STSL 10/11 H:22 | Galatasaray 1-0 Bucaspor | 19 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:22 | Galatasaray 1-0 Bucaspor | 19 Şubat | Maç Sonucu

Arkadaşım benim neden Hagi ye kinim olsunki..?Burda klüb için birşeyleri tartışıyoruz,bu kurumda kişilerin ne önemi var.Hagiye benim bir kastım yok, haginin ilk dönemini ve yaptığı işleri hataları hatırlıyorum ,nasıl gönderildiğinide hatırlıyorum.Şimdiki gördüğüm Hagi ile önceki teknik direktör hagi arasında bir fark yok.Yine aynı hatalar, yakın zamanda da gönderilecektir.Dogrudur yanlıştır ama Hagi kesinlikle gönderilecektir.

Hagi'nin kesinlikle gönderileceği konusunda hem fikiriz evet bence de gönderilecek.

Kritik pozisyonmuş, bal gibi bir penaltı daha işte. Neill'in sırtı dönük, arkadaki üstüne çıkmış

Dikkat ettinizmi Baros nereye gitse ceza sahasında top önüne düşüyor adamın. harbi golü koklamak denen şey bu heralde.

Kritik pozisyonmuş, bal gibi bir penaltı daha işte. Neill'in sırtı dönük, arkadaki üstüne çıkmış

Anlayamadığım nokta,şampiyonluğa gidiyoruz sankide engellenmeye çalışıyoruz,aksine eleğimizi asmışız, saldım çayıra mevlam kayıra oyun oynuyoruz, halen üzerimizde bir hakem baskısı.Nedir bu tutumun açıklaması inan çözemiyorum.Bizim 8 .olmamızıdamı kıskanıyorlar diyeceğim komik olacak.İnan akıl sır erdirebilmiş değilim.

Total da 5 deplasman golü olan Buca ya , kendi evimizde 3-4 net pozisyon verdik.

Öyle bi takımız işte.

baros cezalı mı oldu gördüpü kartla?

takım en azından mücadele ediyor,bu bile sevinmemiz için şu zamanda yeterli,seneye umarım düzgün 3-4 transferle çok farklı olacağız

Anlayamadığım nokta,şampiyonluğa gidiyoruz sankide engellenmeye çalışıyoruz,aksine eleğimizi asmışız, saldım çayıra mevlam kayıra oyun oynuyoruz, halen üzerimizde bir hakem baskısı.Nedir bu tutumun açıklaması inan çözemiyorum.Bizim 8 .olmamızıdamı kıskanıyorlar diyeceğim komik olacak.İnan akıl sır erdirebilmiş değilim.

O kadar dibe batmış durumdayız ki ,hakeme suç bulacak yüzü yok yönetimin,teknik ekibin..

Hakem son dakikalarda yanlış kararlar ve yanlış kartlar verdi.

Yeter ulan yeter.Bursa'da hakem hatasından kaybetmeseydik asılacaktık lige.

Man of the match culio sonra baros

Maçtan memnun musun? Tamam bu takım iyiye gidiyo dedin mi?

Birincisi hiç kimseyi körü körüne savunmam arkadaşım için rahat olsun :)

İkincisi madem şimdi Hagi'den çıkıp sahaya iniyoruz, Hayır takımdan memnun değilim 4 büyüklerden 3'üne yenilen bir Bucaspor vardı karsımızda ve bizim kolayca yenmemiz düşünülürken çok zorlandık ancak futbol bazen şanstır. Takım kötü ama ne zaman iyi oldu ki? Kaç seneden beri iyiydikte Hagi geldi kötü olduk? Ancak tam tabiriyle takım Mehteran takımına dönmüş durumda ama bu sadece Hagi ile alakalı bir durum değil ki bunu hepimiz biliyoruz :)

Hocam bariz şekilde topuğunu ezdi bir pozisyonda kırmızıyı vermedi. Arkadan faul yapan Neill'e sarıyı bastı. Sırtı dönük zıpladı Kazım, kapalı kola çarptı top, el verdi hakem.Son dakikalarda özellikle baskı altına aldı.

Bu maç es-es maçındaki oyunu oynayamadık. Stancu solda ve etkisizdi. Birkaç maçtır oynadığımız presli oyun bu maçta yoktu. Hücum hattı bir uyumsuzluk yaşadı, ama zamanla düzelir. Yekta'lı orta saha daha etkili olur. Ama Cana'nın etkisiz pasları, ya sarp ya neill dedirtiyor. Sıkıntıyı göbekte yaşıyoruz. Tek teselli Çağlar'ın dönüşü.

MaÇin Özetİnİ İzledİm ÇaĞlar mÜthİŞ oynamiŞ 2 tane Çok Önemlİ gol pozisyonunu topu kornere atmiŞ dİkİne İlerİ toplari var bazi hatalari olmuŞ ama sakatliktan yenİ Çikti normaldİr abİdal ÇaĞlar gelİyor hazir olun ÇoĞunuza sÖyledİĞİnİz laflari yedİrecek ÇaĞlar

Birincisi hiç kimseyi körü körüne savunmam arkadaşım için rahat olsun :)

İkincisi madem şimdi Hagi'den çıkıp sahaya iniyoruz, Hayır takımdan memnun değilim 4 büyüklerden 3'üne yenilen bir Bucaspor vardı karsımızda ve bizim kolayca yenmemiz düşünülürken çok zorlandık ancak futbol bazen şanstır. Takım kötü ama ne zaman iyi oldu ki? Kaç seneden beri iyiydikte Hagi geldi kötü olduk? Ancak tam tabiriyle takım Mehteran takımına dönmüş durumda ama bu sadece Hagi ile alakalı bir durum değil ki bunu hepimiz biliyoruz :)

Hagi geldi geleli takım gelişim gösteremedi. Daha zor pozisyona giriyoruz daha çok mücadele ediyoruz tek fark bu. Bir anadolu takımında olacak şeyler yani.

Hagi takıntılı bir teknik direktör. Bu takıntıları da Galatasaray'a zarar veriyor. Bi Insua inadı var tamam Insua çok iyi oyuncu değil ama elimizdekilerden daha iyi ki oynadığı maçlarda Culio-Insua uyumu çok iyiydi. Antep maçında görücez eğer Neill'i orta sahada oynatırsa ne olacak.

MaÇin Özetİnİ İzledİm ÇaĞlar mÜthİŞ oynamiŞ 2 tane Çok Önemlİ gol pozisyonunu topu kornere atmiŞ dİkİne İlerİ toplari var bazi hatalari olmuŞ ama sakatliktan yenİ Çikti normaldİr abİdal ÇaĞlar gelİyor hazir olun ÇoĞunuza sÖyledİĞİnİz laflari yedİrecek ÇaĞlar

o pozisyonlarda hakan olsa kademeye bile giremezdi emin ol:) belkide hakan yerine stancu girerdi gene kademeye

Geri
Üst Alt