STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

Belki daha yüksek haklı olabilirsin ama maç esnasındada görunuyor Neill yerini yadırgıyor stoperde daha verimli... ama burdada Yönetime sallamak gerek yine Hagi ön libero istemiş adam bizim Sezo yetiştirememiş...

Evet ben de farkettim. Tedirgin oynuyor. Biglia gelse sorun kalmayacaktı. Yekta yerine Sezer daha iyi olabilirdi.

Eskisehir maci koca bir balon oldu ortaya cikti.sezon bitsede kurtulsak artik bu bitmeyen cileden.

Eskisehir maci koca bir balon oldu ortaya cikti.sezon bitsede kurtulsak artik bu bitmeyen cileden.

sezon bitince nolcakki yazın transfer çilesi başlıcak :( ardındna bidahaki sezon başlıcak benim umudum yok bidahaki sezondanda

Eğer sezgin-hagi-polat ve abuk sabuk oyuncular gitmezse bir sonraki sene daha beter olur.Baksana adamlar şampiyonluk sözü vermemişler.

mac basınada olsa kalmamalı takımda tabi daha iyisi alınmalı o baska. alınacakta. aslında takımın böyle gitmesi belkide gelecek sene icin hayırlı olucak..

Ne iyisi gelicek allah aşkına. beleş kim var seneye bak bakalım onlardan birisi gelir.. Koskoca galatasaray kulübünü 1 yıldır futbol oynamayan sırf beleş diye saçma sapan bi adama emanet ettiler. Vizyonsuz çapsız yönetim..

Kazım iyi oynuyor. Bu maç Sabri kötüydü. İç sahada iyi oynar, deplasmanda kötü. Hakan Balta çok net sıkıntı. Takımın direncini kırdı, moraller bozuldu. Yabancı kontenjanına bakılmaksızın Insua oynamalı. Kewell hesapları bozdu maç öncesi.

Haftaya Aykutla başlamalı kalede.Yoksa Hakan çok fena protesto yiyecek.

sezon bitince nolcakki yazın transfer çilesi başlıcak :( ardındna bidahaki sezon başlıcak benim umudum yok bidahaki sezondanda

Eğer sezgin-hagi-polat ve abuk sabuk oyuncular gitmezse bir sonraki sene daha beter olur.Baksana adamlar şampiyonluk sözü vermemişler.

Yeni sezon tabiki eger hagi ve adnanlar kalirsa simdiki halimizden daha kötü de olabilirz,benim beklentim yeni sezonda yeni bir td ve yeni bir baskan.

Gaziantepin kadrosu malesef bizden daha kaliteli, adamlar hem genç hem kaliteli ayaklara sahip.Takıma kaliteli yerli oyuncular alınmalı, öyle 300-500 binlerle oyuncuları kaptırmak bizim gibi bir camia ya yakışmıyor.İki maçtada Cenk Tosun faturayı kesti.Acil olarak kaleci sorunu çözülmeli.

Zapatanın yediği gol tam bir rezalet.Hiç bir şeyyapma dümdüz dur top ayaklarına çarparyaa

hakan balta bamdan daha beter bi oyuncu. adam vücutta kanser gibi atamıyoruz bünyemizden. adamda ne hücum var ne defans ne oynadıgını anlayamıyorum yeter be artık. gökteki kuş gördü bu adamın topcu olmadıgını. sizde görün herkes görsün. ataklara bakıyorum ilerde hep 1 kişi var cogalamıyoruz. sorunumuz cogalamamak bariz acık belli orta sahada culinun anası agladı. yekta varsa yektayı oynatın şu takımda 3. 750 bosunamı saydık...

Kazım iyi oynuyor. Bu maç Sabri kötüydü. İç sahada iyi oynar, deplasmanda kötü. Hakan Balta çok net sıkıntı. Takımın direncini kırdı, moraller bozuldu. Yabancı kontenjanına bakılmaksızın Insua oynamalı. Kewell hesapları bozdu maç öncesi.

Haftaya Aykutla başlamalı kalede.Yoksa Hakan çok fena protesto yiyecek.

Güzel kardeşim.. Kaleciler yedikleri gollerle eleştirilir bişey demezsin.. ama kurtardıklarına bakman lazım daha çok, ufuğun bursa maçında batallanın vurduğu topu nasıl çıkardığını hatırlıyomusun ? boş kaleye giden topa henrynin kafasına uçan taffarel gibiydi.. işte potansiyel odur tek yapılması gereken güven güven güven...

-Ufuk-

Sabri-Neill-Servet-Serkan

-Cana-

-Yekta-Culio-

Misimovic

Stancu-Baros

Şu kadroyla çıkabilirdik. Ve rahatça yener gelirdik.

Ne iyisi gelicek allah aşkına. beleş kim var seneye bak bakalım onlardan birisi gelir.. Koskoca galatasaray kulübünü 1 yıldır futbol oynamayan sırf beleş diye saçma sapan bi adama emanet ettiler. Vizyonsuz çapsız yönetim..

ben zaten bu yönetim gitsin diyorum kalmaz bunlar korkma helede kupadan elenirsek. kewelin kılı dönmüş baksana böyle olmaz bu işler.. ben GS ımı daha cok seviyorum kewell kusura bakma..

Ben şimdiden söyliyeyim buca maçını 11 kişi tamamlayamayız

tekrar tekrar soyluyorum

eğer teknik direktörün hagiyse, kalecin zapataysa ve forvetin colinse

bundan daha iyisini beklemek hayalcilik olur

[video]https://www.timsah.com/Baha-Bitmeyen-Cile-Mucize-Nagmeler/C0VPPz1C-OY[/video]

Geri
Üst Alt