STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor - Galatasaray | 12 Şubat | 19.00

Popov felç olan sol kanadı ne yapacak acaba...

BAM'ı en çok kullanan adam Rijkaard'dı. Mucididir hatta, fenere yenildikten sonra taktiği tamamen değiştirmişti, o ara bam çıktı...

Böyle konuşmak olmaz. Yanlış yapıyoırsun de olmaz de tamam ama td değilsin demek olmuyor işte çok net.

Hiddink de güzel bir örnek oldu. Ha, o da değil diyorsan, bunu hiç yazmamışım gibi yapıyoruz...
Rijkaard ın elinde culio,yekta hatta ortasahada oynayabilen stancu mu vardı? Adama ortasaha mı aldılar da bamı oynatmasın? Bak herşeyi geçtim sabri anıl serkan vs vs HAKAN BALTA yı oynatan adam bana göre td falan değildir.

Culio sol beke,Sabri ise Sağ beke sık sık yardım ederse sorun olmayabilir.Stancuda zaman zaman geri gelip top alabiliyor.

Anıl hayatının şansını yakaladı bakalım değerlendirebilecek mi?

Kadro yokmu kimsede ?

Insallah yanilirim ama Anil sanki Galatasarayda tutunamayacak gibime geliyor.

Yekta ve Emre Çolak sakız çiğnior o_O

Serkan ve Hakan sıkıntısı yaşamarsak kötü.Ama kazanacağız inşallah. Ee tabi birde M.Ö - M.S sendromu yaşamazsak.

Kadro?

Dip Not: Rijkaard'ı destekleyen birisi olarak bana M. Sarp'ı göstermeniz saçma. Çünkü bu tercihini bende eleştiriyordum.

Objektif bir insanım. Hiddink büyük bir hoca olarak Sabri'yi orta sahada oynatarak hata yapıyor.

Hagi'nin yaptığı da hata.

Gene 1-2 maçlık yorumlar yapılıyor. Bak bakalım Sabri'yi sezon boyu orta saha da oynat ne oluyor.

Bu hagİye hoca deİl dİyenler hepİnİz bÜyÜk futbol otorİtelerİsİnİz...

Hoca değil demek için futbol muciti olmaya gerek yok. Hakan Balta'yı ısrarla oynatan bi hoca kalitesini gösterir zaten ki Hagi'nin teknik direktör olarak ne başarısı var merak etmiyo da değilim.

Galatasaray

Zapata, Serkan Kurtuluş, Servet Çetin, Lucas Neill, Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu, Lorik Cana, Culio, Kazım, Anıl Dilaver, Stancu

Yedekler

Aykut Erçetin, Çağlar Birinci, Mustafa Sarp, Insua, Emre Çolak, Yekta, Milan Baros

kadro yokmu arkadaşlar ?

Yekta ya da taktı hagi,kaç maçtır bırak ilk 11 i oyuncu değiştiriken bile mustafa sarp ı alıyor yekta yerine.Bazıları şimdi anında alıntı yapıp yekta ön libero mu? derler ben şimdiden cevabı vereyim,sarp futbolcu mu?

Çooook Haklısın hem bence Yekta kanat oyuncusu değilki tam bi sağ iç :) Sarp konusunda ise diyecek bişey yok Sarp nasıl futbolcu olmuş o konuyu araştırmak lazım..

Geri
Üst Alt