STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

mustafa denizli : ''galatasaray'ın kalitesi eksik''

tek cümleyle teşhis işte

bu takım yanlız bizi kupadan da eler

Tolunayın oynattığıfutbol bana lucescuyu hatırlatıyor

benim burda dediklerimi anlamayan tek sensin heralde herkes anladığına ve hak verdiğine göre hayri

Benim dedigimi anlamamissin diyorum sen diyorsun benim dedigimi anlamayan tek sensin.

Baska dil biliyorsan ondan konusalim

Tabi en buyuk suçlu Polatır sonra Sezgindir ama şu anda onların pek gitmeye niyeti yok e ozaman ne oluyor yenilmeye devam mı ??

Kadro ve yönetim bu haldeyken teknik direktör değişikliği ile yenilmenin herhangi bir ilgisi olmadığını idrak edebilmen için aşağı yukarı kaç değişikliğe daha ihtiyacın var?

wagner - popov- sosa - dany ulan yabancılara bak arkadaş hepsi iyi oyuncu, ben sanmıyorum tolunayın bu adamları bulup getirdiğini.. o dany yokmu defansta yamyam gibi her topu kesti arkadaş ya.

wagner ve Popov hariç gerisine katılmıyorum türk oyuncularının kaliteli olmasıda performanslarını yükseltiyor ve iyi gözüküyor bazı oyuncular dany bize gelse teneke bağlayıp yollarlardı veya sosa kaç hafta gol atamadı performansıda vasatın üstüne çıkmıyor bizim maçta attığı gol yüzünden vay şöyle vay böyle demeyin bizim türkler kaliteli olsa yabancılarında performansı artar ama onu gören kimse yok varda görmezlikten geliyorlar para harcamayalım diye

- Kaleye sırf Steaua'dan olsun diye ve bir zamanlar iyiydi diye Zapata.

- Yabancı kontenjanın yetmesine rağmen Hakan'ın oynayıp, Çağlar/Insua'nın yedek oturması.

- Neill'dan ortasaha, Cana'dan stoper yapma fantezisi.

- Serkan'ı sağ bek, Sabri'yi ortasahada oynatıp, 4 milyon verdirttiğin Yekta'yı yedek bırakması.

- Forvet diye aldığı Stancu'yu, kanatlara kaydırma fantezisi.

süper yazi renkdas.tebrik ederim

İstatistiğe bakarsak 14 yada 15 mağlubiyet ve eksi averajla ligi bitirecek gibi görünüyoruz.

bence maça çok iyi başlamıştık pres vardı güzel paslar vardı o golü yeyince çöktük.pek pozisyon vermedik ama pozisyon da bulamadık.

Yok güzel kardeşim bunlar mazeret olamaz Galatasaray gibi takıma, şanssız gol ya da goller yiyebilirsin.

Ama sen Galatasaray takımıysan maçtan kopmayacaksın gerekirse 2-0'dan 3-2 için var gücünle oynayacaksın.

Görebildik mi bugün bunu? Hayır.

Sorun tam da bu.

gercekten hayrinin hesap yapmasindaki amacinin

yasi itibari ile haginin GSa neler verdigini birinci elden yasamamis olmasinin getirdigi sonuclarla ilgili yorumlarini anlamayan insanlarmi var?

Eee ozaman neyi tartışıyoruz ki ben Haginin kendisine ne dedim söylermisin kovulsun demek Hagiyin kişiline mi demek futbolculuğuna mı demek hayır Td olarak gitsin dedim ee ne var bunda 16 yaşındayım diye diyemem mi ??

Hagi'nin Galatasaray'da yaptiklarina saygisizlik kardes, Hagi sezon basinda davulla zurnayla gelse anlarim da sezon ortasinda gelmis, takim rezalet haldeyken gitsin denmez.

gercekten hayrinin hesap yapmasindaki amacinin

yasi itibari ile haginin GSa neler verdigini birinci elden yasamamis olmasinin getirdigi sonuclarla ilgili yorumlarini anlamayan insanlarmi var?

30-40 tane var hatta reis

Geri
Üst Alt