STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

stancu baros nasıl oynadı veya culio biri bana acıklayabilir mi maçı izlemedimde

Yenilmeden uefa kupasını alan takım, şimdi anadolu takımlarıyla berabere kalamıyor...Ulan biz bu takımlarla antreman yapardık antreman, işimiz avrupaydı,cl de çeyrek final yarı final oynamaktı....ne hale getirdiniz lan takımı,klübü,taraftarı!!! Yazıklar olsun binlerce kez yazıklar olsun...

...

Neeskens napıcak Hakan Balta gibi heriflerden Gareth Bale mi çıkarıcak.

çıkarsın demiyoruz ama Neeskens olsa Balta'yı oynatmaz gider alt yapıdan adam oynatırdı onda o cesaret var bazıları gibi korkak değil lig bitmiş zaten berkin,cem sultan gibi adamları oynat emin ol Neeskens daha yararlı olurdu

Yenilmeden uefa kupasını alan takım, şimdi anadolu takımlarıyla berabere kalamıyor...Ulan biz bu takımlarla antreman yapardık antreman, işimiz avrupaydı,cl de çeyrek final yarı final oynamaktı....ne hale getirdiniz lan takımı,klübü,taraftarı!!! Yazıklar olsun binlerce kez yazıklar olsun...

Giden 6 7 teknik direktör suçlu değil kardeş.. yönetimde suçlu değil aslında burdakilere göre. günden güne oraya buraya sallayıp duruyor taraftar..

orda da şansımız az böyle oynarsak antep zaten eler bizi

yok en azından eviminde kazanacağımızı düşünüyorum.Eğer ki geçemezsek kupada antep'i .Bunun üzerine de Hagi'yi göndermezlerse Galatasaray tarihine çok çok büyük hakaret etmiş olurlar.Biz 10,sıralara yakışmıyoruz ya.

Türkiye ligini avrupaya gitmek için araç gören Galatasaray takımı şimdi 10 uncu.

Tşk Adnan Polat.

cenk : galatasaray'da beni istedi ama antep başkanı ve tolunay hoca beni daha çok istedi,buraya içim daha çok ısındı

insua var.ama yook ille balta.inanin eger ayhan olsaydi kesin oynardi

Hep bu yaşta kalıcam diye bişey yok Hayri ABİ sen Hagiyi başarılı göruyorsan ok sana diyecek bişey bulamıyorum...16 yaşındayım diye ben konuşmaya hakkım yok mu sana yakışmayan bi yorum olmuş yada yakışan diyelim..

Evet yok

16 yasindaysan Hagi gitsin deme hakkin yok.

Adnan Polat Şampiyonluk sözü vermedi..Niye Kızıyorsunuzki.. :)

forum maclari ve sonrasini kaldimiyor artik:(

Arkadaşlar, biribirinize karşı olan hitaplarınızda daha seçici olmalısınız.

8 Galatasaray 21 9 2 10 24 26 -2 29

Herşeyin özeti bu ligin en çok mağlubiyet alan 2-3 takımından biri haline getirdiniz.POLAT&SEZ<GİN AŞ ...olup gitmedikçe bizim takım hep böyle olur.

Sadece TT Arena'da ki maçları izlemek lazım, gerçekten mekan oynatıyor, yoksa içerde süper oynayıpta aynı kadroyla böyle deplasmanda kötü oynamanın mantıklı açıklaması yok.

Geri
Üst Alt