Cevap: STSL 10/11 H:22 | Galatasaray - Bucaspor | 19 Şubat | 19.00
genemi tutturamicam diyorsun anlamadim
Zaten 20 bin kombine var neyin hesabı yıldırım demirören ve devlet bahçeliden sonra matematik hesabı vol 3
Ne sakacisiniiiiiiz Gülme krizi geciriyorum... Cem Yilmaz Poh yemis

Saka biryana..
Yok demek istedgimi, Koskoca Stada ancak buseferde yanilsam 20 degil 25 gelir diyorum.. Yani Stadin saadece yarisi.. Nekadar aci bir olay oldugunu anlatmak istiyorum..
Yeni Bir stadiniz var...
15 Milyonu askin bir Sehirde oturuyorsunuz... Belkide 3 Milyon Galatasaray li ve Stadi dolduramiyorsunuz...
Kötü gidishat diyeceksiniz... Ozaman bende Iyigün Taraftari derim ve örneklerini gösteririm...
FC ST Pauli var Hamburgda... Hamburg 1.8 Milyon Nüfuslu bir Sehir.. 1. Lig, 2. Lig hatta 3. Lig fark etmedi 25 000 kisilik stad herzaman Full cekti..!
Borussia Dortmund var.. cok iyi bilirsiniz

Dortmund Sehirinin Nüfusu yaklasik 300 bin.. Tahminen Almanya genelinde 5 Milyon Taraftari var... Kac Sezondur yoklari oynadilar ve Stadlari herzaman full cekti 70 000...
Werder Bremen var onuda cok bilirsiniz... Suan Bundesligada düsme sirasinda.. Ne Antröner Kovuldu bizim Rijkard gibi... Nede Stad bos kaldi.. Her Mac full 40 000.. Bremen Sehirinin Nüfusu yaklasik 500 bin..!!
Arsenal var.. Takimi Genclestirdi.. Yaklasik 2 Sezon Sabirla bekledi ve suan meyvesini topluyor.. Ligde süründümü..? Süründü ama o Koskoca Emirates Full cekti..! Londra´nin Nüfusu bir Istanbul kadar degil..!
Daha örnekleri cok....