STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

Şimdi haftaya bucayı 2-1 yendiğimizde,biz takım olmuş olacak mıyız.Sabretmeliyiz diyen arkadaşlar şimdiden aslıdna tartışabiliriz bunu.Mekan Bucayı da yendirir..Sonra Antep kupa maçı,Karabük falan bunları yendirir belki de..O mekanda sonra Fener Kayseri Trabzonla oynayacak ard arda.Hangisini yendirecek bize tt arena bu takımla..

Yok güzel kardeşim bunlar mazeret olamaz Galatasaray gibi takıma, şanssız gol ya da goller yiyebilirsin.

Ama sen Galatasaray takımıysan maçtan kopmayacaksın gerekirse 2-0'dan 3-2 için var gücünle oynayacaksın.

Görebildik mi bugün bunu? Hayır.

Sorun tam da bu.

evet eskiden çok değil 3 sene öncesine kadar son dakikaya kadar kopmuyor ve son dakikada da olsa atıyorduk.

rijkaard bu takim kalitesiz dedigi zaman adami tüm medya üzerine gitti.simdi kendileri kalitesiz diyor:)

Benim dedigimi anlamamissin diyorum sen diyorsun benim dedigimi anlamayan tek sensin.

Baska dil biliyorsan ondan konusalim

ben senin 16 yaşındaki bir kişi hagi'ye yorum yapamaz demen üzerine bu lafları söyledim ondan sonraki yazdıklarını okumadım yani genel olaraktı bu söylediklerim

wagner ve Popov hariç gerisine katılmıyorum türk oyuncularının kaliteli olmasıda performanslarını yükseltiyor ve iyi gözüküyor bazı oyuncular dany bize gelse teneke bağlayıp yollarlardı veya sosa kaç hafta gol atamadı performansıda vasatın üstüne çıkmıyor bizim maçta attığı gol yüzünden vay şöyle vay böyle demeyin bizim türkler kaliteli olsa yabancılarında performansı artar ama onu gören kimse yok varda görmezlikten geliyorlar para harcamayalım diye

Antepe göre hepsi iyi.. tabi şöyle ayırabilir.. çok iyiler ve iyiler.

Eee ozaman neyi tartışıyoruz ki ben Haginin kendisine ne dedim söylermisin kovulsun demek Hagiyin kişiline mi demek futbolculuğuna mı demek hayır Td olarak gitsin dedim ee ne var bunda 16 yaşındayım diye diyemem mi ??

fahri kardes bosver sen onu....cok güzel konusuyorsun yorumlara devam bozma morelini...

hayri renkdas ..1996-2000 yillarinda yasiyoar hala... ;)

Kadro ve yönetim bu haldeyken teknik direktör değişikliği ile yenilmenin herhangi bir ilgisi olmadığını idrak edebilmen için aşağı yukarı kaç değişikliğe daha ihtiyacın var?

Doğru Td gelince belki 10 belki 20 Haginin bi başarısını söylermisin ?? Yada senin biraz bile bi umudun varsa Haginin başarılı olacağına dahil ozaman kalsın ileriye tekrar konuşalım..Hem bi yaş daha buymuş olurum..

Şampiyonluk hesapları yapanlar nerdeler :D

o değil seneye avrupada yokuz...!!!

ooooo hep diyorum barca buyuk balon diye

sondurecekler:)

Ama 2012 kritelerimiz var bizim :) UEFA'dan ihraç edilecekmişmişiz yahu gidemiyoruz ki ihraç etsinler koca yaz tantana etmişti sn.başkan değse bari.

Bu arada culio için, mustafa sarp ayhan barıştan sonra xavi gibi geldi bize çok iyi bi oyuncu değil aslında diyenler bi kez daha yanılmıştır umarım.. lorik canayıda unutmamak lazım.

[video=dailymotion;xjls8]https://www.dailymotion.com/video/xjls8_abdul-kader-keita[/video]

:(:(

Bu adam bize fazlaydı beyler bize Pino veya her maçta sahada gördüğümde onu alanında oynatanında herşeyine saygılarımı ilettiğim Kazma Kazım gibi adamlar gider beyler.Biz artık beraberlik hakkımızdı diye düşünen bir anadolu takımıyız.Adnan Polat ve Sezgin iddia ediyorum Fenerliler.Aziz yıldırım takımın başkanı olsa bu takımı nasıl sabote ederim derse ancak yapabileceği herşeyi bu muhteşem ikili yapıyor.Ayrıca adamlar bize şampiyonluk sözü vermedler ki.Ligde kalma sözü verdiler.Onu başarırlarsa yeter.Onların ismini altın harflerle yazmalı.

Geri
Üst Alt