bugün kazanmalıyız.

Hedef zaten 4.lük Alpay. Gerisi hayalcilik olur. Ama 4.lük icin ciddi sansimiz oldugunu düsünüyorum. Tabiki gercek Galatasaray gibi oynama sartiyla. 4. olmak icin bütün maclarimizi kazanmamiza gerek yok bence. Fenerbahce Kayserispor´u yenecek zaten ve fark 7´ye düsecek. Ondan sonra hersey olabilir.

BAM'sız bir ortasaha bekliyorum yine. Eskişehir maçında sezonun belki de en iyi maçını oynadık, hemde ortasaha da Barış, Mustafa, Ayhan yokken. Bunun tesadüf olmayacağını hepimiz bliyoruz.

Hagi ne yaparsan yap ama şu üçlüden hiçbirini takıma koyma. BAM'sız maç izlemek çok zevkli kanser etme bizi yine.

Anıl falan ilk 11 başlarsa Hagi saçmalamış olur. Forvet yokluğunda Anıl'ı oynatmadı forvette, şimdi millet dönmüşken mi oynatacak?

bunları 3 sezondur konuşuyoruz demek istediğim fener gibi son haftalara iddiamızı taşımamız lazım....

Geri
Üst Alt