STSL 10/11 H:23 | İstanbul BB 3-1 Galatasaray | 26 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:23 | İstanbul BB - Galatasaray | 26 Şubat | 16.00

Hagi Yekta'yi sezon sonu gönderecek sanki.

Sabri hazır ise niye sağ bek değil???Yekta nerede..Ahmet i koy defansa ortasahaya koy Canayı..Bu kadar zormu???Ondan sonra yok zamanmış bilmem neymiş..30 yaşındaki futbolcudan bişey bekliyorsun..Koy Ahmet i ondan sonra zaman iste...

Mustafa Sarp'in golüyle 1-0 kazanirsak ne olur acaba ? :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Bide utanmadan basin toplantilarinda kendi övüyor Hagi. Ben bunu yaptim, sunu yaptim, sunu cikarttim. Hadi ya? Bu maci kaybedersek anlarsin

Puhahahahaahah Hagi'nin futbol anlayışı bu işte. Mustafa Sarp ne yaaaaaaaaaaaa :D Zaaaaaaaaaaaaa

Anladığım kadarıyla Sarpinho'yu siz de benim gibi özlemişsiniz :D

Acaba Hagi Romanya'dan Eric Bicfalvi mıydı bi de kel vardı Muresan, onu isterken gidip Yekta'yı aldılar diye mi taktı şimdi de? Takımdaki en kaliteli yerli orta sahamız yedekte dursun, helal be.

belediye maçı fasulyeden.sezonun en önemli maçı antep maçı.topiğini açıverseniz artık bizahmet.Çok acı ama maalesef antep bizden daha iyi bir takım şu anda.bu maçı ancak ve ancak arenada 50 bin kişi antepin üstüne çökersek lehine çevirebilir G.Saray.Yönetimse sağolsun maçın hafta içi vede açık kanaldan naklen verildiğini hiç hesaba katmadan öyle bir bilet fiyatı açıklamışki sanki maça gelmeyin diyor.Ama biz yinede oradayız Allahın izniyle.Gırtlağımız yırtılana kadar Galatasaray...

noktamı kodum

Yekta sakat mı?

İnadına büyük harf ve kalın yazı tipi kullanan arkadaşlar,ısrarcı olmanızda fayda yok,forumun ahengini bozmak hoşunuzamı gidiyor.

Hagi sezon sonunda gideceğini kundaktaki bebekler bile biliyor.

Bide utanmadan basin toplantilarinda kendi övüyor Hagi. Ben bunu yaptim, sunu yaptim, sunu cikarttim. Hadi ya? Bu maci kaybedersek anlarsin

O sadece isler iyi gidince öyle yapiyor. Ben yaptim diyor hep. Ama bir maglubiyet alinca ben yapmadim, bu takimi bu hale ben getirmedim, oyuncular suclu gibi laflar ediyor.

Beyler acayip rüzgar var.İBB'liler 'senelerdir burda oynuyoruz böyle hava görmedik' diyorlar.Bu rüzgar nedeniyle Zapata değişik bi gol yiyebilir hazırlıklı olun..

yekta oturuyor mustafa oynuyor bu hagiye ne desem bilmiyom ki artık ya

İBB hep atak oynasında.Zapata nın ne olduğunu tekrardan görelim..

Geri
Üst Alt